Korenia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To ja też... idę na spacer ze swoją to przy okazji Ciebie też zabierzemy... Quote
Masza4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Oj ta Sońka, szczęścia nie ma dziewczyna :-( Quote
kotita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Mam jedną sugestię odnośnie ulotki. Każdy, komu ją do tej pory pokazywałam pytał, co to jest onkowata....wiecie co, bo to jest termin znany dla dogomaniaków (ja sama dopiero co go poznałam, ale każdy laik (który też może mieć dobre serce i chęć do adopcji), może się po prostu nie znać na takiej terminologii. Ludzie są na ogół prości i mają też proste (niekoniecznie dobre) skojarzenia...Onkowata prostemu człowiekowi kojarzy się niestety z ... onkologią ...co niekoniecznie poprawia jej sytuację. Lady Swallow, jeśli to możliwe, proponuję zmienić ten wyraz na "wilczurowata". Szkoda by było, żeby taka super ulotka była zwyczajnie źle zrozumiana przez ludzi. Sonia hopaj dooopencjo!!! Quote
kotita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 OGROMNIASTE PODZIĘKOWANIA DLA LADY SWALLOW :thumbs: Quote
polciuaa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Masza4 napisał(a):dogomanka te słowa nie były kierowane wyłącznie do Ciebie. Niestety było wielu dogomaniaków, którzy wpadli tu tylko na chwilę...Rozumiem, że czasem są sytuacje, gdy nie ma komputera, albo czasu. LadySwallow, ulotki są GENIALNE! Nie widziałam jeszcze ogłoszeń tego typu, ale widzę, że to naprawdę przyciąga wzrok. Drukuję i kładę jutro na uczelni :razz: Ja rozumiem,ale do mnie też był.;P Sońka hop! Quote
Masza4 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Zgadzam się z kotitą-ludzie nie wiedzą co to ONek... Dzieki ladySwallow! :Rose: Quote
LadyS Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Jak już mówiłam - nie ma za co dziękować, ale Sonię podnosić trzeba! Hop! Quote
paros Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 pixie napisał(a):co nowego ? od kilku dni cisza... Bo w weekend Dogo szwankowało :cool3: Quote
shirrrapeira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Podnosze do gory... Piesek jest cudny. Quote
Masza4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mi też dogo w ogóle nie chodziło :angryy: Sonia do domu!!! Quote
kotita Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No wreszcie działa stronka... Żadnych njusów odnośnie Sonki niestety...:-( W szkole w weekend porozkładałam ulotki...nic kurde nic... Do góry psino Quote
Masza4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kotita czy p. Basia dzwoniła do wetki? Wiadomo coś, co dalej zamierza robić z Sońką? Ogłsozenie w Kurierze lubelskim było? Quote
Recommended Posts