Sebian Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wczoraj, w późnych godzinach wieczornych, do naszego kraju zawitała czeska suczka Owczarka Holenderskiego Elyttis di Ressnais Wapini von Folge, w skrócie Eri. Urodzona 28. 06 mała hiena (lub cholera, jak kto woli :cool3:) zamieszkała we Wrocławiu. Niedługo jej zdjęcia zostaną opublikowane na specjalnie w tym celu tworzonym blogu :p. Quote
Itske Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 I jak tam młoda się rozwija? Pewnie coraz fajniejsza:lol: Quote
Rauni Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Młoda jest ogólnie bardzo fajna, w tej chwili uszy ma największe ze wszystkiego :lol: Chodzi z mężem do pracy, gdzie jest podobno bardzo grzeczna, za to potem wraca do domu i do północy kotłują się z Vigockim :diabloti: Tak bardziej na bieżąco staramy się sprawozdawać na blogu, link w podpisie Sebiana. Quote
Rauni Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dla rozruszania działu - holender przy pracy: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4zi_Z2DcrCo[/youtube] Quote
calessandra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A ja sierota nie wiedziałam, że dorobiłaś się holendra :-) Sunia fantastyczna :-) I powala zapałem do pracy .... ale w twoich rękach nie mogło być inaczej :-) Quote
Recommended Posts