dominiq Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Szukam chętnych aby stworzyć drużyny flyball:):crazyeye:Myślę że jeśli znalazło by się kilka fajnych i szybkich psów moglibyśmy coś stworzyć razem.Mam możliwość zasięgnięcia informacji u osób które trenują to już długi czas.Być może że gdyby udało się cos zrobić pomogli by nam:)(może Laluna:lol: ma duże pojęcie o tym-nie znam osobiście ale mogę powołać się na znajomą) A może ktoś wie gdzie można biegac na agility w ostrowie?Piszczie.Pozdrawiam Quote
ZynieK Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jeśli uda wam się zorganizować grupę to my też służymy pomocą (Discbusters, www.discbusters.com) i zapraszamy w przyszłości na wspólny trening/sparing powodzenia Bartek Quote
ZynieK Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 czemu, napisałem 4 dni po tamtym poście :razz: Quote
LALUNA Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ZynieK napisał(a):czemu, napisałem 4 dni po tamtym poście :razz: Bo to ten co go dofinansowałeś i w srode miał zabieg kastracji dwa dni potem już miał biegac w drużynie flyball a 4 dni potem nie spełnił oczekiwania i z niego zrezygnowano. Quote
Recommended Posts