Sylwia K Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Czy pozostałe wolontariuszki przestały odwiedzać celestynowiaki? Może wstawcie zdjęcia psów, których jeszcze w tym wątku nie prezentowałyśmy. Quote
tanitka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 cały czas działamy z kosu i nie tylko w realu, na dzialania w necie już nam czasu brakuje.:cool1: Ok. 3 mies husky, samiec został znaleziony w okolicach schroniska w Celestynowie k. Otwocka/Warszawy. ODEBRAŁ GO WŁAŚCICIEL Quote
ania14p Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Mnie trochę trudno w realu, ale może jak mi się sytuacja unormuje, to będę w weekendy wpadać na działkę, wtedy będziecie mnie mogły wykorzystać. Quote
Sylwia K Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 tanitka napisał(a):cały czas działamy z kosu i nie tylko w realu, na dzialania w necie już nam czasu brakuje.:cool1: skoro tak ostro działacie, ze nie macie na neta czasu to liczę na to, że za chwile w schronisku nie będzie ani jednego psa:cool3: Quote
xxxx52 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Otrzymalam zdjecia Mary-teraz Sammy ,od nowych opiekunow.Moge przeslac.Piesek chodzil po operacji na fizykoterapie,a obecnie cwiczenia wykonuje w domu.Zaczal uczeszczac do psiej szkoly. Quote
ania14p Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Pięknie wygląda pies w nowej trawce, ale Tanitko, czy ten maluszek malamutek to u Alki w ramionach siedzi? Quote
tanitka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 mały malamutek wrócił do swego właściciela, a Fundacja Rottka zabrała wczoraj trzy rottweilerki:multi: Quote
ania14p Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Byłam wczoraj u Ali i wszystko wiem, a dzisiaj był u nas Ares, prześliczny ONek, którego w zeszłym roku miała Ala na tymczasie, przywitał się z Alą, obszczekał psy sąsiadów i wrócił do swojego samochodu, temu to się domek udał! Quote
tanitka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 pamiętam Aresa, pamiętam super mu domek załatwiłaś;) Quote
tanitka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Malagos, oni czasem w GW piszą że treść nieprawidłowa, a ogłoszenie wychodzi. Co potrzebujesz ogłosić? Quote
malagos Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 sorki za off, ale czy ktoś umie dać ogłoszenie wo Wyborczej? 2 mies. temu mi się udalo, teraz "niprawidłowa tresć" :placz: Quote
malagos Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dzis przyszło potwierdzenie, ze ogłoszenie się ukaze. Przyszły 3 potwierdzenia :crazyeye: Quote
Agmarek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 malagos napisał(a):Dzis przyszło potwierdzenie, ze ogłoszenie się ukaze. Przyszły 3 potwierdzenia :crazyeye: Malagos to Ty tam pół strony w gazecie zajmiesz :turn-l: Z dwojga złego to lepiej żeby ogłoszenie ukazało się 3 razy jak wcale. Quote
Sylwia K Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Sylwia K'] A co ze szczeniakami z boksu n-21????? Quote
tanitka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 niestety nikt ich nie adoptował kiedy były ślicznymi maluszkami, a teraz są prawie dorosłymi dzikuskami:-( sa już w innym boksie. Quote
Sylwia K Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Atosik prześliczny młodzian, jest średniego wzrostu, smukły. Ma ok 6-7 miesięcy. Jest nieco nieśmiały jeśli chodzi o ludzi, ale w domu szybko nabrał by zaufania:p Jest cudny:loveu: Quote
Sylwia K Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Szurka ok 2 lata, spokojna, duża, niekonfliktowa. Zdjęcia w nowej fryzurze:cool3: Quote
Sylwia K Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Boks 64 Mieszkają tutaj dwie urocze suczki. Jedna ma coś z pitt bulla adoptowanaw sobie a druga ma śmieszne duuuże uszy i jest smukłej budowy, można doszukać sie w niej cech fizycznych basenji:p Obie są bardzo milutkie, łagodne, towarzyskie i maja ok roku. Są średniego wzrostu. Quote
Sylwia K Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Boks 12 Suczka w typie owczarka niemieckiego. Ma nieco krótszy włos. Średniego wzrostu. Łagodna. Młoda Quote
Sylwia K Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Osobnik w typie pon (polski owczarek nizinny) nie sprawdziłam płci:oops: średnio-mały, niekonfliktowy mieszka w biurze Quote
Recommended Posts