Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Wczoraj rozmawiałam z panią Basią. Ona z kolei przedwczoraj z wetką. Operacja jest konieczna, ale wiadomo, że nie Sonia nie może dochodzić do siebie w hotelowym kojcu. Musimy koniecznie złapać jakiś tymczas, chociaż na tydzień.

Jeśli chodzi o ogłoszenie w kurierze, to widocznie nic nie wypaliło ze względu na cenę (z tego co się orientuję, to takie małe ogłoszonko to koszt ok. 1500 zł:crazyeye:, więc wątpię, żeby było kogokolwiek na to stać. Zresztą skutek też nie gwarantowany...

Podnosimy, ja zmienię jakoś tytuł.

Pani Basia jak wczoraj z nią gadałam, była strasznie załamana. Boję się, że zaczyna myśleć o najgorszym...:-(

[/LEFT]

Posted

PILNIE POSZUKIWANY DOM TYMCZASOWY NA CZAS OPERACJI

BARDZO PROSIMY O POMOC

SONIA MUSI BYĆ PILNIE ZOPEROWANA, A PÓKI JEST W KOJCU HOTELOWYM - OPERACJA JEST DLA NIEJ ZBYT RYZYKOWNA

TYDZIEŃ DLA SONII !!!:modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

kotita napisał(a):

Pani Basia jak wczoraj z nią gadałam, była strasznie załamana. Boję się, że zaczyna myśleć o najgorszym...:-(

no to super :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Myślę, że zaczyna myśleć o schronie...Narazie nic nie mówi, ale głos miała taki zdołowany...
Koniecznie trzeba ją zoperować. Kurde, ciepły kąt na tydzień!!! Jak trzeba, ja jej nagotuję jedzenia, żeby kosztami nie obciążać...plizzzz:modla:

Posted

Nie mam pojęcia. Można na mapie pomocy dogo zobaczyć. Ja niestety przed kompem jestem pare razy po 2 minuty na dzień, bo nie wyrabiam się czasowo z niczym. Kotita, sprawdź może w zakładkach domy tymczasowe-bezpłatne i płatne.

Posted

[quote name='Masza4']Nie mam pojęcia. Można na mapie pomocy dogo zobaczyć. Ja niestety przed kompem jestem pare razy po 2 minuty na dzień, bo nie wyrabiam się czasowo z niczym. Kotita, sprawdź może w zakładkach domy tymczasowe-bezpłatne i płatne.

jest hotelik u pati, niedaleko warszawy moze jeszcze sa miejsca? domowe warunki
podaje gg 7545238
hotelik platny...ile zalezy od wielkosci psa o ile pamietam:roll:

wysle pati link do watku i moze sie pojawi o okresli co moze i za ile
nie bylam kilka dni tutaj nie wiem co sie stalo..widze tylko alarm w tytule wiec od razu podaje co moge..a teeraz spokojne:cool3:...hmmmm....poczytam

widze ze operacja w lublinie hmmm no to i domek powinien byc w okolicy chyba ze macie mozliwosc dowiezienia jej do pati jesli sa miejsca nop i nie wiadomo czy nie bedzie komplikacji wiec wizyt dodatkowych....hmmm raczej wiec odpada u pati, chyba ze operacja w warszawie? oj nielatwa sprawa...

Posted

Operować już chciałybyśmy u naszej wspaniałej wetki, Sonka swoje lata ma, więc bardzo by nam zależało na turboprofesjonalnym podejściu do sprawy... Dlatego DT przydałby się w Lublinie, albo chociaż okolicy. Ja też na Dogo pojawiam się z doskoku, ale dziś po południu przelecę mapę pomocy i popytam, gdzie tylko można.

Sonia na samą górę !!!

Posted

[quote name='ladySwallow']Oglądałam mapę pomocy Dogo, tam są może ze dwie osoby :shake: Napisałam pw i na gg do nich.

anielicy nie widzialam juz od lat... no od miesiecy...moze ona cokolwiek by poradzila
moze outsi..choc na te kilka dni
nie wiem czy jedna badz druga sa w nowej Mapie

Lady Swallow zajrzyj do starej mapy dogo..te "na piechote" / ona jest na dole pierwszego postu..wiec trzeba wejsc w przyklejony watek a nie w Mape KLIK....w lubelskie i napisz jeszcze do pozostalych ktore wpisane do starej mapy:lol:
Ja posluguje sie nia jeszcze - celowo nie wycinam wpisow -bo bywa ze nie wszyscy mieli czas na zaktualizowanie wpisow, czytaj: zarejestrowanie sie w nowej
a skoro kiedys chcieli pomagac, moze teraz..i nawet jesli nie ma tam w ich wpisach DT warto spytac czy nie widza kogos na te kilka dni, by sunia miala dobre warunki do rekonwalescencji:roll:

martwi jednak bardzo ta cisza w eterze...chodzi mi o domek oczywiscie staly....szkoda suni...:roll:

byl taki kiedys watek ktory zgromadzil wszystkich nie mal lublinian o zastraszonym psiaku w schronisku, znajomi outsi go wyadoptowali...moze do tego watku siegnac i wysuplac pozostalych lublinian do pomocy

Masza4 wiesz o ktorym watku pisze..kto wtedy byl zaangazowany...a co z rybcia...rybka...zapomnialam dokladny nick

Posted

A w Lublinie nie macie hoteliku dla psów żadnego? podejrzewam,że musi byc jakiś.
Jeśli już była o tym mowa to przepraszam,ale czytam narazie `po łepkach` bo zaraz musze leciec na zajęcia.

Posted

Jest hotelik u Murki, jednak to w Janowie. Hotelik tez jest w klinice, tam, gdzie jest teraz sunia - ale tam nie ma sensu :shake:

Pixie - zaraz zobacze starą mapę.

Posted

Pixie kojarzę wątek-o malutkim Reksiu.
Outsi tez dawno nie wiedziałam, a z tego co wiem, jej znajomi (którzy wtedy adoptowali Reksia) wybyli na granicę.

Hotelik jest, owszem, teraz siedzi w nim Sonia, ale tam jest niezły syf jak na psa, który ma dochodzić do formy po operacji. Dlatego szukamy koniecznie czegoś poza tym hotelem, jedynym w Lublinie. Tzn znam jeszcze jeden, ale tam wcale nie lepiej...

Posted

Byłybyśmy baaaardzoe wdzięczne!
Niestety nikt z ogłoszeń jak do tej pory się nie pojawił-nawet, żeby wziąć Sonię na 2 tygodnie, ale może jeszcze jedno ogłoszenie coś zmieni.

A ropomaczicze się rozwija...