Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka moje mozesz brac :) Jak potrzebujesz wieksze to moge Ci wyslac na meila jutro rano.

Miniaga i Ress super foteczki!! :multi: Oczywiscie sobie je ukradne :) Ress juz mam na www ;)

Aga co Ci powiem to, to że Twoja Jaga super chodzi, nie widzialam jej długooooo i mimo ze jest mamusią to wyglada super!!! :loveu:

Posted

moje foteczki autorstwa: Joanny Karasiewicz- jakby ktosik chciał się poczęstować.

Jagodzianka szczęśliwa ogromnie, że na ring wróciła. Sędzinie bardzo podobał się ruch Jagody, ale głowa Jagi już jej sie nie podobała. Widać woli samcze głowy u suczek. U Pani Junikiewicz wystawiać już będę tylko Tasię. kto się założy, ze dostanie Boba?

Dziękuję Matyldzie za cudowne towarzystwo i mojej Asi za ogromną pomoc!!!!

Posted

ja rowniez chcialam podziekowac Mini i Asi od Tobiego za super towarzystwo i wspolna niedole :) w mcdonaldzie bylo super ;)

no i innym za fajna wystawke tez dziekuje, co do sedziowania to wypowiadac sie nie bede ale moje psy wiecej przez ta pania sedziowane nie beda, sposob w jaki zmienia ona diametralnie zdanie o psie w przeciagu paru tygodni wciaz mnie zadziwia.

male resurusski :loveu::loveu::loveu: