Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za długą nieobecność. Od czwartku nie miałam nawet sekundy, żeby usiąść do kompa...Nadrabianie zacząć czas.

Co do Sonii, u niej niestety bez zmian. Kibicuje nam w szukaniu domu, nie ma co ukrywać - jest coraz bardziej zdołowana i zniecierpliwiona.

Agnethka, ogromnie dziękujemy za ogłoszenie na Twojej stronce. Nigdy nie wiadomo, kiedy akurat jakieś ogłoszenie może być przez kogoś zauważone. Podsunęło mi to taki pomysł, że spróbuję poszukać trochę Dogomaniaków, którzy mają swoje stronki i lubią je pokazywać znajomym, rodzinie itp. (osoby z mapy i nie tylko...), i poprosić o pomoc chociażby taką, żeby napisali coś na swojej stronie, tak jak właśnie zrobiła to Agnethka. Tak jak mówię...nigdy nic nie wiadomo.

Może ktoś z Was też mogłyby zaczepić w ten sposób choćby kilka osób?
Zabieram się więc do pracy.

Posted

Aha, tak jakby co odświeżam ulotki i zachęcam do czarno-białego druku i xerowania. Ekonomiczne, efektowne, warto jest mieć kilkanaście zawsze ze sobą. Może akurat jutro ulotka zostawiona w osiedlowym ciuchlandzie przyniesie cud...

to pomniejszona pierwsza strona, a u dołu tzw. tył

Posted

Dostałam PW,stawiam się!!!
Ale nie mam pomysłu,jak pomóc...Jestem zapsiona"po dach"...Trzy moje psy(dwie sunie i samiec) i Poziomka w dt...
Od biedy mogłabym dać awaryjne miejsce na czas operacji i opieki pooperacyjnej,ale mieszkam jednak dość daleko i nie wiem,jak z transportem...I czy takie miejsce na krótko w ogóle by coś dało...

Posted

Hej Wet Siostro, dziękuję za tak szybką reakcję. Z tego co widzę na mapie, to z Lublina do Przemyśla jest okolo 180 km... Dla mnie to nie byłby problem, żeby Sonkę tam zawieźć i po jakimś tygodniu zabrać, ale obawiam się,że dla niej, będącej po operacji...to za duże ryzyko...prawda? Chyba jednak musimy znaleźć jakiś DT nieco bliżej...

Posted

Cioteczko,jakem wet-siostra...Myślisz,że wypuściłabym w drogę powrotną suńkę,zanim CAŁKIEM doszłaby do siebie????:mad:
:shake: nie ma takiej opcji...:eviltong: Jeśliby trafiła do mnie,musiałaby zostać przynajmniej do czasu ściągnięcia szwów...:cool1:

...sory,nie doczytałam...operacja ma być w Lublinie...To zmienia postać rzeczy..Choć-gdybyście się zdecydowały mi zaufać-mam w Przemyślu bardzo dobrego weterynarza,asystowałabym przy operacji... Może to też jest jakieś wyjscie???

Posted

Witam. Również dostałam PW i stawiam się. Jednak nie bardzo mogę pomóc... DT odpada w chwili obecnej a sama szukam domów dla wielu psiaków z naszego Stowarzyszenia.
Sądzę, że propozycja Wet-siostry jest jak najbardziej ok :)

Posted

Niestety operacja musi odbyć się w Lublinie.
Wetka zna już sukę, ja też asystowałabym, więc będzie jednocześnie trochę taniej.
Ale wielkie dzięki Wet-siostro :loveu:

Posted

Witam, ja również otrzymałam PW.Niestety nie mogę wiele pomóc
oprócz rozesłania "wici" wsród znajomych psiarzy:-(
Moje stadko składa się z dwóch psiurków i kocurka.
Podbijam Sonieczkę:lol:

Posted

Wret Siostro, dzięki jeszcze raz za chęci, ale tak jak pisała Masza, chcemy zoperować Sonkę tutaj na miejscu, dlatego będziemy dalej szukać DT w okolicy.

Liliana i Chiquita, dzięki za obecność i rozpuszczanie wici...

Sonka do góry. Pilnie potrzebujemy domku w okolicy Lublina na czas operacji...

Posted

i nic a nic...zadnych ofert? masza rybki /?/ nie ma? anielica? hmmm
bezsilnosc jest najtrudniejsza do zaakceptowania

co tu robic...

agnethka
bardzo dziekuje ze pw i za tak szybka reakcje:multi:.wtedy niemal zasnelam nad klawiatura..i dogo tak sie mozolnie otwieralo

to swietny pomysl z psimi newsami:multi:podchwycenie tego by inni na swoich stronach tez wklejali...super!

Posted

Masza4 napisał(a):
Pixie, niestety Rybka nie odpisała na mojego priva, a anielica z tego co wiem-ma kuupę kociaków na tymczasie, więc odpada :-(

Rybka moze wcale nie zaglada na dogo?
mialam kiedys do niej telefon..maila...hmmm poszukam

Anielica ma kociaki ale moze kogos na tydzien znajdzie do przetrzymania suni
piszac anielica Rybka mysle takze o ich znajomych...

Posted

Dziewczyny, a nie lepiej jej wysłać do wet-siostry? Jeżeli nie znajdzie się tymczas w ciągu tygodnia (a może kilku dniu) ona może umrzeć! To ropomacicze jakiś czas już ma. Rozumiem, że macie zaufanego weta itd. ale wet-siostra również ma. Tu w tym momencie chodzi o Soni życie...