Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Black Velvet to jeden z najbardziej poszkodowanych psów zabranych z "pseudoprzytuliska" w Krężelu pod Chynowem.

Wielka akcja Krężel k/Chynowa-KOSZMAR PSOW POWRACA - Dogomania Forum

Black BARDZO potrzebuje wsparcia finansowego. Cudem uszedł z życiem z katowni, jaką zgotowali mu ludzie - dajmy mu szansę! Zasługuje na to.
Mimo tego, co przeszedł jest przyjaznym, łagodnym, ciekawym świata, przytulastym psiakiem. Po wyleczeniu będzie piękny i w pełni zasługiwać będzie na imię, jakie mu nadałam. Obecnie Black Velvet przebywa w Azylu Fundacji "EMIR"

KONTAKT:
Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
ul. Słoneczna 4
96-321 Oddział, gmina Żabia Wola
woj. mazowieckie
Polska
telefon: (0-46) 857 88 27
adres e-mail: emir2@interia.plAdres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
strona internetowa: [url=http://fundacja-emir.org/]Schronisko dla bezdomnych ps

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza, to ten pies w sprawie którego wczoraj do Ciebie dzwoniłam. Jest w lecznicy na Książęcej. Zabieram go o 17.30 i nie wiem co dalej :shake: Mam 5 godzin na kombinowanie. Kasę można wpłacać na konto:

Pogotowie i Straż dla Zwierząt
Plac Pocztowy 4/6
64-980 Trzcianka

Bank PKO BP S. A. w Czarnkowie
87 1020 3844 0000 1702 0048 1093

z dopiskiem "dla psów z pseudoprzytuliska Ewy B. spod Warki - Black"

Ja go do domu wziąć nie mogę, bo Sasza go przerobi na tatar, a tymczasowa suka wyliże resztki. Bez badań i diagnozy nie przyjmie go żaden hotelik. Spróbujemy upchnąć go na SGGW. Tam chyba można opłacić pobyt? Kurka, myślcie Wy też, pliiiiz...

Posted

No to trzymam kciuki. Chociaż może głupio to zabrzmiało w tym przypadku, bo to koszmarna choroba (sama mam :-(). Ciekawe czy u psów leczenie jest tak samo uciążliwe jak u ludzi...