ewatr Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O widzę , że nasz przystojniak doczekał sie oddzielnego wątku :p Super Psiulko :calus: Ja narazie z doskoku na necie ale juz niedługo wracam do naszych podopiecznych i dowiem sie czy Dudu juz był u fryzjera bo z tego co mi mówiono przed wyjadem to sie szykował na nowa fryzure :eviltong: a dokładniej nowe uszy :evil_lol: YouTube - Obraz 142 YouTube - Obraz 138 YouTube - Obraz 137 Quote
psiulka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Ciekawe jak Duduś będzie wyglądał w nowej fryzurce :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Nie wiem czy tu ktoś się obraca w cocker spanielach ale tu jest forum poświęcone tym psiakom... www. cockerspaniel .fora. pl P.S usuńcie spacje pomiędzy nazwą,bo jak wklejałam link to nie wchodziło... Duduś ma już od dawna wątek na najwiekszym forum spanielowym: www.spaniele.pl [quote name='ewatr']O widzę , że nasz przystojniak doczekał sie oddzielnego wątku :p Super Psiulko :calus: Ja narazie z doskoku na necie ale juz niedługo wracam do naszych podopiecznych i dowiem sie czy Dudu juz był u fryzjera bo z tego co mi mówiono przed wyjadem to sie szykował na nowa fryzure :eviltong: a dokładniej nowe uszy :evil_lol: To super, że Duduś doczeka się nowej fryzurki, bo jego uszy są strasznie pokołtunione, a wiadomo, że zbyt duża ilość włosów na uszach cockerka powoduje zapalenia. Uszy od wewnątrz powinny być wygolone jak najkrócej. ;) Duduś ma na Allegro 3 obserwatorów. :cool3: :multi: :p Quote
Moniek193 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='psiulka']Ciekawe jak Duduś będzie wyglądał w nowej fryzurce :loveu: Mam sie bac ze tak jak kochany Walecik:evil_lol:?? Nie no oboje sa piekni:loveu:i kochani:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 DogMaster napisał(a):Zróbcie mu irokeza fryzurkę:eviltong:Z irokezem nikt by go nie wziął :evil_lol: Quote
DogMaster Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Z irokezem nikt by go nie wziął :evil_lol: Skąd wiesz może jego właściciel też by miał taką fryzurkę :eviltong: Było by wtedy jaki pies taki właściciel :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 DogMaster napisał(a):Skąd wiesz może jego właściciel też by miał taką fryzurkę :eviltong: Było by wtedy jaki pies taki właściciel :loveu:Przecież Duduś to poważny,starszy psiak, toż to nie wypada w takiej fryzurze paradować:evil_lol: A tak na serio to na pewno będzie ładnie wyglądał:loveu: Quote
Moniek193 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A Dudzina czemu nie na 1??:diabloti: Quote
DogMaster Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Moniek193 napisał(a):A Dudzina czemu nie na 1??:diabloti: Dopiero się tam wspina :eviltong: Quote
Moniek193 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Podnosze bedzie mu łatwiej sie wspiąć:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dzień dobry Duduś :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts