JustynaM. Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 kurcze taki śliczny piesek i jeszcze w schronie ,już późno ale jutro poczytam wątek Quote
psiulka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Dudu, hop hop do góry na dobranoc! :multi: Quote
Mike i Morgan Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Hopek do góry z rana :eviltong::loveu: Quote
JustynaM. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To zmodyfikowany przeze mnie tekst do ogłoszeń,są jakieś uwagi,sugestie? Nazywam się Dudek. Do schroniska trafiłem 30 maja zeszłego roku . Mam ok. 9-10 lat, sam dokładnie nie wiem. Nie wiem też dlaczego mój Pan mnie porzucił,nie rozumie całej tej sytuacji,która odbiła się na mojej psychice w postaci nieufności do człowieka.Odkąd zostałem skrzywdzony potrafię szczerzyc zęby a nawet dziabnąć .Co odstrasza potencjalnych zainteresowanych ,zabiera mi szanse na nowe życie i nowy domek.Nie potrafię tego kontrolować ,robię to ze strachu ,potrzebuje pomocy mądrego doświadczonego przewodnika który będzie chciał popracować ze mną nad moim charakterem,a ja odwdzięczę się mu wielka i szczera miłością. Jestem niekonfliktowy wobec reszty psiaków z boksu, do tego ładnie chodzę na smyczy. Jestem ciekawy świata i bardzo chciałbym móc go znowu poznawać ze swoim nowym właścicielem..m. Dudus został skrzywdzony przez swojego poprzedniego właściciela ,stąd wynika jego zachowanie .Nie jest to pierwszy przypadek psa zniszczonego psychicznie .Potrzebuje mądrego doświadczonego właściciela który będzie z nim pracował dzięki czemu Dudus stanie się znowu ufnym ,wesołym pieskiem. Żeby mnie adoptować skontaktuj się ze schroniskiem, w którym przebywam: Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 Mail: kundelek@rsoz.org Będę tam na Ciebie czekał... A tak wyglądam: Quote
JustynaM. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dodam tylko że ostatnio mieliśmy na Dogo jamnika miniaturkę Harrego z agresja dominacyjną ,dziabał bez ostrzeżenia ,trafił na szczęście do Yunony która pracuje nad nim ,trzymam kciuki że i Dudus znajdzie mądrego Pana który go wyprowadzi na prostą. Quote
psiulka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 JustynaM. napisał(a):To zmodyfikowany przeze mnie tekst do ogłoszeń,są jakieś uwagi,sugestie? Nazywam się Dudek. Do schroniska trafiłem 30 maja zeszłego roku . Mam ok. 9-10 lat, sam dokładnie nie wiem. Nie wiem też dlaczego mój Pan mnie porzucił,nie rozumie całej tej sytuacji,która odbiła się na mojej psychice w postaci nieufności do człowieka.Odkąd zostałem skrzywdzony potrafię szczerzyc zęby a nawet dziabnąć .Co odstrasza potencjalnych zainteresowanych ,zabiera mi szanse na nowe życie i nowy domek.Nie potrafię tego kontrolować ,robię to ze strachu ,potrzebuje pomocy mądrego doświadczonego przewodnika który będzie chciał popracować ze mną nad moim charakterem,a ja odwdzięczę się mu wielka i szczera miłością. Jestem niekonfliktowy wobec reszty psiaków z boksu, do tego ładnie chodzę na smyczy. Jestem ciekawy świata i bardzo chciałbym móc go znowu poznawać ze swoim nowym właścicielem..m. Dudus został skrzywdzony przez swojego poprzedniego właściciela ,stąd wynika jego zachowanie .Nie jest to pierwszy przypadek psa zniszczonego psychicznie .Potrzebuje mądrego doświadczonego właściciela który będzie z nim pracował dzięki czemu Dudus stanie się znowu ufnym ,wesołym pieskiem. O, dziękuję bardzo, wydaje mi się, że jest lepszy od tego wstępnego. Zamienię tamten stary na ten, tam gdzie zrobiłam Dudkowi ogłoszenia. ;) (Poprawię jeszcze ten tekst gramatycznie.) Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dudi pokaż się na pierwszej! :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Śliczny złoty Duduś prosi o dom :multi::loveu: Quote
Mike i Morgan Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dudusiu hopamy na pierwszą :loveu: Quote
JustynaM. Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ogłoszenia To ja - złoty cocker spaniel DUDUŚ szukam domku i miłosci! Tanie Ogłoszenia Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja i anonse To ja - złoty cocker spaniel DUDUŚ szukam domku i miłosci! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl To ja - złoty cocker spaniel DUDUŚ szukam domku i miłosci! - Rzeszów - Zwierzęta na ojej.pl czekamy na ukazanie sie ogł. Schronisko 24h - Spaniel Duduś! Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Duduś tyle ogłoszonek masz, na pewno jakies Ci domek przyniesie!:loveu: Quote
majka91 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 O jak super, ja też sie zabieram do ogłoszeń ;) 3mam kciuki za Ciebie Duduś:multi: Quote
Recommended Posts