supergoga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Pani Honorata, która pomogła i zaopiekowała się czarusiem (ma już super dom), ma pod opieka kolejną biedę. Oto co pisze Pani Honorata: Szukam dobrego domu dla 4-letniej, czarno-białej suczki Soni rasy mieszanej. Sonia jest szczególnym pieskiem, ponieważ od urodzenia ma tylko 3 łapki. Mimo to radzi sobie doskonale i biega szybciej niż niejeden piesek. Jest przyjazna dla ludzi, ale jak trzeba potrafi też zaszczekać. Posiada książeczkę zdrowia, wszystkie wymagane szczepienia, jest odrobaczona. Sonia szuka opiekuna odpowiedzialnego, o szczególnej wrażliwości na dolę i niedolę zwierząt. Pragnie mieć dom pełen ciepła, zrozumienia i miłości. Gorąco proszę o telefon: 0602 334 946 lub 061 875 90 64. Mam nadzieję, że uda się pomóc Soni. Że uda się odwrócić od niej los, który wyraźnie jej nie sprzyja. Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 I dalszy ciąg. Może uda się poszukać domku. Może ktoś zlituje się nad trzyłapkową psinką. Ona sobie świetnie poradzi. Jak myslicie, damy radę? Quote
agusiazet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja zajrzałam i ,,,, pomóc nie mogę, tylko podrzucę. A jest na wątku trójłapków? Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 A gdzie jest taki wątek. Masz link. Nie mogę znaleźć. Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Rotek wstawiła naszą Sonię na wątek trójłapkowców. Dziękuję. Może DIF ja zamieści na pierwszej stronie w zbiorczym i będzie ją widać. Śliczna jest. Quote
Rene@Rabik Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Trójłapkowa sunia szuka swojej przystani. Quote
MonikaP Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Przecież trzyłapkowce świetnie potrafią sobie radzić :-). Trzymam kciuki za Sonię! Quote
Rene@Rabik Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 MonikaP napisał(a):Przecież trzyłapkowce świetnie potrafią sobie radzić :-). To się zgadza, tylko ludziom zawsze "czegoś" brakuje. Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Sonik, pokaż się, radzisz sobie doskonale. Jesteś ładna i mądra. Znajdziesz dom - musisz. Quote
Rene@Rabik Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Trzyłapkowa sunia też chce mieć dom !!! Quote
supergoga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 JUtro ciotka Basiaap pokaże Sonie pewnej pani. Zobaczymy czy sie spodoba. Quote
nika28 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 supergoga napisał(a):JUtro ciotka Basiaap pokaże Sonie pewnej pani. Zobaczymy czy sie spodoba. Trzymam kciuki :kciuki: Quote
supergoga Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Jest problem - Sonia pilnie potrzebuje domu. U Pani która ją ma u siebie jest inna sunia jeszcze i panienki się nie zgadzają. Sonia jest cudowna dla ludzi, ale niesttey nie ma jje gdzie przenieść i pewnie trafi do przytuliska. Trójłapka może mieć problem, a ja nie mam wolnego kojca dla niej nigdzie. Kto pokocha Sonię, albo choć na tymczas weźmie. Tymczas bez psiaków. Quote
supergoga Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Prosze, kto mógłby dać tymczas Soni. Ona wyjedzie do przytuliska. Już w zasadzie nie ma wiele czasu. Taka biedna sunia - stamtąd już ja jej nie wyciagnę, bo nie mam możliwości. Quote
Recommended Posts