ewatr Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Duduniek potrzebuje stanowczych, ale wyrozumiałych i cierpliwych właścicieli. Tylko gdzie oni są? :roll: Dokładnie tak ! A odwdzieczy sie prawdziwym brykaniem i kreceniem kufra na wasz widok :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 nie dawno moja sąsiadka (mieszka w następnej klatce ) podjeła decyzje o uśpieniu jej najkochańszej pupilki cocker spanielki Zuzi. Ta pani wzieła Zuzie (nie wiem skąd jak miała kilka lat 3 lub 4 może nawet 5 ) ale ostatnio było z nią gorzej bo teraz już miała 13 lat sparaliżowało jej tyły ta pani musiała ją brać na wózek by z nią wyjśc na spacer mój tato jej pomagał żeby udźwigać Zuzie bo ta pani ma już swoje lata jest starsza nie wiem dokładnie ile ma ale jest starsza teraz jak sie Zuzi pogorszyło jeszcze bardziej, musiała ją uśpic.Strasznie nad nią rozpacza i powiedziala ze nie chce innego psa w miejsce jej pupilki lecz teraz czuje wielka pustke a mój tato jej powiedzial ze jestem wolontariuszką w schronisku więc sie spytała mojej siostry jakie tam są psy bo myślała że to ona jest wolontariuszką i myśli nad zaadoptowaniem więc wspomne jej o Dudusiu :)jak ją tylko spotkam. cyt" tak mi bez niej pusto :-(" mówiąc to nawet sie ropłakała :-( więc może to być szansa dla Dudusia :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 chociaż jak teraz czytam to nie wiem czy ona by była odpowiednią właścicielką bo jakby ją dziabną może tu trzeba kogoś młodszego do Dudka bo ona by nie miała siły tak go wychowywać z tym gryzieniem i wogóle :roll::roll: Dudus ma 10 lat:-o:crazyeye: ja myślałam że 7 :-( coś mi sie pokićkało z innym psem jak czytałam najwidoczniej:roll::roll: ale spytam ją tylko mam nadzieje że z tym gryzieniem już sie Dudusiowi to nie zdarza:shake: Quote
aniazuraw Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Verdana]Spaniele to psiaki z charakterem.[/FONT] [FONT=Verdana]Kiedyś miałam takiego faceta i faktycznie jak mu się coś nie podobało to najpierw powarkiwaniem o tym informował a potem, kiedy to nie pomagało to potrafił i capnąć zębami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]A z Dudusia to prześliczny spanielowaty chłopak.[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie dawno moja sąsiadka (mieszka w następnej klatce ) podjeła decyzje o uśpieniu jej najkochańszej pupilki cocker spanielki Zuzi. Ta pani wzieła Zuzie (nie wiem skąd jak miała kilka lat 3 lub 4 może nawet 5 ) ale ostatnio było z nią gorzej bo teraz już miała 13 lat sparaliżowało jej tyły ta pani musiała ją brać na wózek by z nią wyjśc na spacer mój tato jej pomagał żeby udźwigać Zuzie bo ta pani ma już swoje lata jest starsza nie wiem dokładnie ile ma ale jest starsza teraz jak sie Zuzi pogorszyło jeszcze bardziej, musiała ją uśpic.Strasznie nad nią rozpacza i powiedziala ze nie chce innego psa w miejsce jej pupilki lecz teraz czuje wielka pustke a mój tato jej powiedzial ze jestem wolontariuszką w schronisku więc sie spytała mojej siostry jakie tam są psy bo myślała że to ona jest wolontariuszką i myśli nad zaadoptowaniem więc wspomne jej o Dudusiu :)jak ją tylko spotkam. cyt" tak mi bez niej pusto :-(" mówiąc to nawet sie ropłakała :-( więc może to być szansa dla Dudusia :) Jakby Pani nie zdecydowała się na Dudusia, to mogę zaproponować inne spanielki. ;) A tymczasem Dudi prezentuje się na pierwszej! :multi: Quote
Paulina_mickey Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No właśnie może jeśli Dudi się nie nada to jakiś inny spanielek ;) Zawsze to jakaś bida mniej:cool3: Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 aniazuraw napisał(a):Gdzie jest domek Dudusia? Gdzieś się zgubił niestety... :lookarou: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Century Gothic]U Dudusia coś cichutko:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nikt nie pyta, nie zagląda??[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żaden domek nie zainteresowany??[/FONT] [FONT=Century Gothic]HOPAMY:multi:[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ss napisał(a):czy pies jest wykastrowany? Z tego co pamiętam to tak. ;) Quote
Ss Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniele-do-adopcji-watek-ogolny-140763/ Quote
Ss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 część ogłoszeń dla psiaka... ale.gratka.pl darmobranie.pl adopcjapsa.pl adopcje.org polskastrefa.eu 4lapy.pl ludzie.aleokazja.pl dwukropek.pl autogielda.pl eoferty.com.pl .kupsprzedaj.pl Quote
Ss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mojpupil.pl warszawa.gumtree.pl zwierzeta.hiperogloszenia.pl adpost.pl rozglos.net psy.low.pl neeon.pl/ ogloszenia.tresura.pl o to by było na tyle :) Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wow, ile ogłoszeń. :-o Super! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Tuuli Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Rzeczywiście mnóstwo - Ss :Rose: W końcu musi być jakiś odzew:happy1: Quote
psiulka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Ss - :modla: A mogłabym prosić o takie linki (może być na PW) prosto do ogłoszenia? Chciałam umieścić na pierwszą stronę. :) Quote
Ss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 raczej trudno bedzie do wszystkich. Myśle ze wystarcza strony, żeby ktos wiedzial ze tam juz jest oglaszany. dalam ekst jaki jest podany na poczatku, tak samo ze zdjeciami. Pisało do mnie pare osob ale kierowalam pod dane schroniska, ktore podala jako dane kontaktowe... no ale:roll: Quote
psiulka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Ss']raczej trudno bedzie do wszystkich. Myśle ze wystarcza strony, żeby ktos wiedzial ze tam juz jest oglaszany. dalam ekst jaki jest podany na poczatku, tak samo ze zdjeciami. Pisało do mnie pare osob ale kierowalam pod dane schroniska, ktore podala jako dane kontaktowe... no ale:roll: Pobawiłam się w wyszukiwarkę - pierwszy post zaaktualizowany. ;) Skoro zostały skierowane do schroniska, na pewno dostaną odpowiedź. ;) Na tej (http://www.mojpupil.pl/psy-oddam-Cocker_spaniel_angielski,170.html) stronie, w Dudkowym ogłoszeniu podany jest błędny nr tel, brakuje na końcu cyferki 7. ;) I województwo jest zaznaczone śląskie (podobnie jak na tej - [SIZE=2]Spaniel szuka domu!), a prawdopodbnie nie zmieściła się informacja, że piesek jest z Rzeszowa, więc jeśli możnaby było zmienić na podkarpackie, byłabym bardzo wdzięczna! Na stronie .polskastrefa.eu nie doszukałam się Dudkowego ogłoszenia, możliwe, że mi gdzieś umknęło. :niewiem: Jeszcze raz bardzo dziękujemy, razem z Dudusiem za tyle ogłoszeń!! :Rose: Coś mi nie działa [url ][/url ], dlatego podałam w linkach. Quote
psiulka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Trochę nowych ogłoszeń Dudkowi zrobiłam: petworld telezoo gieldaogloszen ogloszenia24polska afisze drobny adin owi Quote
Recommended Posts