Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Jak mogę znaleźć tego użytkownika przez szukaj? To forum jest trudne w obsłudze... Quote
pixie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Estera to jest nasz Moderator, to w mapie pomocy dogo w bydgoszczy czyli kujawsko-pomorskie wiec nawet na dole masz na zielono jesli jest zaraz podam gg do niej oto wszystko z mapy pomocy dogo klikasz tylko w pieski swiat i masz! czyli w moj podpis!!! masza oj masza hmmmm pedz juz do esterki moze wyczaruje cos zaloz tez kotce w innych zwierzetach watek koniecznie tam sie kociarze zbieraja tez Informacje o uzytkowniku Estera Estera Owczarska Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie) Kontakt: E-mail, PW na Dogomanii, GaduGadu, Skype, tel.: 602 831 840 Komentarz: - Oferowana pomoc: - pomoc fizyczna - wizytacja domow: przed i po adopcyjne - foto - ogloszenia w internecie - wklejanie zdjec - opiekun watkow Quote
ewatonieja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 prosty baner dla tych co nie maja miejsca na ten superaśny wielki Quote
Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dzieki pixie, ależ ja gupia jestem :flaming: Namiary, jak na moda dostałam przed chwilą od ewatonieja, napisałam do Estery... Quote
pixie Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 sunka w gore w towarzystwie koteczki... hmmm z jednej bidy dwie sie zrobily jak Ty to robisz masza? hmmm.... podalam w warszawie tez...kotka teraz na pierwszy plan! kolderka krotka... Quote
Masza4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pixie, nie wiem jak ja to robie, ale do tych futrzastych mam sporego pecha i za dobre serce, żeby patrzeć jak giną na na tłocznych ulicach. Estera może będzie miała DT w Lublinie, u swojego przyjaciela, ale to ustali się dopiero wieczorem. A tymczasem Sonia mówi wszystkim dzień dobry i biegnie prędziutko na górę. A w piątek na USG :cool3: Ale mam dziką radochę, że p. Basia się zgodziła :multi: Dziś p. Basia ma jechać do suni. Przynajmniej tyle bida będzie miała od życia, że ktoś 10 minut ją wygłaszcze za uszkiem...W tym hotelu nikt nie wyprowadza psów-są wypuszczane do boksów, gdzie na betonie muszą załatwić swoje potrzeby fizj. i szybciutko idę znowu do środka :shake: Quote
polciuaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hop!:multi: niestety na dogo jestem coraz rzadziej,ale będe zaglądała jak tylko będe miała możliwość! Quote
Masza4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nie za fajny...Niestety właściwie jedyny w Lublinie. Quote
Masza4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10901200#post10901200 Może jakieś pomysły na dom-ogród? Zapraszam jednocześnie do podnoszenia, bo tam cisza jak makiem zasiał :niewiem: Quote
Korenia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A jak tam jej doopka? Uczulenie zeszło? Quote
Masza4 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Doopka już elegancja-Francja. Włosy odrastają błyskawicznie, żadnych strupków, nic. Quote
kotita Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Wreszcie choć chwilka przy Dogo. Hotel niestety jest jaki jest - jedyny w Lublinie więc alternatywy nie ma. Niestety od conajmniej dwóch innych weterynarzy słychać, że właśnie stamtąd rozłazi się kaszel :/ po całym Lublinie... Sonia, hopamy na górę! A jutro ładujemy łysowatą doopencję do złotej strzały i jedziemy na badania. Masza- jesteś wielka, przekonać p. Basię do takiego wyczynu to jest sztuka:klacz: Teraz tylko mam nadzieję, że ze zdrówkiem będzie ok, i że wszystkie ogłoszenia odniosą skutek. Quote
kotita Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Jeśli chodzi o kociaka - popytam kogo tylko będę mogła. Podnosimy duecik!!! Quote
Masza4 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dzwoniła p. Basia, mówiła, że Sonia głoduje od 10 rano. Jest bardzo smutna... Quote
Recommended Posts