Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazywam się Dudek. Do schroniska trafiłem 30 maja 2008r. Mam ok. 9-10 lat, sam dokładnie nie wiem. Nie wiem też, dlaczego mój Pan mnie porzucił, nie rozumiem całej tej sytuacji, która odbiła się na mojej psychice w postaci nieufności do człowieka.
Odkąd zostałem skrzywdzony potrafię czasem szczerzyć zęby, a nawet dziabnąć, co odstrasza potencjalnych zainteresowanych, zabierając mi szanse na nowe życie i nowy domek. Nie potrafię tego kontrolować, robię to ze strachu, potrzebuję pomocy mądrego i doświadczonego przewodnika, który będzie chciał popracować ze mną nad moim charakterem, a ja odwdzięczę mu się wielką i szczerą miłością.
Jestem niekonfliktowy wobec reszty psiaków z boksu, do tego ładnie chodzę na smyczy. Jestem ciekawy świata i bardzo chciałbym móc go znowu poznawać ze swoim nowym właścicielem. Nie zawsze mam ochoty na przytulanie i mizianie, jednak ręce mojego nowego Pana zawsze będą mogły mnie głaskać, bo dla niego zrobię wszystko! Nie chcę do końca życia być zamkniętym w boksie. Bardzo zazdroszczę moim kolegom i koleżankom, po których ktoś przychodzi i zabiera ich z boksu na zawsze. Też bym tak chciał, żeby mnie ktoś stąd wziął. Jedyna nadzieja jest w Twoich rękach. Wyciągnij mnie z boksu! Proszę...

A tak wyglądam:

*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*
Bannerki do pobrania:

*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*
Ogłoszenia:

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DogMaster napisał(a):
Fajowa ta stronka Dudusia teraz przydało by się zwiększyć liczbę stronek to może go ktoś wypatrzy :loveu:
Po co zwiększać liczbę stronek? Jak ma go ktoś wypatrzyć to i po jednej go ujrzy :evil_lol::loveu: