Jump to content
Dogomania

Spis hodowli bullterierów standardowych + adresy www

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Noo - ten obled juz znam z Lodzi ;) W takim razie do zobaczenia :)

tufi, nie znasz jeszcze tego obłędu, bo Renaty nie było w Łodzi. :) To była Lidka Lewandowska, ona wystawiała Simpatico Jedi:)

Dzieki za uswiadomienie :D A ja myslalam, ze to Jedi/Renata byla :lol: 8) :lol:

Posted

drooooobiazg

jak zobaczysz taką wielką chudą babę przy ringu, o blond włosach związanych w kitkę i paląca papierosa za papierosem, to będzie Renata

a zresztą będziemy miały klatki obok siebie, więc trafisz

pzdr

Posted

Katalogi otrzymalam - niesamowite stawki i bajeranckie nazwy hodowli :lol: Postaram sie dzis uzupelnic liste i wypisac co ciekawsze imiona 8)

• 3 weeks later...
Posted

Tufii, że się tak spytam, tamta lista to już jest ta uzupełniona co obiecałaś? U mnie w zk jest zarejestrowana jeszcze hodowla Red Bull, teoretycznie bulki, pewnie kiedyś będą mieli jakiś miot, a praktycznie stafiki.

Posted

Jeszcze nie :( Natlok pracy powoduje, ze przy kompie rzadko bywam - ale z katalogow juz wiekszosc nazw wypisalam - uzupelnie wkrotce :)

Fantastyczne sa nazwy psow z hodowli "z ziolowego gangu" - np. Cebula :lol:

Posted

No to w koncu uaktualnilam spis - wypisalam z katalogow ok. 80 hodowli - w tej chwili na liscie jest ich az 193 !!!

Jesli by ktos mial, to interesuja mnie fotki nastepujacych psow (bo zauwazylam, ze swego czasu sporo kryly):

Suejabul White Rhino

Orginał Timar

Idol Timar

szczegolnie ten pierwszy pies mnie interesuje - pamieta go ktos z Was?

I jeszcze jedna prosba - jesli nazwa jakiejs hodowli jest zle napisana, to prosze o cynk - zdarzalo sie, ze byly roznie napisane w tym samym katalogu i moglam wybrac nie te wersje :)

Posted

A pamiętamy, pamiętamy !!! To biały pies sprowadzony z Anglii - Beaty i Roberta z Łomianek - hodowla Ithilien. Poszukam w swoim archiwum zdjęcia. Powinienem je mieć. Jak znajdę, dam znać. Ale bardziej znanym był na pewno ich Timek - Jacobi KNIGHT HAWK - również wspaniały biały import z Anglii, naprawdę wielce zasłużony w hodowli polskich bulli.

Pozdrawiam wszystkich bullomaniaków !!! :D

Posted

Ooo - byloby super :)

Podobaja mi sie jeszcze - jak juz wspomnialam - imiona bulli z Ziolowego Gangu 8) Kilka suczek tez sie przeplata co jakis czas, jako mlodziez najpierw, a pozniej matki roznych bulli. Commander tez blysnal imionami - Beefy ... - pytanie do coco :wink: Ciekawe tez mial Timar i Sirius - wesloe imiona obiecuje rowniez wypisze i moze nowy watek zaloze? :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Czy stworzony przez was katalog jest gdzieś dostępny? Mogłybyście podać adres katalogów za stronami hodowli? Czy ktoś może mi powiedzieć czy w okolicach Krakowa jest jakaś hodowla? Którą możecie polecić? Jak plasują się ceny suczek?

pozdr

Posted

Nie stworzylismy zadnego katalogu, a jedynie spisalismy nazwy hodowli z katalogow wystawowych.

Reszta odpowiedzi w watku zalozonym przez Ciebie

Posted

Dzięki:)

Następnym razem postaram się nie być taka narwana i najpierw wszystko przeglądnąć, żeby nie marnować waszego czasu:) Po poprzednim poscie zauważyłam, że kolejny temat to właśnie linki do hodowców. wybaczcie, to moja pierwsza od dawna wizyta na tym forum, a właśnie wczoraj założyli mi stałe łącze w nowym mieszkaniu:)))

pozdr

Posted

Dopiszę hodowlę nr 196- Bulldom :oops: taki przydomek nadano w listopadzie mojej hodowli, ale na psy z naszym przydomkiem to długo czekać, bo obecnie mam 2 samce, w tym jeden niehodowlany, a Dragulec za kilka miesięcy jak dobrze pójdzie. Perspektywy na sunię na razie słabe :-?

Posted
Ale nie o nich mi chodzi, ja mówię o suni z Czech- Anji Perli z Cieszyna (nie pamiętam, jak się to literuje) która mieszka w Poznaniu
.

Od Rudej Wiedzmy!!!

Aczkolwiek miotu bullikow mini u nich jeszcze nie bylo.

Posted

Nie mam pojęcia, nie widziałam ich. Nie wiem, czy jednej z suk nie krył Sonet Aksjomat i chyba martwe szczenię sie urodziło, ale nic sobie za tonie dam ciąć :-?