Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czywidzialas sie z pania Basia?
czy cos wiadomo na temat tych badan?
trzeba ja leczyc ponadto
nie moze pojsc do nowego domu z podejrzeniem ropomacicza i sprawic bol swoim odejseim ludziom

Posted

Z p. Basią chce osobiście porozmawiać Masza - i ja też myślę, że ona ze swoim weterynaryjnym podejściem może więcej na kobiecie wskórać.

Jeśli tylko ją namówi - od razu umawiamy usg i zabieramy Sońkę.

Będziemy robić co się da.

Posted

A tak w ogóle to ja z p. Basią widziałam się tylko raz: zawsze rozmawiamy telefonicznie i to też dosyć ciężko ją złapać (jest dosyć zapracowaną osobą...).

Sonia hopamy !!!

Posted

Ciotki nie obiecuję systematycznego wchodzenia, nie daję rady ze wzgledu na dużą ilość robionych aukcji i grafik dla psiaków. Ale w wolnych chwilach wejdę podbiję, pomyśle o banerku itd.

Posted

Rozmawiałam z p. Basią. Ta ma pogadać ze swoją siostrą, która też opiekuje się Sonią (czy płaci za hotel?)
Czekam więc jutro na telefon.
Odniosłam wrażenie, że p. Basię bardziej przeraża 24 godzinna głodówka Soni, niż same badania. Mam nadzieję, że dobitnie uświadomiłam p. Basi to, że pies wolałby być głodny przez 24 h niż miałby umrzeć na ropomacicze.
Trzymamy kciuki...

Posted

czy naprawde nie mozecie poprosic wiecej osob do tego watku kokita pisalam jak to sie robi

jest tyle zgloszen opiekunow watku

Korenia dzieki ze Cie tu widze! moze ty wrzucisz na gg osobom kilku ja mam nowy numer i kazdeog musze pytac o autoryzacje strasznie dlugo to trwa bo ie zawsze sa ludzie
prosze bardzo ona musi wedrowac ta sunia, choc jest ta sprawa niepokojaca ropomacicza - moze wlasnie tym bardziej..

Posted

Isadora, sunia ma allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=433860435
o tu.

Pixie, spokojnie :) Strasznie mnie cieszy, że chcesz nam pomóc :loveu: ale poczekaj aż pojawią się na wątku ludzie.
Pisałam do jakiejś połowy z mapy pomocy dogo (z zakładki 'opiekun wątku') ale koło 18. Poczekajmy aż sami coś napiszą.
Z drugiej strony nie chcę pisać do wszystkich dogomaniaków, żeby nam się zbyt duży tłok nie narobił. Jeśli jutro/pojutrze na wątku będzie cicho jak na cmentarzu :-? to dam znać kolejnym użytkownikom.
Chociaż zobacz-już coś się ruszyło :cool3:

Dzięki tu obecnym! :klacz:

Posted

Pixie, po pierwsze wielkie dzięki za pomoc wszystkie rady. Jeśli chodzi o zaproszenia dla nowych osób do wątku, to jestem z Maszą też w kontakcie na bieżąco i wiem, do kogo ona je powysyłała i jeśli jutro będzie cisza o jakiej ona pisze, będę zaczepiać kolejne osoby.

Jeszcze raz więlkie dzięki za wszystkie wskazówki - to naprawdę wielka pomoc. Och, żeby ta Sonka wiedziała ile osób o niej myśli...

Dobranoc

Posted

Krew to ona miała robioną ho ho ho razy i jeszcze więcej. W tym właśnie rzecz! Leukocytoza wychodzi spora, więc jakaś przyczyna tego musi być, więc USG rozwiałoby wszystkie wątpliwości. Niestety do USG też sunia musi być chociaż przegłodzona, bo ostatnio była tak nażarta, że nic nie było widać (oprócz jelitek z koo :evil_lol: )