Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lezaza napisał(a):
Mnie się najbardziej podoba, jak leży taka uśmiechnięta na pościeli. :-D Super foto Jasmin!!

No sama nie wiem jak mi się udało ją tak uchwycić w obiektywie :lol:.

• 2 weeks later...
Posted

To ja też się pochwalę swoim dobermankiem :multi:

Kopiemy...

Pnienka z okienka...

Trzeba być czujnym...

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']To ja też się pochwalę swoim dobermankiem :multi:

Kopiemy...

Pnienka z okienka...

Trzeba być czujnym...

:loveu: :loveu: :loveu:

Jaki kochany!

A na ostatnim zdjęciu jakiego ma irokezika :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Olcha, pinczerka i Gizmo, dzięki:lol:

a irokezik to on zawsze stawia, jak kogoś obcego widzi, a właśnie ktoś wtedy szedł:cool3: :evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Olcha, pinczerka i Gizmo, dzięki:lol:

a irokezik to on zawsze stawia, jak kogoś obcego widzi, a właśnie ktoś wtedy szedł:cool3: :evil_lol:

:lol: :lol: :lol: Ale śmieszne te nasze głuptoki :loveu:

Posted

no piekny i jak miło że nie kopiowany!! a irokezik to chyba każdy stawia! tak niby jaki grozny jestem:evil_lol: !
ja serdecznie pozdrawiam a Barsa śle wszystkim szeroki uśmiech:lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak ktoś nie zgodzi się, ze mną, że to szczęśliwy pies to... :mad: Przecież radość aż bije z jej pyska ;) cudowny dobek!

:evil_lol: jak się wypoczywaw takich warunkach ze pancia powinna sobie karimatkę położyc na ziemi żeby nie budzić to nic dziwnego:evil_lol:

Posted

Ambra-no jasne, że niekopiowany!! Co by mi do miziania zostało, jakby uszka pod nóż poszły??:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Czasem mnie też drugie łoże by się zdało, jak Negro sie rozłoży:cool3:
Ale w końcu miejsce mojego skarba jest ze mną:p

Posted

Dobcia bardzo podoba mi się Twoja obrózka, a właściwie nie Twoja tylko Negro:evil_lol:
jakas taka zdobiona nie? (mówie o tej w avatarku)
daj no jakąs fotkęw niej:lol:
tak przystojnie wygląda:cool3:

Posted

Ooo...dzięki:cool3: Też mi się w niej podoba:razz:
Nie mam teraz możliwości wkleić fotek, zrobię nowe pod koniec tygodnia i wkleje:p

Posted

Hejka.
Przedstawię Wam moją dobermankę.
Wabi się KANU, w sierpniu skończy 7 latek. Została już raz mamusią, urodziła wtedy 9 szczeniaczków. Jednak później została wysterelizowana. Nie ma kopiowanych uszu, bo zwisające są ładniejsze, a poza tym po co narażać psa na niepotrzbeny ból???
Oto kilka fotek( więcej jest w galerii, ale widzę,że mało osób do niej zagląda):

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiamy Was serdecznie!!!

Posted

[quote name='Vectra'] nikt nas nie dostrzegł :mad: ;)

Jestem kano i mam już 9 lat :p

Cześć,
szczególnie zwróciłam uwagę na to , że Twój psiak nazywa się podobnie tak ja moja suczka. Kano i Kanu-fajnie. A poza tym widzę również, że Twój to też zachłanny kopacz i pies kanapowiec, z pozą na plecach.
PoZdRo :multi:

Posted

A ja was już kojarzę! Z Wami jeszcze mieszka Owczarka Niemiecka! Tylko jej jeszcze brakuje na fotkach! :lol:
Buziaki dla psiaków!!

I doklejam najnowsze fotki, mojej delikatnej i Pannicy:

Posted

Vectra, masz ślicznego dobeczka:loveu:, wydaje mi się, że jest bardzo potężny w porównaniu do mojego dobka-charcika:cool3:Ale łączy ich miłość do kopania:lol:

Lezeza, twoja sunia ma ślicznego przyjaciela maluszka, w pierwszym momencie myślałam, że to kotek:oops::evil_lol:I jaka cierpliwa z niej mamusia:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...