Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem i mam dobre wiadomości.

Rozmawiałam dziś z p. Basią. Zgodziła się na operację Soni.
Była bardzo zaniepokojona warunkami szpitalnymi i ogólnie poziomem bólu po zabiegu. Bardzo jej szkoda psiny, p. Basia wie najlepiej ile Sonia już wycierpiała...
Jednak po zapewnieniach, że to byłaby sterylka ratująca życie, było oczywiste, że trzeba ciąć.

I tutaj mamy ogromną prośbę do Was wszystkich.
Musimy zebrać trochę pieniędzy na zabieg.
P. Basia spłukała się totalnie jeśli chodzi o klinikę, w której obecnie przebywa Sonia. Zapłaciła już blisko 4 tys!

Jej TZ nie chce słyszeć o psie, więc opłaca wszystko sama.

Czy pomoglibyście nam finasowo?
Operacja ma kosztować 300-350 zł + 30 zł/dobę szpitalną + leki po operacji (antybiotyk). Trudno na tę chwilę dokładnie określić jaka to dokładnie będzie kwota, bo zawsze może zdarzyć się coś nieprzewidywanego.

W każdym razie Sonia, żeby nie nabawić się syfu w klinice, będzie w szpitalu po operacji jakieś 10 dni na pewno, a nie wiadomo czy nie 2 tygodnie.

Możemy liczyć na Waszą pomoc?

Posted

Wysłałam pw. Ten IBAN to chyba zawiera się w numerze konta? Nie bardzo orientuję się co to właściwie jest...

Proszę osoby wpłacające, żeby pisały swoje dogomaniackie loginy-łatwiej będzie mi się odnaleźć w późniejszym rozliczeniu :)

Posted

Dotarły pieniążki od malicji.
Było 30.00CHF-czyli dokładnie 72,96 zł, z czego bank policzył 11,99 zł za prowizję. Zostało nam więc 60,97 zł. Bardzo dziękujemy!!! :loveu: