siwydzik Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mój pies Fredzio jest maści białej juz ze mną 6 miesięcy . Ma już 7 miesięcy i rośnie jak na drożdżach. Kupiłem go jak miał 7 tygodni . Początki były trudne aby nauczyć go załatwić na polu . Ale udało sie . Teraz spacery z Fredziem to czysta przyjemność dla mnie i dla niego . Pies jest żywy i psotny. Lubi zabierać rano ubranie które było przygotowane do szkoły hehe... Fredzia zajęciem jest spanie , szczekanie itp. Fredzio na komende " daj łape " gdy mu sie nie chce wykonać polecenia kładzie sie na plecach i wypina brzuszek :lol: Za jakąś chwile dodam zdjęcia !!! OTO ONE!!!! :P Fred na kanapie jak miał 5 miesięcy TO zdjęcie jest wykonane w pierwszych godzinach pobytu fredzia w nowym domu :P (7 tygodni) Śpi... Po fryzjerze 8) Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To bede Waszym pierwszym gosciem :cool3: straszny slodziak z Fredzia :loveu: poprosimy o wiecej fotek! Quote
Recommended Posts