Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam jedną sugestię odnośnie ulotki. Każdy, komu ją do tej pory pokazywałam pytał, co to jest onkowata....wiecie co, bo to jest termin znany dla dogomaniaków (ja sama dopiero co go poznałam, ale każdy laik (który też może mieć dobre serce i chęć do adopcji), może się po prostu nie znać na takiej terminologii. Ludzie są na ogół prości i mają też proste (niekoniecznie dobre) skojarzenia...Onkowata prostemu człowiekowi kojarzy się niestety z ... onkologią ...co niekoniecznie poprawia jej sytuację.
Lady Swallow, jeśli to możliwe, proponuję zmienić ten wyraz na "wilczurowata". Szkoda by było, żeby taka super ulotka była zwyczajnie źle zrozumiana przez ludzi.

Sonia hopaj dooopencjo!!!

Posted

Masza4 napisał(a):
dogomanka te słowa nie były kierowane wyłącznie do Ciebie. Niestety było wielu dogomaniaków, którzy wpadli tu tylko na chwilę...Rozumiem, że czasem są sytuacje, gdy nie ma komputera, albo czasu.

LadySwallow, ulotki są GENIALNE! Nie widziałam jeszcze ogłoszeń tego typu, ale widzę, że to naprawdę przyciąga wzrok. Drukuję i kładę jutro na uczelni :razz:

Ja rozumiem,ale do mnie też był.;P

Sońka hop!

Posted

No wreszcie działa stronka...
Żadnych njusów odnośnie Sonki niestety...:-(

W szkole w weekend porozkładałam ulotki...nic kurde nic...
Do góry psino