HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://img146.imageshack.us/img146/7159/dudek4.jpg a jakie ty masz teraz ucha :D:D:evil_lol::evil_lol: Quote
gosiulaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Boszzzz... jakie uszy :evil_lol: Nie no luksus nie ma co... Duduś wymłodniałeś :diabloti: Quote
matinestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 a teraz dla wszystkich wielbicieli modelingu i stylizacji :) [SIZE=4]Szanowni Państwo, chcielibyśmy wraz z Dudosławem zaprosić Państwa na wyprawę po "Kundelkowych" trendach fryzjerskich , lato 2009 ... "NJU LUK FASZION DISAJN- KUNDELEK HAIR TRENDS - LATO 09 " made by: Mistrz Sztuki Fryzjerskiej stylizacja by : m & m models: DUDOSłAW vel Dudi Wszyscy kreatorzy mody zwracają się latem roku 2009 w kierunku nowego stylu.... Olśnił ich swoją gracją , prostotą a zarazem ekstrawagancją i olbrzymią dawką indywidualizmu. Po zapoznaniu się dokładniej z istotą oraz esencją tego wysublimowanego zjawiska, jednogłośnie styl ten został okrzyknięty kwintesencją hair trends. ;) Wszystkie trendy owego luku , jakże odmienne od siebie, łączą się w idealną całość, ukazując wachlarz prostoty i łagodności, w której przemycane są odłamki zadziorności i elektryczności ( proszę tego ostatniego nie brać zbyt dosłownie:eviltong: ) . To co pozornie jawi się jako elementy nie do skoordynowania ... w opisywanym tutaj luku stanowią o bogactwie i kwintesencji absolutnej czystości formy, egzaltowanej poprzez temperamentność i burzliwość treści. Przejdźmy zatem do wizualizacji opisywanego powyżej słownie stylu i jego trendów.... a styl ten to najbardziej gorące słowo na ustach wszystkich koneserów fryzjerskiej mody ... Szanowni Państwo ....przed Państwem prezentacja nowego, idealnie absolutnego stylu okraszonego nazwą: DUDLUK!!!!! DUDLUK to to , co spędza sen z powiek ... i co sprawia ,że nie można przejść obok niego obojętnie.....!!!! poznajmy zatem podstawowe trendy DUDLUKU wkomponowujące się z zasadę Armaniego " Im mniej, tym lepiej". ;) 1. POWRóT DO KORZENI CZYLI SZALONE PANKOWE LATA OSIEMDZIeSIąTE. Powrót do klasyki od zawsze inspirował.. także i w tym przypadku DUDLUK nie mógł obok niej przejść bez echa, czerpiąc dla siebie wyidealizowane wzniosłości w połączeniu z nonszalancją i urokliwym zacięciem. Jednym słowem : TOTALNA ZAWIADIACKOść, BłYSKOTLIWA BUNTOWNICZOść Z ELEMENTAMI IDEOLOGICZNEJ WOJWNICZOśCI, NIEODPARTY NICZYM CZAR I SWOBODA. 2.SWOBODA I TAJEMNICZOść. Zestawienie wyrazistej intensywności ruchu z nieposkromioną witalnością tego trendu pokazuje kolejne oblicze stylu. ORYGINALNOŚĆ a zarazem SUBTELNOŚĆ łączą się w komplementarną całość z "DRAPIEŻNOŚCIĄ" i SILNĄ OSOBOWOŚCIĄ. Zaczes grzywki pozostaje dowolny.;) ( tzn dowolność ta oscyluje pomiędzy lewością a prawością:eviltong:) 3.DELIKATNY SZYK. Trend ten z pozoru wydaje się przynależeć do czystej klasyki. Nic bardziej mylnego . Motywem przewodnim są tu słoneczne refleksy odgarniętej na tył grzywki podkreślając miękkość i stylowość. To co odziera klasykę z jej klasyczności w tym wydaniu to DYNAMICZNOŚĆ i "DEMONICZNOŚĆ" (akcent futurystyczny). 4. ANTY GEO- METRYSZON Grzywka równej długości pozornie zaburza idealną prostotę. KOKIETERYJNOŚĆ i AWANGARDYZM ukazują tu swoje prawdziwe oblicza tworząc klimat emanującej z nich krainy CIEPŁA I ŁAGODNOŚCI. 5. WIATREM POWIANE Szukając inspiracji znów powracamy do lat osiemdziesiatych . jednakże bez możliwości przełamywania konwenansów. To fryzura dla wszystkich , którzy nie lubią się wyróżniać z tłumu , stawiając na brak krzykliwości, ład i harmonię. Bazę dla tego trendu stanowią SŁODYCZ I SOCZYSTOŚĆ. BO TAKI WŁASNIE JEST TEN NASZ DUDLUK!!!! W CAŁEJ SWEJ JAKŻE UJMUJĄCEJ OKAZAŁOŚCI !!!! :loveu::loveu: :bluepaw: Quote
Kaya93 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://img256.imageshack.us/img256/7833/dudek11.jpg http://img132.imageshack.us/img132/6955/dudek13.jpg :roflt: przepraszam nie mogłam sie powstrzymać :loveu: DUDLUK the best :loveu: Quote
Chikinchan Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :mdleje::mdleje::mdleje: Wow Mati, Ty to masz gadane!! Dudluk to po prostu rewelacja!! :ylsuper: \ A zdjęcia: :happy1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :roflt: bosh ty jak cos wymyslisz to naprawde:roflt: ale Dudluk wersja 4 mi sie najbardziej podoba :cool3::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Cudo sesja i opis trendów fryzjerskich :loveu::loveu::loveu: DUDUSIA ! Wszystko dodane do allegro niech cała polska podziwia :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 haha genialne! Dziewczyny jesteście genialne :mdleje: :loveu::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No padłam po prostu na pysk. :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: Zaje2bisty opis nowego stylu Dudluka. :cool3: :lol: Zdjęcia też wypasione. Najbardziej podoba mi się Dudulek w wersji z irokezem. :loveu: :loveu: :loveu: ewatr napisał(a):Cudo sesja i opis trendów fryzjerskich :loveu::loveu::loveu: DUDUSIA ! Wszystko dodane do allegro niech cała polska podziwia :eviltong: Właśnie miałam pisać, że dobrze by było dodać to do Allegro, bo zwraca uwagę. :cool3: Quote
psiulka Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Nie zapeszając, po cichu mówię, że napisała do mnie Pani, prosząc o więcej informacji na temat Dudka... ;) Podałam już informacje Mati, a nuż coś z tego będzie? :) Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 psiulka napisał(a):Nie zapeszając, po cichu mówię, że napisała do mnie Pani, prosząc o więcej informacji na temat Dudka... ;) Podałam już informacje Mati, a nuż coś z tego będzie? :) To ja tak po cichutku zaciskam kciukaski. :kciuki: :kciuki: Quote
gosiulaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 To ja też kciuki trzymam :loveu::thumbs: Quote
emilia2280 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jaki biedak. Gdyby pani sié jednak nie zdecydowala, trzeba oddac go na szkolenie. Asiu, gdzie byl ten spaniel, u p. Tomka? Jakis pan dobrze spaniela wyszkolil z dogo, ale nie pamiétam kto to byl. :roll: Quote
Asia & Ginger Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 emilia2280 napisał(a):Jaki biedak. Gdyby pani sié jednak nie zdecydowala, trzeba oddac go na szkolenie. Asiu, gdzie byl ten spaniel, u p. Tomka? Jakis pan dobrze spaniela wyszkolil z dogo, ale nie pamiétam kto to byl. :roll: To był Pan Marek z Bogatyni koło Zgorzelca, prowadzi hotelik, jest szkoleniowcem. Chyba 3 spanielki już u niego były. Quote
psiulka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 gosiulaa napisał(a):I co z tą Panią? Napisałam do niej, spytała ile ma lat (a przecież to pisze na początku ogłoszenia!) i po odpowiedzi napisała tylko 'aha' i cisza. Pytałam jeszcze raz, ale później Pani zeszła z gg. Przed chwilą też napisałam i nadal nic. Ale jeszcze będę do niej pisać... :shake: Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 psiulka napisał(a):Napisałam do niej, spytała ile ma lat (a przecież to pisze na początku ogłoszenia!) i po odpowiedzi napisała tylko 'aha' i cisza. Pytałam jeszcze raz, ale później Pani zeszła z gg. Przed chwilą też napisałam i nadal nic. Ale jeszcze będę do niej pisać... :shake: ehhh...:roll: Quote
emilia2280 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asia & Ginger napisał(a):To był Pan Marek z Bogatyni koło Zgorzelca, prowadzi hotelik, jest szkoleniowcem. Chyba 3 spanielki już u niego były. Ha! o tym panu mowa. Moze warto przemyslec té kwestié bo widze ze chlopak nie ma szczéscia a i nie dziwota przy wieku i charakterku spaniela. Niestety nie ma tak wielu milosników, którzy kochajá spaniele bezwarunkowo :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 psiulka napisał(a):Napisałam do niej, spytała ile ma lat (a przecież to pisze na początku ogłoszenia!) i po odpowiedzi napisała tylko 'aha' i cisza. Pytałam jeszcze raz, ale później Pani zeszła z gg. Przed chwilą też napisałam i nadal nic. Ale jeszcze będę do niej pisać... :shake: czego mnie to nie dziwi :shake: zawsze tak jest :angryy: Quote
matinestka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 DUDLUK rządzi na pierwszej!!!!!;) :bluepaw: Quote
Asia & Ginger Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 emilia2280 napisał(a):Ha! o tym panu mowa. Moze warto przemyslec té kwestié bo widze ze chlopak nie ma szczéscia a i nie dziwota przy wieku i charakterku spaniela. Niestety nie ma tak wielu milosników, którzy kochajá spaniele bezwarunkowo :shake: Ale znów problemem jest kasa... :roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [SIZE="4"]oj Dudluk ...Dudluk ...co ty tu jeszcze robisz hmmm ??:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts