kate8828 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Psy: Klasa szczeniąt: Klasa młodzieży: ATOS Alioth PIRAT z Gangu Łysych - dosk., lok. I, ZW. MŁ. RITCHI Pupo Haichi WAITING FOR THE SUN Resuruss Dosk. lok III WILD HORSE Favonius - dosk., lok. II Klasa pośrednia: AGATT Roingold - dosk., lok. I, CWC EXHUBERANT Tippytoes- dosk., lok. II JAMIL JASHAN Avokaduh - dosk., lok. III PRIVILEGED BORN von Shimbashi TONIC DAIQUIRI Sua Sponte - lok. IV Klasa otwarta: BALBOA ROCKY Eve-Bler BODYGUARD Black Dragon Hossa Vija MICHELL'IN SUPRISE Sasquehanna MARGRABIA - nb. KINGSTON Pastoral - dosk., lok. I, CWC Klasa championów: KIM cin cin pet dosk., lok I, CWC, NDPwR? Klasa weteranów MADRYT Sasquehanna Suki Klasa szczeniąt: BIANCA Brillant Sun CHARDONNAY Sua Sponte Bajer Staff ESTI Klasa młodzieży: ANGELIKA Rouz-Mari AVANGARDA Roingold BLEKI Siringara BLONDIE Raj dla Zwierząt BONI Siringara BONJOUR MADMOISELLE Kolorowy Ogród CIOCCOLATA AMARA Salsa DARRSY Plysovy Pritel EROTICA NABABKA Shadow White K`ICY Motylek Biały LAGUNA B. Sub-O-Divo MADEIRA Kalis z Treste OKSANA z Gangu Łysych Sasquehanna SAWANA SONG FOR MY BOY Shadow White WONDERFUL Tonight Resuruss Klasa pośrednia: APRILIA PEARL Gattaca Dosk. LokI, CWC, Res CACIB CYNIA Pokerowy Żywot Klasa otwarta: NAOMI Z Gangu łysych dosk. II MADAME BUTTERFLY Galus dosk III CARMEN Wiatr PUSTYNI Dosk. Lok. I, CWC, CACIB!!! Klasa championów: Grzywacz CORVETTE JAGÓDKA z Gangu Łysych Quote
miniaga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Fajna staweczka. My będziemy oczywiście, chociaż jak znam życie to mój ulubiony kolega zaraz zgłosi mi do championów swoją suczkę co by mi humor popsuć, bo stawka jest a zgłoszenia niezamknięte. Quote
miniaga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nio ja myślę, bo sama się przecież taki kawał tłuc nie będę. Może ktoś jeszcze chętny na imprezkę w pociągu? wyjeżdżamy z Wawy o 22.50 a jesteśmy na miejscu o 5 rano.... Hahhaha. Quote
meta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 moze ja, ale jeszcze szukam innej opcji :diabloti: Quote
Agama Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Aga moze zglosze Madryta i pojedziemy razem Quote
miniaga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nio ja zdecydowanie wolę pociąg niz inna opcje:evil_lol: Można się wyspac do woli, rozprostować nogi i spokojnie pogadać. Daduś Turek mówi że specjalnie dla ciebie rum kupi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dada Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dziewczyny, ale będziemy mieć super towarzystwo! Pod tym względem wystawa zapowiada się wspaniale! :multi: Quote
flashka-g Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ja widze ze cala loża szyderców sie zjedzie:lol::evil_lol:;) Quote
maga18 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jest juz plan sedziowania Psy młodzież- 5 szt psy posrednia - 5 szt psy otwarta - 5szt psy championy - 1 szt psy weterany 1 szt suczki szczeniąt - 3 szt suczki mlodziez 16 szt suczki posrednia - 2szt suczki otwarta - 3 szt suczki championy - 2 szt Quote
flashka-g Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 wiecej nie było?:P:angryy::mad::evil_lol:;):eviltong: Quote
Light of Shin-Ra Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pojawił się na stronie spis wystawców. Quote
resuruss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Sędziowanie zaczyna się o 10 :razz: znów sie spóznie :evil_lol: Klasa młodziez 1.Atos Alioth 2.Pirat z Gangu Łysych 3.Ritchi Pupo Haichi 4.Waiting For The Sun 5.Wild Horse Favonius Posrednia 1.Agat Roingold 2.Exuberant Tippytoes 3.Jamil Jashan Avokaduh 4.Privileged Born von Shinbashi 5.Tonic Daiquiri Sua Sponte Otwarta: 1.Balboa Rocky Eve-Bler 2.Bodyguard Black Dragon 3.Kingston Pastoral 4.Sasquehanna Margrabia 5.Michellin Suprise Hossa-Vija champion 1.Kim Cin Cin Pet Veteran 1.Sasquehanna Madryt Quote
resuruss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Sunie szczenieta: 1.Bianca Briliant Sun 2.Bajer Staff Esti 3.Chardonnay Sua Sponte Młodzież: 1.Angelika Rouz -Mari 2.Awangarda Roingold 3.Blacky Siringara 4.Blondie Raj dla Zwierząt 5.Boni Siringara 6.Bonjour Matemoiselle Kolorowy Ogród 7.Ciccolata amara Salsa 8.Darrsy Plysovy Pritel 9.Erotica Nababka Shadow White 10.Kicy Motylek Biały 11.Laguna B. Sub-O-Divo 12.Madeira Kalis z Treste 13.Oksana z Gangu Łysych 14.Sasquehanna Sawana 15.Shadow White Song For My Boy 16 .WinterTime Love Resuruss Posrednia: 1 Aprilla Pearl Gatacca 2.Cynia Pokerowy zywot Otwarta: 1.Carmen Wiatr Pustyni 2.Madamme Buterfly Gallus 3.Naomi z Gangu Łysych Championki: 1.Grzywacz Corvette 2.Jagódka z Gangu Łysych Quote
meta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 suki mlodziez ANGELIKA Rouz-Mari AVANGARDA Roingold BLEKI Siringara BLONDIE Raj dla Zwierząt BONI Siringara BONJOUR MADMOISELLE Kolorowy Ogród CIOCCOLATA AMARA Salsa DARRSY Plysovy Pritel EROTICA NABABKA Shadow White K`ICY Motylek Biały LAGUNA B. Sub-O-Divo MADEIRA Kalis z Treste OKSANA z Gangu Łysych Sasquehanna SAWANA SONG FOR MY BOY Shadow White WINTERTIME LOVE Resuruss Quote
resuruss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Do tego mam problemy z pisaniem cyferek w słupku :diabloti: Quote
resuruss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Hahahaha przeca ja corocznie na Wrocek sie spozniam :evil_lol: To juz tradycja :evil_lol: Quote
Recommended Posts