psiulka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nazywam się Dudek. Do schroniska trafiłem 30 maja 2008r. Mam ok. 9-10 lat, sam dokładnie nie wiem. Nie wiem też, dlaczego mój Pan mnie porzucił, nie rozumiem całej tej sytuacji, która odbiła się na mojej psychice w postaci nieufności do człowieka. Odkąd zostałem skrzywdzony potrafię czasem szczerzyć zęby, a nawet dziabnąć, co odstrasza potencjalnych zainteresowanych, zabierając mi szanse na nowe życie i nowy domek. Nie potrafię tego kontrolować, robię to ze strachu, potrzebuję pomocy mądrego i doświadczonego przewodnika, który będzie chciał popracować ze mną nad moim charakterem, a ja odwdzięczę mu się wielką i szczerą miłością. Jestem niekonfliktowy wobec reszty psiaków z boksu, do tego ładnie chodzę na smyczy. Jestem ciekawy świata i bardzo chciałbym móc go znowu poznawać ze swoim nowym właścicielem. Nie zawsze mam ochoty na przytulanie i mizianie, jednak ręce mojego nowego Pana zawsze będą mogły mnie głaskać, bo dla niego zrobię wszystko! Nie chcę do końca życia być zamkniętym w boksie. Bardzo zazdroszczę moim kolegom i koleżankom, po których ktoś przychodzi i zabiera ich z boksu na zawsze. Też bym tak chciał, żeby mnie ktoś stąd wziął. Jedyna nadzieja jest w Twoich rękach. Wyciągnij mnie z boksu! Proszę... A tak wyglądam: *~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~* Bannerki do pobrania: *~~~*~~~*~~~*~~~*~~~* Ogłoszenia: [ewatr]: allegro [psiulka]: krakvet adopcje petworld telezoo gieldaogloszen ogloszenia24polska afisze drobny adin owi offer [xxx]: cafeanimal adopcjespanielkow [Ss]: alegratka darmobranie adopcjapsa aleokazja eoferty hiperogloszenia adpost neeon [leni356]: psydoadopcji *~~~*~~~*~~~*~~~* Quote
psiulka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Żeby mnie adoptować skontaktuj się ze schroniskiem, w którym przebywam: Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 Mail: kundelek@rsoz.org Będę tam na Ciebie czekał... Quote
psiulka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Kto mnie pokocha? *~~~~~~~~*~~~~~~~~*~~~~~~~* Przydałby się Dudusiowi jakiś bannerek..... :loveu: Quote
DogMaster Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Fajowa ta stronka Dudusia teraz przydało by się zwiększyć liczbę stronek to może go ktoś wypatrzy :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 DogMaster napisał(a):Fajowa ta stronka Dudusia teraz przydało by się zwiększyć liczbę stronek to może go ktoś wypatrzy :loveu:Po co zwiększać liczbę stronek? Jak ma go ktoś wypatrzyć to i po jednej go ujrzy :evil_lol::loveu: Quote
psiulka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Ja zrobiłam taki: :oops: Śliczny! Duduś dziękuje! :multi: Tylko wydaje mi się, że powinno być cocker :hmmmm: Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='psiulka']Śliczny! Duduś dziękuje! :multi: Tylko wydaje mi się, że powinno być cocker :hmmmm:To coś mi się zangliszczyło :evil_lol: Jak tak to poprawie, tylko powiedzcie czy na pewno...;) Quote
psiulka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Super :calus: Szkoda, że mi się nie zmieści do podpisu :shake: Quote
DogMaster Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja też wstawię sobie ten banerek z Dudusiem :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='psiulka']Super :calus: Szkoda, że mi się nie zmieści do podpisu :shake:Może wykombinuje coś mniejszego ;):evil_lol: Wersja 100#100 Quote
Paulina_mickey Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie wiem czy tu ktoś się obraca w cocker spanielach ale tu jest forum poświęcone tym psiakom... www. cockerspaniel .fora. pl P.S usuńcie spacje pomiędzy nazwą,bo jak wklejałam link to nie wchodziło... Quote
Kaya93 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Duduś ale z Ciebie ślicznota:loveu::loveu: a banerek też śliczny zaraz sobie wkleje:oops: Quote
Moniek193 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dudus na żywo jeszce piękniejszy a jaki przytulaśny to juz widać :evil_lol: Duduś słodziaku szukamy domku Quote
Recommended Posts