Viz Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nie wiem czy tu czy na PW mam potwierdzić swój udział, ale oczywiście go potwierdzam. ;) Quote
Russelka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja proszę o informację dotyczącą miejsca i planowanej daty spotkania :razz: Tak orientacyjnie. Quote
wołk Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja tez potwierdzam, tylko prosze o odpowiedź czy jak nie mam pojęcia jak zacząć, a mój pies zna dysk tylko ze zdjęcia to mogę się pojawić na tym seminarium?? Quote
dog_master Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dopisuje jeszcze jedna osobe: Ania [nie z Dogo ;]] :) Quote
Urwis Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 wołk napisał(a):Ja tez potwierdzam, tylko prosze o odpowiedź czy jak nie mam pojęcia jak zacząć, a mój pies zna dysk tylko ze zdjęcia to mogę się pojawić na tym seminarium?? Na pewno możesz;) W końcu kiedyś trzeba zacząć :) a najlepiej od razu zacząć dobrze i pod fachowym okiem. Tylko nie wiem jak z dyskami, pewnie trzeba mieć swoje. Dla wilczaka pewnie jawzy, bo chyba ma solidne kłapnięcie? Quote
dogshow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dog_master napisał(a):Dopisuje jeszcze jedna osobe: Ania [nie z Dogo ;]] :) potwierdzam osobiscie ;) Quote
wołk Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Urwis napisał(a):Na pewno możesz;) W końcu kiedyś trzeba zacząć :) a najlepiej od razu zacząć dobrze i pod fachowym okiem. Tylko nie wiem jak z dyskami, pewnie trzeba mieć swoje. Dla wilczaka pewnie jawzy, bo chyba ma solidne kłapnięcie? tym razem to byłbym z suką kundelkowatą zdecydowanie mniejszą niż wilczak Quote
Urwis Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hmm, to juz musiałabyś sam ocenic jaką ona ma potęgę chwytu i twardość pyska ;) Ja planuję zrobić tak - wziąć Urwisa i softy szczeniaczkowe dla niego plus jednego jawza do ewentualnych technik, bo mam zupełnie inne odczucie w ręku jak rzucam małym softem a inne z jawzem. Z tym, że Urwis jest słabym psem porównawczym, bo malutki i delikatny w sumie, gdybym mu rzuciła jawza i nie złapałby, to tak jakby kaloszem w pysk dostał. Jawzy mam dla bordera ale border musi poczekac w kolejce na swoje seminarium ;) Aczkolwiek sama bym chętnie popróbowała tym rzucać. Możesz sobie zamówić, standardy, softy lub jawzy, to juz sam musisz wybrać, bo nie znam Twojego psa. Jawzy są fajne, trwałe z tym, ze troche cięższe i droższe ale może warto? no nie wiem, sam musisz zdecydować ale kup co najmniej 2 - to absolutne minimum (ja kupuję trójkami ale z dwoma tez się daje radę) P.S. O momencik, w ogłoszeniu o poznańskim seminarium, też z Darkiem, jest info, ze Darek zapewnia dyski do ćwiczeń, a jak bedzie u nas? Wołk, najlepiej napisz priwa do Darka, nick drado i przedstaw mu swoje dylematy, bo jeżeli dyski bedą to możesz róznych popróbowac i sprawdzić, które najlepiej leżą psu Quote
medyk Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja potwierdzam, tylko napiszcie wcześniej kiedy i gdzie żebym gdzieś nie wybyła. No i jeśli to ma być po 29 września, to w tygodniu tylko po 13. Quote
dog_master Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Urwis napisał(a):P.S. O momencik, w ogłoszeniu o poznańskim seminarium, też z Darkiem, jest info, ze Darek zapewnia dyski do ćwiczeń, a jak bedzie u nas? Wołk, najlepiej napisz priwa do Darka, nick drado i przedstaw mu swoje dylematy, bo jeżeli dyski bedą to możesz róznych popróbowac i sprawdzić, które najlepiej leżą psu AFAIR dyski dla ludzi byly zapewnione, ale dyski dla psow - we wlasnym zakresie. Quote
Caffe Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja potwierdzam swój udział na 100%. Rzeczona Asia pewnie też, ale to zalezy od terminu. gdy bd podany (orientacyjny), to wtedy odpowie. Quote
ewka i haker Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Urwis napisał(a):hmm, to juz musiałabyś sam ocenic jaką ona ma potęgę chwytu i twardość pyska ;) Ja planuję zrobić tak - wziąć Urwisa i softy szczeniaczkowe dla niego plus jednego jawza do ewentualnych technik, bo mam zupełnie inne odczucie w ręku jak rzucam małym softem a inne z jawzem. mi sie gorezj rzuca jawzem malym niz tym np z DCDC a kazdy pies jest inny ja myslam ze CSy beda dobre dla hakera bo maly piesek ale jednak nie bo ulegly szybko zniszczeniu... co do dyskow to nie wiem jak jest na seminarium napewno sa ale czy dla ludzi i psow to nie wiem:roll: ja na nasze seminarjum biore swoje dyski i tyle Quote
Minuki Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja potwierdzam na 100%, mój 'disc dog' ;) ma dopiero 5 miesięcy, ale myślę, że warto się na seminarium wybrać. Quote
exensssis Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 My też, my też !!! Tylko kiedy bedzie wiadomo kiedy to bedzie? Quote
dog_master Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nie wiadomo, ale zazwyczaj takie seminaria to 60-80zl Quote
wix Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Niestety Darek w tym roku juz nie ma wolnych terminow. W przyszlym roku jestesmy jedni z pierwszych na 'liscie oczekujacych', wiec na wiosne bedzie semi ;) Dopiero :( Quote
dog_master Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nawet nie wiesz, ja JA się BAAAAAAAARDZO CIESZE! :) :) :) :) :) :) Yeah, Pudel, slyszysz?! Wezme Kubusia! :) :) :) Quote
Atkaaaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dog_master napisał(a): Wezme Kubusia! :) :) :) a ja Dżekusia:diabloti: Quote
dog_master Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mi chodziło o to, że gdyby semi było np. w październiku, to Kubuś nie mógłby jeszcze uczestniczyć ze względu na kontuzję ;) Wtedy byłabym sama. Ale fajnie, będą 2 pudle :) Owce górą! ;p Quote
Atkaaaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wiem wiem zrozumiałam :) Gdzieś czytałam o jego kontuzji, biedak. Pewnie, że owce gorą :D ( no i BC) xD Quote
Recommended Posts