Masza4 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Już jestem i mam dobre wiadomości. Rozmawiałam dziś z p. Basią. Zgodziła się na operację Soni. Była bardzo zaniepokojona warunkami szpitalnymi i ogólnie poziomem bólu po zabiegu. Bardzo jej szkoda psiny, p. Basia wie najlepiej ile Sonia już wycierpiała... Jednak po zapewnieniach, że to byłaby sterylka ratująca życie, było oczywiste, że trzeba ciąć. I tutaj mamy ogromną prośbę do Was wszystkich. Musimy zebrać trochę pieniędzy na zabieg. P. Basia spłukała się totalnie jeśli chodzi o klinikę, w której obecnie przebywa Sonia. Zapłaciła już blisko 4 tys! Jej TZ nie chce słyszeć o psie, więc opłaca wszystko sama. Czy pomoglibyście nam finasowo? Operacja ma kosztować 300-350 zł + 30 zł/dobę szpitalną + leki po operacji (antybiotyk). Trudno na tę chwilę dokładnie określić jaka to dokładnie będzie kwota, bo zawsze może zdarzyć się coś nieprzewidywanego. W każdym razie Sonia, żeby nie nabawić się syfu w klinice, będzie w szpitalu po operacji jakieś 10 dni na pewno, a nie wiadomo czy nie 2 tygodnie. Możemy liczyć na Waszą pomoc? Quote
Kama2 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Na moja na pewno . Jakis numer konta poprosze czy moze juz gdzies jest , a przegapilam ??:oops: ile tej biedy .....normalnie rece opadaja :shake: Quote
Masza4 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Niczego nie przegapiłaś, numeru konta nie ma, bo na razie nie było takiej potrzeby... Podam Ci na pw :) Quote
malicja Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 i ja dolaczam sie do prosby o numer konta :) potrzebny mi bedzie tez IBAN badz SWIFT. Quote
Masza4 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Wysłałam pw. Ten IBAN to chyba zawiera się w numerze konta? Nie bardzo orientuję się co to właściwie jest... Proszę osoby wpłacające, żeby pisały swoje dogomaniackie loginy-łatwiej będzie mi się odnaleźć w późniejszym rozliczeniu :) Quote
Masza4 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja zmykam dzisiaj. Pojawię się jutro, bo teraz już nic na oczy nie widzę. Quote
Wet-siostra Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Finansowo niestety nie jestem w stanie pomóc...:oops: Ale trzymam kciuki...:loveu: Quote
Masza4 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Czy ktoś jeszcze dorzuciłby grosidło? :oops: Quote
paros Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Masza4 napisał(a):Czy ktoś jeszcze dorzuciłby grosidło? :oops: Ja dorzucę, poproszę PW :lol: Quote
polciuaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja podrzucę tylko,niestety ni mogę pomóc w zbiórce bo jestem uzależniona od rodziców.:roll: Quote
Masza4 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ważne dogomanka, że zaglądzasz do Soni ;) Quote
Masza4 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dotarły pieniążki od malicji. Było 30.00CHF-czyli dokładnie 72,96 zł, z czego bank policzył 11,99 zł za prowizję. Zostało nam więc 60,97 zł. Bardzo dziękujemy!!! :loveu: Quote
Recommended Posts