gosiulaa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 O co konkretnie pytał się zainteresowany? Quote
Marlena:) Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dudusieńku, oby Nowy Rok przyniósł Ci nowy dom! :loveu: Quote
Tuuli Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dudek nie musiał czekać do Nowego Roku... przed chwilą znalazł dom!!!:sweetCyb::ylsuper: Powodzenia psinko!:loveu: . Quote
ewatr Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Tuuli napisał(a):Dudek nie musiał czekać do Nowego Roku... przed chwilą znalazł dom!!!:sweetCyb::ylsuper: Powodzenia psinko!:loveu: . O rany !!!! SUPER !!!! Dudunia nasza w domu :multi::multi::multi: powodzenia słonko :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tuuli napisał(a):Dudek nie musiał czekać do Nowego Roku... przed chwilą znalazł dom!!!:sweetCyb::ylsuper: Powodzenia psinko!:loveu: . O kurczę, nie wierzę własnym oczom! :-o :multi: :multi: :multi: Koniecznie napisz coś więcej o domku, do którego trafił nasz Duduniek. :loveu: Quote
feliksik Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 nie wierze, nie wierzę, naprawdę, jak to sie stało tak nagle? skąd się domek pojawił - to ten z allegro? niesamowite!!!! CVudowne wieści - nowy rok w nowym domku!!!!:ghost_2: Quote
ewatr Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dom wypatrzył Dudunia ponoc ze strony schroniska . W domu jest kot i inny piesek "znajda " . Wszytsko Panstwo wiedza o przeszłości Dudusia ale zdecydowali sie dać mu szanse. W drodze do domu wierciał sie niemiłosiernie w samochodzie ale po dojechaniu na miejsce uspokioł sie . Zaciskamy kciuki za aklimatyzacje . Quote
feliksik Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ale się cieszę, Dudek to mój taki weteran na dogo - jeden z pierwszych na których trafiłam tutaj Quote
Mike i Morgan Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Super wiadomości na nowy rok:D Kolejny staruszek znalazł domek:D Quote
Moniek193 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkiego Naj Dudi :multi: Super wiadomość :) ! Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ciesze się baaaardzo! Teraz chyba już można zmienić tytuł ?:) Quote
Asia & Ginger Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ewatr napisał(a):Dom wypatrzył Dudunia ponoc ze strony schroniska . W domu jest kot i inny piesek "znajda " . Wszytsko Panstwo wiedza o przeszłości Dudusia ale zdecydowali sie dać mu szanse. W drodze do domu wierciał sie niemiłosiernie w samochodzie ale po dojechaniu na miejsce uspokioł sie . Zaciskamy kciuki za aklimatyzacje . Zaciskamy! Zaciskamy! :kciuki: :kciuki: Quote
gosiulaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Brawo Duduniu!!!!! Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku... :loveu: Quote
Dziśka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wspaniale...kolejny psiak dostał od losu to co najważniejsze będzie dobrze uwierz mi Dudus ja juz jestem bardzo szczęsliwy w swoim domku trzymaj sie ciepło pozdrawiam Icek Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 brawo Dudluk doczekałeś mam nadzieje tego już jedynego domu :multi: Quote
feliksik Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 czeku tytuł nie ejst nadal zmieniony i Duduś na psach do adopcji? mam nadzieję, zę wszystko dobrze Quote
ewatr Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 feliksik napisał(a):czeku tytuł nie ejst nadal zmieniony i Duduś na psach do adopcji? mam nadzieję, zę wszystko dobrze Wszystko dobrze Dudus mieszka w swoim domu . Psiulko zmien tytuł bo sie ludzie stresują ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ewatr napisał(a):Wszystko dobrze Dudus mieszka w swoim domu . Psiulko zmien tytuł bo sie ludzie stresują ;) Ciekawe jak się złociak sprawuje. Właściciele coś mówili? :cool3: Quote
ewatr Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Ciekawe jak się złociak sprawuje. Właściciele coś mówili? :cool3: Nie mam z nimi kontaktu to adopcja ze "schroniska" ;) ale z tego co wiem to w 1 dniach dzwonili pracownicy i poza podróża i pierwszym szokiem gdzie troche poszalał - to Dudus sie wyciszył i nie narzekali ludzie na niego . Jako ze juz jakis czas upłynał i nie ma "reklamacji" mysle ze wszytsko jest ok. :p Quote
gosiulaa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Kurcze trzeba Psiulke na gadu powiadomić o zmianie tytułu... bo ona rzadko tu zagląda :eviltong: Quote
Kaya93 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dudu :loveu: ale sie ciesze:loveu:, nic nie pisałam bo zapeszać nie chciałam ale skoro juz tyle dni minęło to znaczy że sie ładnie spisujesz :loveu: :buzi: ewatr napisał(a): Psiulko zmien tytuł bo sie ludzie stresują ;) gosiulaa napisał(a):Kurcze trzeba Psiulke na gadu powiadomić o zmianie tytułu... bo ona rzadko tu zagląda :eviltong: Psiulka od paru dni nie ma dostepu do internetu ... :roll: Quote
psiulka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Zmieniłam tytuł. Przepraszam, że dopiero teraz, ale jak już było wyżej napisane - nie mam na chwilę obecną stałego połączenia z internetem. Dudusiu - dużo szczęścia i miłości!! :multi: Quote
Recommended Posts