Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Misia dalej nikt nie chce...:placz: :placz: Musi szybko znaleść dom, bo w zimę tam zginie o ile ktoś wcześniej mu w tym nie pomoże.:angryy::placz: Izuś już niedługo Micholek zostanie ogłoszony na innych stronkach (tych, na których Ciapuś też zawitał :eviltong:)

Posted

Poprosiłam kobiete, która ogłaszała Ciapka na innych stronach, aby ogłosiła też Miśka i wysłałam jej linka na jego wątek..:eviltong:Tak wiec już nie długo powinnaś dostać na wątku odp, że Michol już ogłoszony na stronkach innych. ;)

Posted

Jeżeli Misiek domu do zimy nie znajdzie, to może powinien iść do schroniska? Nie chciałam tego wcześniej pisać, ale miałby jedzenie, ciepło i bezpieczeństwo - a na działkach wszystko się może zdażyć, mogą go medele dopaść, albo auto przejechac na ulicy...:shake:

Posted

Tylko Misiek nie bedzie wtedy szczęsliwy, ale jeśli nikt go do zimy nie weźmie i ma mu się stac jakaś krzywda to może lepiej by było jak by był w Schronisku. Dlatego teraz czekajmy co pokaże nam los, a może akurat do Misia się uśmiechnie i ktoś podaruje mu dom zanim zacznie się zima. Szybko potrzebuje domu, bo robi się coraz zimniej.!!!!

Posted

Uważam ze pomysł ze schroniskiem nie jest za dobry, jest to psina którą włąśnie ze schronu zabral były właściciel... obawiam sie że Misio zdechnie w azylu z tęsknoty...
Misia na pewno nie potrąci samochód na działkach, poniewaz działki znajdują sie w lesie, i są odgrodzone od parkingu itp., jedzenie tez powinien dostawać, ponieważ jego były właściciel kupil sobie nowego psiaka (obronnego wilczura) i pewnie będzie przychodził go dokarmiać, wiec moze i Misiowi cos da do jedzonka...jednak najbardziej martwią mnie zimowe noce i dnie które Misio będzie spędzał na dzialkach... mam nadzieje ze do tego czasu znajdzie dom, lub DOM TYMCZASOWY, w którym będzie mógł spędzić zimę...

Posted

mloda1442 napisał(a):
Tylko Misiek nie bedzie wtedy szczęsliwy, ale jeśli nikt go do zimy nie weźmie i ma mu się stac jakaś krzywda to może lepiej by było jak by był w Schronisku. Dlatego teraz czekajmy co pokaże nam los, a może akurat do Misia się uśmiechnie i ktoś podaruje mu dom zanim zacznie się zima. Szybko potrzebuje domu, bo robi się coraz zimniej.!!!!

W schronisku psy które miały właściciela, które miały spacery, bardzo źle się czują i szybko marnieją. Może lepiej poczekać z tym schroniskiem.