kotita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Chwilę temu gadałam z panią Basią (znajomą byłej właścicielki) - w piątek planujemy zabrać Sonię na małą "wycieczkę" :) Masza - moja prośba do Ciebie - bo znasz dobrze panią Rębiarz, żebyś nas umówiła i wstępnie naświetliła sytuację. Jeśli chodzi o godzinę - dostosujemy się. Jeśli chodzi o plakaty - pani Basia sfinansuje partię powiedzmy 20 -30 sztuk kolorowego druku - porozklejam w klinikach - zaprojektujesz coś?:) Czarno-biało ja mogę trochę podrukować i takie też można będzie porozwieszać. Sonia do domu!!! Quote
kotita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Dojrzała, urocza, miła, wytonowana, mądra, spokojna, śliczna, milutka, cieplutka, samotna, samotna, samotna, wytęskniona człowieka, pragnąca towarzystwa człowieka, najlepiej tak samo dojrzałego i spokojnego jak ona ... ... potrzebuje domu. Soniuchna jest psem, więc nie może sama go sobie szukać. Musimy jej pomóc. Pani Basia pyta mnie, czy jest jakaś szansa. Mówię, że gdyby nie było, to ten portal by nie istniał... Ludziska dobrego serca - pozwólcie uwierzyć, że Sonia znajdzie rodzinę! Quote
kotita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Bardzo prosimy o allegro dla Sonii !!! Quote
kotita Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Ojojoj... :-( cisza dookoła Sonii... Podnoszę Quote
nika28 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hop na pierwszą ! :-( Kto zrobi allegro !????? :modla: Quote
kotita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Do góry Sonia! Szukam domu dla wspaniałej kochanej Suni. Jest przełagodna i przekochana - potrzebuje jedynie kogoś, kto choć troche ją polubi i da jej schronienie. Nie może tak długo być w hotelu. Z każdym dniem sunia będzie coraz smutniejsza. Musimy znaleźć jej dom. Quote
kotita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 :Help_2::Help_2: BŁAGAMY O ALLEGRO I O DOM TYMCZASOWY DLA TEJ KOCHANEJ ONKI !!! DLA PSINY W TYM WIEKU TAKI DŁUGI POBYT W HOTELU PRZYSZPITALNYM TO SPORE ZAGROŻENIE DLA JEJ ZDROWIA. BARDZO PROSIMY O POMOC. MASZA, DAJ ZNAĆ JAK Z PLAKATAMI. Quote
kotita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 :laola::laola::laola::laola: TE WSZYSTKIE GŁUPIE LUDZIKI WOŁAJĄ O POMOC DLA 10-LETNIEJ SONII, KTÓRA OD PONAD MIESIĄCA JEST W HOTELU. PSINA POTRZEBUJE DOMU JEST BARDZO SPOKOJNA I NIE WYMAGA PRZY SOBIE WIELE ZABIEGÓW (OCZYWIŚCIE WYMAGA KOCHANIA, JEDZENIA I SPANIA :) Quote
Masza4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Przepraszam za długą nieobecność, ale pracuję z dala od neta i telefonu :mad: Plakaty-zaprojektuję. Postaram się jutro Kotita, znalazłam osobę, która wystawi Sonię na allegro :multi: Quote
motorynka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Coś już wiadomo w sprawie Soni? Pytam także dlatego, że jeszcze się nie rejestrowałam na żadnym forum i nie wiem jak to się robi. Sama właściwie wolę koty - mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z tego powodu... Quote
Masza4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Sonia pewnie już śpi...W tym malutkim boksie za kratami :-( Quote
kotita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Sonia kochana Sonia. Na górę!!! Masza, super, że znalazłaś kogoś do allegro. Powiedz tylko, czy mam coś teraz robić, (jakieś info odnośnie suni, zdjęcia jeszcze porobić czy coś, bo nie wiem, jak to się zwykle odbywa) Jeśli chodzi o Sonkę, to naprawdę jestem pod wrażeniem jej zauroczenia facetami. Dziś zobaczyła mojego męża (drugi raz w życiu !!!) i normalnie zaczęła go lizać po szyi i próbowała po "mordce"...o mało nie przewróciła mojego kucającego przy niej Piotrka. Uroczo to wyglądało. Ona najlepiej czułaby się właśnie pod opieką jakiegoś "męskiego feromona". Ogon od razu jej dynda, micha się cieszy, no normalnie widok jak z reklamy. Jeśli się uda z projektem, to w poniedziałek chciałabym już podrukować plakaty i porowieszać ile się da. Oprócz kliniak chciałabym też coś powiesić na takich osiedlach, gdzie żyją raczej strasze osoby, bo własnie dla takiej idealnie sprawdziłaby sie Nasza Kochana Sonia (np. Racławickie, stara Kalina, nie wiem - czekam na pomysły). Dziekuję wszystkim za ciągniecie wątku i wsparcie sprawy Soniuchny (wszystkich psiarzy i kociarzy :) Quote
kotita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 10-LETNIA SONIA -ONKA- POPROSIŁA NAS, ABYŚMY POSZUKALI DLA NIEJ DOMU. MUSIMY JEJ POMÓC, BO ONA NIE BARDZO UMIE POSŁUGIWAĆ SIĘ INTERNETEM;) TZN. INTERNET JAK INTERNET, ALE PODEJRZEWAM, ŻE OKRUTNIE ZAŚLINIŁABY MONITOR ;) SONIA POWIEDZIAŁA MI, ŻE STRAAASZNIE LUBI FACETÓW, I ŻE ODDAŁABY CAŁĄ SWOJĄ MIŁOŚĆ DLA JAKIEGOŚ DOJRZAŁEGO ODPOWIEDZIALNEGO FACETA, JEŚLI TYLKO TEN DAŁBY JEJ SCHRONIENIE NA CZAS JEJ EMERYTURY... NIKT Z NAS NIE WIE, ILE CZASU ZOSTAŁO TEJ KOCHANEJ PSINIE. NIE POZWÓLMY NA TO, ABY TRACIŁA GO W HOTELU PRZYSZPITALNYM. NAWET NAJLEPSZA OPIEKA WETERYNARYJNA NIE ZASTĄPI JEJ DOMU... BŁAGAMY O DOM, CHOCIAŻ TYMCZASOWY DLA SONII !!! :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Masza4 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kotita, prześlij mi foty Soniuchy na masza4@wp.pl Myślę, że z projektem plakatu powinniśmy się wyrobić do poniedziałku, także spoko. Ja też jestem po wrażeniem tego jak Sonia reaguje na facetów :crazyeye: Widziała raz mojego TZta, a poszłaby za nim na koniec świata! Takie to wierne psisko...:-( Quote
kotita Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Fotki poszły...dopiero teraz, bo miałam wesele... Sonia do góry!!! Quote
Masza4 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=433860435 Sonia na allegro :cool3: Quote
Masza4 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sonia-starsze panie nie mogą przebywać na samym końcu! Hop-do góry!! Quote
Recommended Posts