DogMaster Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ewatr napisał(a):Z tego co wiem adopcja trwała kilka godzin ......... w tym samym dniu pies wrocił do schroniska ..nie można pozwolić aby sytuacja sie powtorzyła bo ten pies juz całkiem bedzie skołowany i nieufny do ludzi ...... Ja jak widać na zdjeciach znam Dudusia ktory wystawia koła do góry i łasi sie jak kot ale z relacji wiem ,że potrafi tez kłapać zebami .Co nie znaczy oczywiscie , że rzuca sie bez opamietania do gardła :shake: ;)ale fakt jest faktem ze robi cos czego pies robic w stosunku do cżłowieka nie powinien . Dlatego zawsze uważam ze potencjalny adoptujacy powinien byc uprzedzony o zachowaniach psa . Nawet jak się uprzedzi właściciela to nie wiadomo czy on sobie da radę.:shake: Może uświadomić lepiej Dudusia by był milszy. :eviltong:Tylko jak to zrobić??:cool3: Quote
Kaya93 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oj Duduś Duduś co my z Tobą mamy:shake: ...A może faktycznie jakby dziewczyna przyjechała pare razy do schroniska i była tam z psem to może Duduś by sie przekonał do niej i zmienił nastawienie:hmmmm:? Quote
Moniek193 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No moze to wlasnie Dudusiowi potrzebne:roll:Przeciez on tez jest wystraszony nowym miejscem itp. jak jedzie do domu nie zna tam wtedy nikogo:roll:A tak to by se z nową kolezanka pojechal:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dziewczyna nie ma możliwości przyjechać (chyba nie ma nawet samochodu), mieszka w Zabrzu, a to dość daleko. :shake: Chciała właśnie aby zorganizować transport przez dogo, ale chyba nic z tej adopcji nie wyjdzie... :shake: :placz: Quote
Moniek193 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Szkoda straszna by byla:-(Dudus zapewne po przyjezdzie tam zachowal by sie tak samo jak ostatnio:-(No chyba ze sa sobie przeznaczeni to wszytsko powinno sie udac a jesli nie??:-(:placz: Quote
Kaya93 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dziewczyna nie ma możliwości przyjechać (chyba nie ma nawet samochodu), mieszka w Zabrzu, a to dość daleko. :shake: Chciała właśnie aby zorganizować transport przez dogo, ale chyba nic z tej adopcji nie wyjdzie... :shake: :placz: Ehh:-( a ja miałam taką nadzieje:roll: trudno, trzeba czekać na kolejny chętny domek Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Myślę, że najlepiej by było, gdyby przygarnęła go osoba z okolic Rzeszowa, która byłaby w stanie odwiedzić Dudusia kilka razy w schronisku zanim zabierze go do domu. :roll: Czy macie tam jakieś lokalne portale internetowe, gdzie można dać ogłoszenie? Albo gazety? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Sory za Off'a ale sprawa dotyczy podpalonego Husky. Ludzie z Tomaszowic za wszelką cenę chcą ukryć problem i usuwają topic założone przez nas odnośnie zwyrodnialców. Temat jednak ma pozwolenie istnieć tylko musimy pisać i zabierac głos na nim. Jeśli macie konto na naszej kalasie to zapraszam do wpisywania się. http://nasza-klasa.pl/school/24245/forum/17 Quote
Kasieńka86 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Duduś no i co z Tobą będzie:shake: Quote
Moniek193 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Wszystko bedzie ok;)Znajdzie sie na pewno ktos taki kto sie w Dudusiu po uszy zakocha bedzie go odwiedzal i zaadoptuje:multi: Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Kolejne Allegro Dudiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=437021189 Quote
Kasieńka86 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Moniek193 napisał(a):Wszystko bedzie ok;)Znajdzie sie na pewno ktos taki kto sie w Dudusiu po uszy zakocha bedzie go odwiedzal i zaadoptuje:multi: Też tak myślę;) Quote
Moniek193 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Kolejne Allegro Dudiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=437021189 Dudi Dudi widzisz jak cie wszyscy kochaja allegro Ci robią a Ty takie fochy robisz:roll: Quote
DogMaster Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Musimy wierzyć mocno w to że znajdzie kiedyś domek:loveu: Quote
Kaya93 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dudi kochany rozbójniku, szukamy tego właściwego domku szukamy:multi: Quote
Moniek193 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No Dudi to zależy szczególnie od Ciebie:diabloti: Quote
DogMaster Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Przez humorki domku nie znajdzie sobie Duduś:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Znajdzie znajdzie, trzeba mu kogoś odpowiedniego :cool3::loveu: Quote
DogMaster Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A jak nikt taki odpowiedni się nie znajdzie to co wtedy:shake: Quote
Paulina_mickey Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 DogMaster napisał(a):A jak nikt taki odpowiedni się nie znajdzie to co wtedy:shake:Nie ma takiej opcji!! W górę kochany:loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Duduś nie rób tego cioci Asi. :placz: Bądź grzecznym chłopcem. :modla: Quote
Recommended Posts