Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
....sytuacja jest tragiczna!!!!....

Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!
PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!

Posted

Paulina_mickey - poślij mi adres do wątku na PW.

Byłyśmy jak już z resztą widać u Dudowego. Ja nie widzę w nim ani trochę agresji, cały czas tylko merdał ogonkiem i przewracał się, żeby go miziać po brzuchu. Trochę przytył, że aż go nie poznałam. :diabloti:

Posted

Tyle Dudka. ;)

Edit: wszystkie ogłoszenia na pierwszej stronie zaaktualizowane. Te, które wygasły, a których nie zrobiłam ja, usunęłam, więc proszę o przedłużenie. :)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
....sytuacja jest tragiczna!!!!....

Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!
PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!

Matko Paulino :crazyeye: a myslałam ze mnie juz niewiele jest w stanie dobic :placz:

wstaw prosze na watek ogolny rzeszowiaków http://www.dogomania.pl/forum/f28/rzeszow-watki-ogloszenia-psow-ze-schroniska-kundelek-108791/index46.html
link do tego watku ....

Posted

http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Schronisko%203%20sierpien/DSC08402.jpg?t=1249500693
Jaka kochana kupka kłaków. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Ale przydałoy mu się strzyżonko, szczególnie uszka dobrze byłoby wygolić, żeby była lepsza wentylacja i nie robiły się zapalenia.
Dobrze by bylo też obejrzeć łapy od spodu i pomiędzy palcami, bo lubią się tam robić kołtuny, które później powodują otarcia i odparzenia. ;)

Posted

A Dudosław chciałby się z Wami priekrasnyje przywitać :) i pochwalić nju lukiem :) Duduś zapewne w tym momencie nadal kontempluje swój nowy urok i blask :) a do twarzy mu w nim bardzo :)

a tak Chłopczysko cieszyło ze swojego nowego Uroku i Czaru:loveu: :

:bluepaw: