Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Moja ostatnio miała usg czy nie ma ropomacicza i była po normalnym jedzeniu. Wszystko było widać.

Niestety my nie mieliśmy takiego szczęścia. Sonia była zapchana po brzegi :roll:

Banner właśnie 'się robi' :cool3:

Posted

Masza4 napisał(a):
Niestety my nie mieliśmy takiego szczęścia. Sonia była zapchana po brzegi :roll:

Banner właśnie 'się robi' :cool3:

Masza Lublin cos zdziesiatkowany od "moich" starych czasow
co sie stalo...anielica tez ..chyba pisze doktorat..hmmm o jeszcze byla Alma Mater hmmmm

i Tiger..o z latwym numerem telefonu...
hmmmalez ta pamiec mi jednak powoli wraca

hmmm przypomniala mi sie jedna osoba z Lublina Rybka chyba Rybka
albo RybcIa ale nie Rybka39 oj tyle tych zlotych Rybek ...o nie napewno nie byla to Zlota Rybka
wiec ktoras z tych trzech pierwszych rybek....:roll:

no nie mowie o outsi..bo tez lublin ..cos jej nie widze mieli gdzies wyjechac pamietasz watek psiaka co nie moglismy wycignac ze schroniska..takiego malutkiego....

ale wracam do jednej z tych trzech rybek

ona brala psy tzn raz wziela psa do DT zostaly trzy po smierci wlasciciela..pamietasz...
dlaczego o niej pomyslalam..i dobrze by bylo bys odkopala stara mape dogo i ja wyszukala w lubelskiem
nie wiem czy zglosila sie w nowej mogla nie dojrzec nawet ze jest juz nowa sporo osob nie wpisalo sie ponownie

ona czyli ta Rybka ....?????.....studiowala weterynarie
byloby bardzo bardzo dobrze, az nie chce zapeszyc, no ale napisac musze..by ona mogla wziac Sonie do domku tymczasowego albo jej kolezanka , ktora kiedys tez raz pomogla

do dziela wiec!

szukajcie Rybki :roll:lubelskiej..wiem ze byla jakis czas za granica..
ale w mapie Pomocy Dogo sa kontakty do niej moze znajdzie jakies rozwiazanie bo i przy okazji doradzi co ze zdrowiem suni, jak ona to widzi

Edit

inny pomysl tak z marszu....
sesja na wydziale weterynaryjnym poprawkowa trwa

dajcie piekne ogloszenie na weterynarii / przygotujcie tekst w miare przejrzysty i fotke/ i zwroccie sie do Lady Swallow ona zrobi je w mig mailem przesle tylko wydrukowac i juz

moze ktorys przyszly lekarz weterynarii pomoze ?

Posted

Pixie, kojarzę Rybkę o której piszesz-ona miała chyba taką kaukazowatą suczkę, tak? Napiszę do niej, może akurat?...

A co do przyszłych lekarzy weterynarii, to nie łudziłabym się zbytnio, że ktoś się wśród nich znajdzie. Sama studiuję i czasem na głowie staję, żeby ktoś powiesił mi plakat, czy psiaki porozgłaszał wśród znajomych...
Ostatnio nawet miałam sytuację, gdy prosiłam dobrych (podobno) kumpli, żeby przetrzymali mi przez 2 dni 4 miesięczną kotkę na stancji (ich dwóch i trzy pokoje...). Nie było nawet mowy.
Niektórym zawód lek. wet. kojarzy się z dobrymi pieniędzmy i niczym więcej niestety :angryy:

Ogłoszenia.
LadySwallow obiecała poogłaszać sunię na kilkunastu portalach w necie. Może obecnie nad tym pracuje...(ladySwallow, czy ogłosisz też sukę na forum ONków?)

Sonia ma allegro.

I plakaty. Chętnych proszę o maila-porozsyłam. Plakat jest dość kolorowy, więc prawdopodobnie trzeba go druknąć w drukarni, ale w razie czego mogę zrobić inny, zwyklejszy.

I NAJWAŻNIEJSZE! Dzwoniła p. Basia. Zgodziła się na USG Soni :multi:
Jutro podejdę na kliniki i umówię wizytę, wtedy dam cynk p. Basi, a ona zadzwoni do hotelu, żeby suczysko głodne było :cool3:

Posted

[quote name='Masza4']Pixie, kojarzę Rybkę o której piszesz-ona miała chyba taką kaukazowatą suczkę, tak? Napiszę do niej, może akurat?...

A co do przyszłych lekarzy weterynarii, to nie łudziłabym się zbytnio, że ktoś się wśród nich znajdzie. Sama studiuję i czasem na głowie staję, żeby ktoś powiesił mi plakat, czy psiaki porozgłaszał wśród znajomych...
Ostatnio nawet miałam sytuację, gdy prosiłam dobrych (podobno) kumpli, żeby przetrzymali mi przez 2 dni 4 miesięczną kotkę na stancji (ich dwóch i trzy pokoje...). Nie było nawet mowy.
Niektórym zawód lek. wet. kojarzy się z dobrymi pieniędzmy i niczym więcej niestety :angryy:

Ogłoszenia.
LadySwallow obiecała poogłaszać sunię na kilkunastu portalach w necie. Może obecnie nad tym pracuje...(ladySwallow, czy ogłosisz też sukę na forum ONków?)

Sonia ma allegro.

I plakaty. Chętnych proszę o maila-porozsyłam. Plakat jest dość kolorowy, więc prawdopodobnie trzeba go druknąć w drukarni, ale w razie czego mogę zrobić inny, zwyklejszy.

I NAJWAŻNIEJSZE! Dzwoniła p. Basia. Zgodziła się na USG Soni :multi:
Jutro podejdę na kliniki i umówię wizytę, wtedy dam cynk p. Basi, a ona zadzwoni do hotelu, żeby suczysko głodne było :cool3:

Lady Swallow
dzis tzn wczoraj niestety bez wejscia na dogo - nie otwiera sie dlatego nie zajrzala :shake:
jest natomiast dostepna na GG:roll:

cos przeze mnie wkleila do watkow tzn jakies obiecane ogloszenia
pewnie pracuje nad Sonia:roll:

pozdrawia serdecznie Sonieczke !

Posted

Masza prosiła mnie,żebym zaglądała na wątek więc to robie.;)
Możecie mi dać wykaz stron gdzie sunia ma ogłoszenia?Jak będe miała chwilke to postaram się ją poogłaszać.;)

Posted

Dziękuję wszystkim za liczny odzew :multi:
Ogłoszenie na Gumtree aktywowane.
Na USG jedziemy z Maszą:)
Strasznie zabiegana jestem.
Podnmoszę i całuję:)

Posted

czytam dobre wiesci i dogo wiecej i badania ustalone i ogloszenia ruszaja
lady swallow cos pewnie szykuje masz bedzie wiedziala co gdzie i kiedy
dzieki dogomanko
do pomocy nigdy nas nie jest za malo

o i Korenia jest..prosze prosze i Wroclaw z pomoca sciagnal do Lublina
coraz szersze kregi

Sunia musi znalezc dom!

Posted

Przepraszam za offa, ale ważne.
Pilnie szukam tymczasu dla 4 miesięcznej kotki, która podróżowała po Lublinie w autobusie. Ledwo uszła z życiem, a tam gdzie obecnie przebywa może zostać najwyżej do końca tygodnia...:shake: Potem będę zmuszona oddać ją do schrona :placz: Pomóżcie szukać jakiegoś DT!

Posted

Masza4 napisał(a):
Przepraszam za offa, ale ważne.
Pilnie szukam tymczasu dla 4 miesięcznej kotki, która podróżowała po Lublinie w autobusie. Ledwo uszła z życiem, a tam gdzie obecnie przebywa może zostać najwyżej do końca tygodnia...:shake: Potem będę zmuszona oddać ją do schrona :placz: Pomóżcie szukać jakiegoś DT!

na miau oglosilas?
estera jest dzialajaca na miau moze pomoze? zwroc sie do niej / Estera to Bydgoszcz/ jest Modem teraz moze i nawet jest na dogo...