Masza4 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :painting: o taaaaaak biegniemy na spacerek Soniu! :Dog_run: Quote
Korenia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Moja ostatnio miała usg czy nie ma ropomacicza i była po normalnym jedzeniu. Wszystko było widać. Quote
Cambel&Megi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Piękna jest....trzymam za nią kciuki!! czy ma banner? wybaczcie, nie przeglądałam całego wątku... Quote
Masza4 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Korenia napisał(a):Moja ostatnio miała usg czy nie ma ropomacicza i była po normalnym jedzeniu. Wszystko było widać. Niestety my nie mieliśmy takiego szczęścia. Sonia była zapchana po brzegi :roll: Banner właśnie 'się robi' :cool3: Quote
pixie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Masza4 napisał(a):Niestety my nie mieliśmy takiego szczęścia. Sonia była zapchana po brzegi :roll: Banner właśnie 'się robi' :cool3: Masza Lublin cos zdziesiatkowany od "moich" starych czasow co sie stalo...anielica tez ..chyba pisze doktorat..hmmm o jeszcze byla Alma Mater hmmmm i Tiger..o z latwym numerem telefonu... hmmmalez ta pamiec mi jednak powoli wraca hmmm przypomniala mi sie jedna osoba z Lublina Rybka chyba Rybka albo RybcIa ale nie Rybka39 oj tyle tych zlotych Rybek ...o nie napewno nie byla to Zlota Rybka wiec ktoras z tych trzech pierwszych rybek....:roll: no nie mowie o outsi..bo tez lublin ..cos jej nie widze mieli gdzies wyjechac pamietasz watek psiaka co nie moglismy wycignac ze schroniska..takiego malutkiego.... ale wracam do jednej z tych trzech rybek ona brala psy tzn raz wziela psa do DT zostaly trzy po smierci wlasciciela..pamietasz... dlaczego o niej pomyslalam..i dobrze by bylo bys odkopala stara mape dogo i ja wyszukala w lubelskiem nie wiem czy zglosila sie w nowej mogla nie dojrzec nawet ze jest juz nowa sporo osob nie wpisalo sie ponownie ona czyli ta Rybka ....?????.....studiowala weterynarie byloby bardzo bardzo dobrze, az nie chce zapeszyc, no ale napisac musze..by ona mogla wziac Sonie do domku tymczasowego albo jej kolezanka , ktora kiedys tez raz pomogla do dziela wiec! szukajcie Rybki :roll:lubelskiej..wiem ze byla jakis czas za granica.. ale w mapie Pomocy Dogo sa kontakty do niej moze znajdzie jakies rozwiazanie bo i przy okazji doradzi co ze zdrowiem suni, jak ona to widzi Edit inny pomysl tak z marszu.... sesja na wydziale weterynaryjnym poprawkowa trwa dajcie piekne ogloszenie na weterynarii / przygotujcie tekst w miare przejrzysty i fotke/ i zwroccie sie do Lady Swallow ona zrobi je w mig mailem przesle tylko wydrukowac i juz moze ktorys przyszly lekarz weterynarii pomoze ? Quote
Zmysł Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Piękna sunia. Same piękne bidy wokoło:shake: Quote
patch75 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 gdzie jest oglaszana?piekna, moze znajdzie dom u wielbiciela onkow Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Czy jest już ogłoszona na forum ONów? Jest piękna, wierzę, że ktoś się w niej zakocha! Może warto by było zrobić jakieś plakaty? Quote
Masza4 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pixie, kojarzę Rybkę o której piszesz-ona miała chyba taką kaukazowatą suczkę, tak? Napiszę do niej, może akurat?... A co do przyszłych lekarzy weterynarii, to nie łudziłabym się zbytnio, że ktoś się wśród nich znajdzie. Sama studiuję i czasem na głowie staję, żeby ktoś powiesił mi plakat, czy psiaki porozgłaszał wśród znajomych... Ostatnio nawet miałam sytuację, gdy prosiłam dobrych (podobno) kumpli, żeby przetrzymali mi przez 2 dni 4 miesięczną kotkę na stancji (ich dwóch i trzy pokoje...). Nie było nawet mowy. Niektórym zawód lek. wet. kojarzy się z dobrymi pieniędzmy i niczym więcej niestety :angryy: Ogłoszenia. LadySwallow obiecała poogłaszać sunię na kilkunastu portalach w necie. Może obecnie nad tym pracuje...(ladySwallow, czy ogłosisz też sukę na forum ONków?) Sonia ma allegro. I plakaty. Chętnych proszę o maila-porozsyłam. Plakat jest dość kolorowy, więc prawdopodobnie trzeba go druknąć w drukarni, ale w razie czego mogę zrobić inny, zwyklejszy. I NAJWAŻNIEJSZE! Dzwoniła p. Basia. Zgodziła się na USG Soni :multi: Jutro podejdę na kliniki i umówię wizytę, wtedy dam cynk p. Basi, a ona zadzwoni do hotelu, żeby suczysko głodne było :cool3: Quote
Masza4 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Zapraszam do pobrania bannera z mojego podpisu. Quote
Marlena:) Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Melduję się;)....... Narazie podniosę,a jutro postaram się poogłaszać gdzieniegdzie;). Quote
pixie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Masza4']Pixie, kojarzę Rybkę o której piszesz-ona miała chyba taką kaukazowatą suczkę, tak? Napiszę do niej, może akurat?... A co do przyszłych lekarzy weterynarii, to nie łudziłabym się zbytnio, że ktoś się wśród nich znajdzie. Sama studiuję i czasem na głowie staję, żeby ktoś powiesił mi plakat, czy psiaki porozgłaszał wśród znajomych... Ostatnio nawet miałam sytuację, gdy prosiłam dobrych (podobno) kumpli, żeby przetrzymali mi przez 2 dni 4 miesięczną kotkę na stancji (ich dwóch i trzy pokoje...). Nie było nawet mowy. Niektórym zawód lek. wet. kojarzy się z dobrymi pieniędzmy i niczym więcej niestety :angryy: Ogłoszenia. LadySwallow obiecała poogłaszać sunię na kilkunastu portalach w necie. Może obecnie nad tym pracuje...(ladySwallow, czy ogłosisz też sukę na forum ONków?) Sonia ma allegro. I plakaty. Chętnych proszę o maila-porozsyłam. Plakat jest dość kolorowy, więc prawdopodobnie trzeba go druknąć w drukarni, ale w razie czego mogę zrobić inny, zwyklejszy. I NAJWAŻNIEJSZE! Dzwoniła p. Basia. Zgodziła się na USG Soni :multi: Jutro podejdę na kliniki i umówię wizytę, wtedy dam cynk p. Basi, a ona zadzwoni do hotelu, żeby suczysko głodne było :cool3: Lady Swallow dzis tzn wczoraj niestety bez wejscia na dogo - nie otwiera sie dlatego nie zajrzala :shake: jest natomiast dostepna na GG:roll: cos przeze mnie wkleila do watkow tzn jakies obiecane ogloszenia pewnie pracuje nad Sonia:roll: pozdrawia serdecznie Sonieczke ! Quote
ewatonieja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=17519 magdo dostaniesz mejla od gumtree w celu aktywowania ogłoszenia Quote
Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dzięki ewatonieja! Masz zapchaną skrzynkę, więc nie mogę wysłać Ci priva, ale trzymaj się mocno! Napiszę na gg do ladySwallow. Quote
Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 USG i RTG umówione w piątek na 10. Kotita, czy dasz radę się wyrwać, żebyśmy skoczyły z Sonią na badania? Quote
polciuaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Masza prosiła mnie,żebym zaglądała na wątek więc to robie.;) Możecie mi dać wykaz stron gdzie sunia ma ogłoszenia?Jak będe miała chwilke to postaram się ją poogłaszać.;) Quote
kotita Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dziękuję wszystkim za liczny odzew :multi: Ogłoszenie na Gumtree aktywowane. Na USG jedziemy z Maszą:) Strasznie zabiegana jestem. Podnmoszę i całuję:) Quote
pixie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 czytam dobre wiesci i dogo wiecej i badania ustalone i ogloszenia ruszaja lady swallow cos pewnie szykuje masz bedzie wiedziala co gdzie i kiedy dzieki dogomanko do pomocy nigdy nas nie jest za malo o i Korenia jest..prosze prosze i Wroclaw z pomoca sciagnal do Lublina coraz szersze kregi Sunia musi znalezc dom! Quote
Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ladySwallow, dostałaś moja wiadomość na gg? Banner, banner pobierać! :evil_lol: Quote
Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Przepraszam za offa, ale ważne. Pilnie szukam tymczasu dla 4 miesięcznej kotki, która podróżowała po Lublinie w autobusie. Ledwo uszła z życiem, a tam gdzie obecnie przebywa może zostać najwyżej do końca tygodnia...:shake: Potem będę zmuszona oddać ją do schrona :placz: Pomóżcie szukać jakiegoś DT! Quote
pixie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Masza4 napisał(a):Przepraszam za offa, ale ważne. Pilnie szukam tymczasu dla 4 miesięcznej kotki, która podróżowała po Lublinie w autobusie. Ledwo uszła z życiem, a tam gdzie obecnie przebywa może zostać najwyżej do końca tygodnia...:shake: Potem będę zmuszona oddać ją do schrona :placz: Pomóżcie szukać jakiegoś DT! na miau oglosilas? estera jest dzialajaca na miau moze pomoze? zwroc sie do niej / Estera to Bydgoszcz/ jest Modem teraz moze i nawet jest na dogo... Quote
Masza4 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ogłosiłam. Na razie cisza. Nikt nic nie ma :shake: Tragedia! Ona w schronie zdechnie, bo to domowy wymiziany kot, a ja będę miała ją na sumieniu :placz: Quote
Recommended Posts