.Agata. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nie wiem czy to odpowiedni temat ale wszystkich chętnych na boksiowe spacerki zapraszamy na Lubelszczyznę :) planujemy pierwsze w dość małym gronie - ja i mój bokś + dziewczyna z okolic i jej bokś nie pomijając że mamy dopiero 13 lat :oops: i nie zdziwić się przy spotkaniu dwóch niepełnolatków z psami ;) Dogomania to dość duże forum,łatwo można spotkać osobę z okolic.Najlepiej w podobnym wieku i wyżej ;) Plany mamy w Chełmskim parku,ew. za miastem,pobawić się z psiakami,poćwiczyć i pofocić :loveu: Zainteresowani to do wypowiadania się w temacie :cool3::cool3: (cóż nie potrafię napisać dobrego zaproszenia,może nie jest zbyt przekonujące ale cóż się dziwić :lol:) Pozdrawiam :P Quote
Emce Priser Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja bym bardzo chetnie przyjechal ,ale to kawalek drogi z krasnika ,a szkola sie zaczyna i w ogole :mad: .jakbyscie organizowaly cos w przyszlosci do dajcie znac ,na pewno chetnie sie zjawie !;) Quote
.Agata. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 No i kolejna osoba więcej :cool3: Śmiało :P Ew.mogła bym wpaść za Krasnystaw-Żółkiewka i te tereny bo tam też jestem obeznana ;) ale sama z moja boksiną ;) Quote
Rybka_39 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja chetna na spacerki na Śląsku;) Moja suka to wulkan energii...tylko nie lubi jak jej psy dokuczają potrafi być w tedy wredna suką:diabloti::razz:- oczywiście nie wdaje się w bójki, tylko czasem doprowadza 2 psa do porządku.;) Quote
Recommended Posts