Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
Z tego co wiem adopcja trwała kilka godzin ......... w tym samym dniu pies wrocił do schroniska ..nie można pozwolić aby sytuacja sie powtorzyła bo ten pies juz całkiem bedzie skołowany i nieufny do ludzi ......
Ja jak widać na zdjeciach znam Dudusia ktory wystawia koła do góry i łasi sie jak kot ale z relacji wiem ,że potrafi tez kłapać zebami .Co nie znaczy oczywiscie , że rzuca sie bez opamietania do gardła :shake: ;)ale fakt jest faktem ze robi cos czego pies robic w stosunku do cżłowieka nie powinien .
Dlatego zawsze uważam ze potencjalny adoptujacy powinien byc uprzedzony o zachowaniach psa .

Nawet jak się uprzedzi właściciela to nie wiadomo czy on sobie da radę.:shake:
Może uświadomić lepiej Dudusia by był milszy. :eviltong:Tylko jak to zrobić??:cool3:

Posted

Oj Duduś Duduś co my z Tobą mamy:shake:

...A może faktycznie jakby dziewczyna przyjechała pare razy do schroniska i była tam z psem to może Duduś by sie przekonał do niej i zmienił nastawienie:hmmmm:?

Posted

No moze to wlasnie Dudusiowi potrzebne:roll:Przeciez on tez jest wystraszony nowym miejscem itp. jak jedzie do domu nie zna tam wtedy nikogo:roll:A tak to by se z nową kolezanka pojechal:evil_lol:

Posted

Dziewczyna nie ma możliwości przyjechać (chyba nie ma nawet samochodu), mieszka w Zabrzu, a to dość daleko. :shake:
Chciała właśnie aby zorganizować transport przez dogo, ale chyba nic z tej adopcji nie wyjdzie... :shake: :placz:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dziewczyna nie ma możliwości przyjechać (chyba nie ma nawet samochodu), mieszka w Zabrzu, a to dość daleko. :shake:
Chciała właśnie aby zorganizować transport przez dogo, ale chyba nic z tej adopcji nie wyjdzie... :shake: :placz:

Ehh:-( a ja miałam taką nadzieje:roll: trudno, trzeba czekać na kolejny chętny domek

Posted

Myślę, że najlepiej by było, gdyby przygarnęła go osoba z okolic Rzeszowa, która byłaby w stanie odwiedzić Dudusia kilka razy w schronisku zanim zabierze go do domu. :roll:

Czy macie tam jakieś lokalne portale internetowe, gdzie można dać ogłoszenie? Albo gazety? :cool3: