resuruss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Patrząc na pogode to wogole mi sie nie chce jechac :oops: Musze sprawdzic jakies pociągi :roll: dobrze ,ze jeszcze tydzien został. Madz a Ty sprawdziłas juz połączenie w weekend do mnie????:razz: Quote
Dada Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tylko tydzień??????? łaaaaaaaaa!! Ratunku, ja byłam pewna, że 2 tygodnie! Dodam, że miałam z moją "chudzinką" przejść na dietę, dziecko mi kształtów dostało :evil_lol:, pomyśleć, ze wiecznie chudy był Quote
kate8828 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Narazie wiem tyle że Pirat I Agat I Kingston I Quote
Dada Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dziękuję Kasiu za relacje, a mi dziecko dzisiaj biegunki dostało... Całe szczęście, że Joyek nie pojechał, bo by chyba się zamęczył... Jak zwykle przeczucia.. Quote
kate8828 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Molly CARMEN Wiatr Pustyni- I, dosk, CACIB [IMG]SUPER! Gratuluje Ilonko to juz jej 2gi cacib (wczesniejszy na prawach) daje czadu!!!! Bardzo sie ciesze:) Res. CACIB APRILIA PEARL Gattaca, również duze gratki dla Api [IMG] BALBOA ROCKY Eve-Bler - bdb BODYGUARD Black Dragon - dosk2 Hossa Vija MICHELL'IN SUPRISE bdb Sasquehanna MARGRABIA - nb. KINGSTON Pastoral - dosk., lok. I, CWC NDPwR z tego co pamietam KIM CIN CIN PET , ale nie jestem pewna W klasie Caremn Carmen 1 Madame 2 Naomi 3 wszystkie dosk. W mł.psy pitat. dos1 zw.ml wild horse dosk2. Rotek-Waiting for the sun dosk.3 Wszytskim zadoowolonym gratuluję! Podobno znów sedzina różnie oceniała lekko mówiąć, Dada ojej a zmieniałas jej może jedzenie niedawno albo coś? bidunia Quote
Dada Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kasiu, to Joyek, nie miał ostatnio zmienianego jedzenia, cały czas je to samo... Quote
maga18 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 dzieki dziewczyny za towrzystwo!!!!! gratuluje wszystkim! Fisia i Rotek przecudni!!! :loveu: pelne wyniki Psy: Klasa szczeniąt: Klasa młodzieży: ATOS Alioth - dosk IV PIRAT z Gangu Łysych - dosk., lok. I, Zw. Ml. RITCHI Pupo Haichi - dosk WAITING FOR THE SUN Resuruss - dosk III WILD HORSE Favonius - dosk., lok. II Klasa pośrednia: AGATT Roingold - dosk., lok. I, CWC EXHUBERANT Tippytoes- dosk., lok. II JAMIL JASHAN Avokaduh - dosk., lok. III PRIVILEGED BORN von Shimbashi - bdb TONIC DAIQUIRI Sua Sponte - lok. IV Klasa otwarta: BALBOA ROCKY Eve-Bler - bdb BODYGUARD Black Dragon - dosk II Hossa Vija MICHELL'IN SUPRISE - bdb Sasquehanna MARGRABIA - nb. KINGSTON Pastoral - dosk., lok. I, CWC, res.CACIB Klasa championów: KIM Cin Cin Pet - dosk I, CWC, CACIB Klasa weteranów MADRYT Sasquehanna - dosk I, BOB Weteran Suki Klasa szczeniąt: BIANCA Brillant Sun - WO I CHARDONNAY Sua Sponte - nb. Bajer Staff ESTI - WO II Klasa młodzieży: ANGELIKA Rouz-Mari - dosk AVANGARDA Roingold - dosk IV BLEKI Siringara - dosk BLONDIE Raj dla Zwierząt - nb. BONI Siringara - dosk III BONJOUR MADMOISELLE Kolorowy Ogród - dosk CIOCCOLATA AMARA Salsa - dosk DARRSY Plysovy Pritel - dosk I, Zw.Ml, BOB Junior, BOB EROTICA NABABKA Shadow White - nb. K`ICY Motylek Biały - nb. LAGUNA B. Sub-O-Divo - nb. MADEIRA Kalis z Treste - nb. OKSANA z Gangu Łysych - dosk Sasquehanna SAWANA -dosk II SONG FOR MY BOY Shadow White dosk WONDERFUL Tonight Resuruss - dosk Klasa pośrednia: APRILIA PEARL Gattaca . dosk I, CWC, res.CACIB CYNIA Pokerowy Żywot - nb. Klasa otwarta: MADAME BUTTERFLY Galus - dosk III NAOMI z Gangu Łysych - dosk II CARMEN Wiatr Pustyni - dosk I, CWC, CACIB Klasa championów: Grzywacz CORVETTE - nb. JAGÓDKA z Gangu Łysych - dosk I, CWC Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 My tez już w domku :multi: Dzięki wielkie dla Panienki Bubu za wspaniała i ekspresową podróż . Kocham Franie :loveu: Jak juz zostało napisane : malce dosk ,Rotek brąz ,Fisia zero :evil_lol: choc się dziewczynka bardzo na ringu starała :evil_lol: Miło było Was spotkać :loveu:Achhhhhhhhhhhhhh Gratki dla Asi z Piratem ,dla Magi i Api ,dla Agnieszki i Jagody - zapierdziela mamuśka niezle :crazyeye: Mnie się bardzo spodobała Sasquehanna Sawana czyli druga lokata .Dla mnie miała bardziej proporcjonalna głowkę od suczki z BoB ,ale za to suczka z BoBa poprostu maszyna na ringu. Faktycznie podobała misię tez ta sunia z Rouz Mari - szkoda,ze tak się spaliła na stoliku ,bo naprawde ładna ,nieduza sunia :loveu: No i oczywiście Iszka - czyli wnuczek ,który tak zaiwania po ringu ,ze aż mnie w dołku sciska ,ze moje nie mają takiej ekspresji i ognia w sobie. Foty wstawie na picassa Quote
maga18 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czekam na fotki czekam :) moje beda jutro, mam obfotografowanego kazdego psa, ktory byl wystawiany :lol: Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://picasaweb.google.pl/resuruss1/WrocAwCACIB2008# Enjoy ;) Quote
kate8828 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Aniu Fisia i Rotek przepiękni:loveu: Po Jadze w ogole nie widać że po ciąży;) ślicznie wygląda! Molutek bajeczka:loveu: Api:loveu: W ogóle jakie piekne psiaczki na wystawie były, żałuje , że mnie nie było. Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Rotka nie ma na foteczkach ;) Wtedy po ringu latałam ;) duuuuzo fot jest autorstwa Magi :loveu: Quote
kate8828 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Wiem zauważyłam znaczy dopiero poźniej jak na żadnej fotce nie widziałam ''interesika'', ale i tak jest przepiękny:loveu: Maga talent do fotek masz! :), a Ress cyba aparat zmieniałas? Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Rotek to teraz szczypior - musi nabrać masy ,bo ...każdy wie jak wyglada szczypiorek :evil_lol: Nie aparat ciagle ten sam ;) Quote
kate8828 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Nie wierze, to musi być chyba nieźle zakochany bo benito to sie bardziej ku beczułce niż szczypiorkowi przychyla, ograniczonko jedzenia bo pałasznikow nieziemski wszystko co na drodze to napenwo do zjedzenia i wiecznie głodny:evil_lol: a tacie to ''w to mi graj: choć syneczku tatuś coś je...'' Quote
AnkaW Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gratulacje dla wszystkich zadowolonych :multi::multi: Ress super foteczki :lol: a co to za psiak taki mały/a rudy/a łysy/a na kocyku :loveu: chyba nie wystawiany? fot nr 47. Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hehe no Benio zawsze lubił jeść - dlatego się nazywa Benio - zawsze był okraglutki jak tarcza Big Bena ;) Nie Rotus nie jest zakochany ....poprostu jakaś cześć Sub Divaków się ujawniła ...a one pózno dojrzewające są .Trza go na siłkę jakaś zapisać :evil_lol: Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='AnkaW']Gratulacje dla wszystkich zadowolonych :multi::multi: Ress super foteczki :lol: a co to za psiak taki mały/a rudy/a łysy/a na kocyku :loveu: chyba nie wystawiany? fot nr 47. Mała ruda była sobie towarzysko .Niesamowita poprostu - miała swój kocyk i na nim rezydowała - jej włascicielka mogła odejsc zostawiając torebke ...a Mała Ruda broniła jej jak lew :evil_lol: EDIT : Coby nikt nie pomyślał ,ze chciałam Pani rabnac torebke Quote
AnkaW Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 resuruss napisał(a): Coby nikt nie pomyślał ,ze chciałam Pani rabnac torebke :evil_lol::roflt::roflt::roflt: a takie niepozornie słodkie maleństwo :loveu: Quote
resuruss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No malusia była niesamowicie .Duuuuuuuuużo mniejsza od Fisi mojej ,a Fisia mam 29 cm.Mała Ruda mogła miec max 24 i taka drobinka :loveu: A jak dumnie paradowała po wystawie .:loveu: Quote
miniaga Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Niezwykła to była doba... Spanie na siedząco w Mc Donaldzie i 24 h w podróży. Jestem zmęczona do granic. Wyniki pozostawię pierwszy raz od dawna bez komentarza. Niestety byłam dziś swiatkiem po raz kolejny jak bardzo pozbawieni skrupułów sa niektórzy Polscy hodowcy i jak wiele są w stanie poświęcić dla głupich tytułów. Droga Romko to co robisz Kinkstonowi jest poprostu barbarzyństwem i bestialstwem. Pies z chorymi rzepkami powinien mieć ograniczony ruch. Nie wspomnę już o tym że ja widziałam bardzo niepokjące objawy już w Szczecinie, więc 3 miesiące ten pies jest ciągle narażony na ból. To czy pies w tym stanie powinien byc wystawiany pozostawię bez komentarza. POPROSTu SKANDAL dla mnie. W ciągu jednego kółka zdażało się że 6 razy wypadła mu rzepka. Czy ty jesteś ślepa, głupia czy porostu pozbawiona zupełnie skrupułów i zdrowie własnego psa masz w dupie? Zoperuj temu biednemu psu wkońcu te rzepki a dopiero potem kończ te swoje championaty.... skoro sa dla ciebie tak ważne Quote
Śnieżynka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Mini skoro mu tyle razy wypadła rzepka to czemu dostał CWC sędzina tego nie widziała ?? Quote
miniaga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Musiałabyś o to spytać już samej sędziny... W Szczecinie sędzina udawała że tego nie widzi, dopóki ludzie nie zaczeli się burzyć. Wówczas próbowała znaleźć jakieś usparawiedliwienie: kamyczek między poduszeczkami uraz. Kazała robić Kinkstonowi kilkanaście kółek. Niestety na kazdym kulał i nie miała wyjścia. To nie jest urazowe. Przy urazie pies kuleje bezustanku a tutaj mamy klasyczny przykład wypadania rzepki: 10, 2 50 kroków rzepka wypada, pies podnosi noge by ją oszczędzić i idzie normalnie dalej i znów 5, 12, czy 40 kroków i rzepka wypada. Quote
Dada Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Chciałam pogratulować wszystkim zadowolonym Aniu, zdjęcia jak zwykle - rewelacja! :lol: Prawie się czuję tak, jakbym tam była z Wami Quote
maga18 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 moj albumik http://picasaweb.google.pl/maga1985/CACIBWrocAw28092008# Quote
Recommended Posts