Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę również prośbę Maszy o pomoc w rozlepianiu plakatów adopcyjnych...Nie musi być tylko Lublin. Może być Lubartów, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Kozia Wólk,a czy Pszczyna Zaleśna...liczy się każdy plakat. Nigdy nie wiadomo, czyją uwagę akurat zwróci na siebie Sonia.

Jak znajdziemy dobry dom, to gwarantuję, że nie będzie żadnego problemu z dotransportowaniem szanownego tyłeczka Pani Soniuchny :p choćby na drugi koniec Polski.

Ale póki co, potrzebna nam pomoc. Cały czas mam wrażenie, że o sprawie Sonii wiem tylko Masza i ja...

A ta kochana Psina cały czas siedzi w klatce przyszpitalnego hotelu... :-(

Posted

Może komuś plakacik?...:oops:
Sprawa Soni stoi totalnie. Suka siedzi bez sensu w tym boksie, a tam wcale nie lepiej jak w schronie :mad: No niestety-takie warunki tam mają...

Posted

Ja dziś przed pracą rozwiesiłam 11 ...

Kto pomoże, chociaż 1???może 2?

Ludziska, bardzo Was prosimy o pomoc, bo sprawa ugrzęzła okrutnie, a Sonia kurcze potrzebuje domu...już!

Posted

W dalszym ciągu proszę wszystkich Dogomaniaków o pomoc (nadal zza baru...)

Sonia Was potrzebuje. Ta suka od ponad miesiąca jest w hotelu !!! A naprawdę na to nie zasługuje.

Ostatnio słyszałam, że dlatego tak lubi facetów, bo mieszkała własnie z mężczyzną, który był bardzo chory. Podobno, jak spadał z łóżka (miał częciowy paraliż), Sonia podtrzymywała go swoim ciałem i wyła tak długo, aż przyszli sąsiedzi...

Czy ta tak wielkie psie serce nie należy jej się coś ..

może dom???

Posted

Rozmawiałam dziś z panią Basią - obie z Sonią są już nieźle zmęczone i rozżalone aktualną sytuacją i brakiem widocznych perspektyw.

Sonka zaczyna się już mocno buntować: nie chce jeść, a po spacerze trzeba ją do hotelu dosłownie zaciągać siłą. Tylko tego nam jescze brakuje, zeby się psina głodówką osłabiała...:-(

Bardzo potrzebujemy Waszego wsparcia.

Posted

No i stało się najgorsze...
Pani Basia chce oddać Sonię do schronu :placz: Że niby ten nasz-lubelski jest taki dobry, bo nowy itp...Ale schron, jak to schron-skoro suka buntuje się już w hotelu, to co dopiero w schronisku?! Koszmar jakiś!

[SIZE="3"]Pomóżcie proszę w poszukiwaniu tymczasu i najważniejsze-domu stałego!!!

Posted

Hej, nie pozwólmy żeby Sonia trafiła do schrona... to będzie dla niej już totalna deprecha.

Hej Dogomaniacy, prosimy o Waszą pomoc!

Plakaty naprawdę mogłyby pomóc. Dziś miałam jeden telefon (ale najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie, bo pani ma w domu już dwie suczki, a jak wiadomo Sonia może przejawiać agresję względem psich "towarzyszek". Ale był jakiś odzew. To może zadziałać, potrzebujemy tylko pomnożenia sił...

Ta oto kochana Sonia może trafić do schroniska :placz: