miniaga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://lh6.ggpht.com/miniaga/SN_ygufIWpI/AAAAAAAAHxQ/vI4W2NwDuyE/s720/P9280057.JPG Quote
Ilka21 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Maga, Ress, Miniaga moge fotki swich psiaków wziąc? I dzięki za focenie wreszcie Molly obfocona:multi: Quote
miniaga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://lh3.ggpht.com/miniaga/SN_0E2ps9nI/AAAAAAAAH10/PyolhCunZbI/s720/P9280105.JPG Quote
maga18 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ilka moje mozesz brac :) Jak potrzebujesz wieksze to moge Ci wyslac na meila jutro rano. Miniaga i Ress super foteczki!! :multi: Oczywiscie sobie je ukradne :) Ress juz mam na www ;) Aga co Ci powiem to, to że Twoja Jaga super chodzi, nie widzialam jej długooooo i mimo ze jest mamusią to wyglada super!!! :loveu: Quote
miniaga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 moje foteczki autorstwa: Joanny Karasiewicz- jakby ktosik chciał się poczęstować. Jagodzianka szczęśliwa ogromnie, że na ring wróciła. Sędzinie bardzo podobał się ruch Jagody, ale głowa Jagi już jej sie nie podobała. Widać woli samcze głowy u suczek. U Pani Junikiewicz wystawiać już będę tylko Tasię. kto się założy, ze dostanie Boba? Dziękuję Matyldzie za cudowne towarzystwo i mojej Asi za ogromną pomoc!!!! Quote
Dada Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Aga, Magda, świetna fotorelacja!!!!!!! Quote
meta Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ja rowniez chcialam podziekowac Mini i Asi od Tobiego za super towarzystwo i wspolna niedole :) w mcdonaldzie bylo super ;) no i innym za fajna wystawke tez dziekuje, co do sedziowania to wypowiadac sie nie bede ale moje psy wiecej przez ta pania sedziowane nie beda, sposob w jaki zmienia ona diametralnie zdanie o psie w przeciagu paru tygodni wciaz mnie zadziwia. male resurusski :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts