Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie kojarzę niestety, ale napisz w której części schroniska chodził (bo psy mają tam swe niewidzialne rewiry, których nie przekraczją) i jak któraś z nas będzie w schronisku to postara się go odszukać

Posted

Spotykałam go zazwyczaj przed wejściem, witał wszystkich przyjeżdżających, prosił o głaskanko, zaglądał do samochodów, gdybyśmy tylko mieli możliwość, to mój mąż zabrałby go natychmiast, ale i tak patrzą na nas jak na idiotów z trzema psami w bloku :cool3:. W zeszłym roku go nie spotkałam ani razu, ale nie bywałam zbyt często w schronisku.

Posted

niewielki, bardzo sympatyczny i łagodniutki kundelek w typie terierka:loveu:
wesoły, kochający ludzi, nie wdaje się w awantury z innymi psami.
bardzo lubi pieszczoty, ma ok 2-3 lata

Posted

Pragne poinformowac wspaniale osoby dzialajace dla dobra celestynowskich psiakow ,ze znalazl domek Ralf ,piesek z peknieta miednica.Opina lekarzy ( pekniecie miednicy zostalo spowodowane po przez silne kopniecie)Oczywiscie zostal zoperowany i jest nadzieja ,ze za pare miesiecy juz nie bedzie kulal.Nowi opiekunowie mnie poinformowali ,ze piesek coraz czesciej uzywa" swojej tylnej nozki i zaczynaja pojawiac miesnie wczesniej zanikle.Zdjecia mam ,ale nie umiem wkleic.(poprosze o e-mail to przesle)

Posted

Sylwia jest na urlopie macierzyńskim. Ostatni raz była w schronisku na tydzień przed porodem a w najbliższych dniach nie wybiera się do schroniska, dlatego nie wypowie się co do tej suczki -bo nie wie czy jest ona nadal...

może kossu albo Tatiana się wypowiedzą, one odwiedzały schronisko niedawno...:roll:

Posted

Mele i Ralfa (Mary) mialam przyjemnosc goscic pod moim dachem.
Te dwa skarbiatka znalazly ,tak mysle dobrych ,odpowiedzialnych opiekunow.
Mele zamieszkala na lonie 4 osobowej rodziny z dziecmi powyzaj 16 lat.Maja mozliwosci spacerow nad Renem (Rhein)
Ralf byla Mary znalazl staly kacik u 4 osobowej rodziny z dziecmi powyzej 10 lat,zamieszkal w domu z ogrodkiem.Niestety przez okres 3 miesiecy musi tylko chodzic na smyczy ,gdyz mial wykonana operacjie z powodu Acetabulunfraktur.
Zaden z psiakow nie przebywa sam w domu powyzej 4 godzin.
Obie rodziny sprawiaja wrazenie odpowiedzialnych opiekunow.

Ps.dziekuje za wstawienie zdjec.