mru Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Doggerek miał całkiem dobre warunki. Miał cień, dośc długi łańcuch. Dobrze ocieploną budę. no miał szczescie w tym całym pie%^$%#@ nieszcześciu zwanym Krężel... :angryy::shake: Quote
justysiek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 supergoga napisał(a):A może ktoś wywalił Dpggerka właśnie dlatego, że taki miły i kochany. Może miał byc killer, ale nie wyszło. Kto wie, co w tych pseudo-ludziach mieszka. Świetny pies. bardzo prawdopodobne, dzis nie wiadomo co w ludziach drzemie:angryy::shake: Quote
doddy Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Byłam dziś u Doggerka. Pospacerowaliśmy godzinkę, psiak wymiziany, wybiegany, wybawiony. Dogger to typowy szczylek. Znacznie lepiej się czuje w sensie zdrowotnym i od razu widać efekty. Bawił się moją torbą :diabloti: Można mu wszystko zabrać, otwierać szeroko paszczę, wkładać rączki, wywracać. CUDO! Pod względem zdrowotnym znaczna poprawa. Tylko raz zakasłał. Jutro będzie jego lekarz prowadząca i może już będzie wiadomo kiedy odbiór z kliniki. Bardzo fajnie by było, gdyby Dogger znalazł dom tymczasowy na terenie Warszawy. To bardzo fajny psiak a niestety z kliniki trafi do kojca. Musi zostać jeszcze wykastrowany a do tego niezbędne są domowe warunki. Może chociaż na 2 tyg jakaś dobra dusza weźmie go do siebie? Quote
andzia69 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Kasia - sklecisz jakiś tekst do ogłaszania Doggera???? Quote
doddy Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Anita, ja jestem tak zmęczona że nie mam weny twórczej na nic... Jeszcze kompa nie mam i musiałam specjalnie przyjechać do rodziców. Dogger jest domowy, nie do niemowlaków, ale do podrośniętych dzieci moze isć, do psów niet. Do pilnowania niet, do budy niet. Ma rok. Quote
andzia69 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 doddy napisał(a):Anita, ja jestem tak zmęczona że nie mam weny twórczej na nic... Jeszcze kompa nie mam i musiałam specjalnie przyjechać do rodziców. Dogger jest domowy, nie do niemowlaków, ale do podrośniętych dzieci moze isć, do psów niet. Do pilnowania niet, do budy niet. Ma rok. fajny tekścik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też mnie się podobuje :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 rufusowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: też mnie się podobuje :evil_lol: ciekawa jestem, czy jakbym go z takim tekstem wystawiła to by ktoś zadzwonił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 szczerze , to ja bym napisała taki tekst :diabloti: naturalna selekcje debili :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bardzo dobry tekst. Krótko i na temat :evil_lol: Podniosę Doggerka, bo nic więcej zrobić nie mogę. Velvet zmonopolizował mnie finansowo na spółkę z niejaką Blacky Blue :shake: Biegaj psiaku po dobrego Pana! Doggerek, a ja Cię widzialam na SGGW... Quote
Pit-R6 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dzisiaj odwiedziliśmy Dogerka i nie mogę oprzeć się, aby o tym nie napisać Ten pies to jest po prostu rewelacja - radosny, niesamowicie ufny wobec ludzi, merda się i cieszy. Na smyczy chodzi super, nie ciągnie, do tego utrzymuje kontakt z przewodnikiem, ogląda się. Choć nie zna jeszcze komend (bo niby skąd) jest posłuszny w jakiś intuicyjny sposób. O tym, że jest piękny pisać nie muszę bo chyba zdjęcia będą, jeśli wyjdą Jest to na prawdę pies fantastyczny, z ogromnym pozytywnym potencjałem, zorientowany na człowieka, chętny do współpracy i uważny. Jak bym go sam wziął ale jak ja mam to zrobić... Quote
andzia69 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pit-R6 napisał(a): Jak bym go sam wziął ale jak ja mam to zrobić... hmmmm....nie wiem...ale może Doddy cos wymyśli:evil_lol: przeciez takie domki jak u ciebie to ze świeczką szukać jak igły w stogu siana:loveu: Quote
doddy Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Doggerek jest serio cudo! MÓWIŁAM!!!! A dokładnie pisałam. ;) W sobote Dogger ma wypis z kliniki. Leczenie będzie już tylko tabletkowe. Niestety chłopczyk musi iść do kojca :-( Nie mamy DT dla niego. Quote
doddy Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 JESTEM PIĘKNY, ZGRABNY I UROCZY: Quote
andzia69 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 a co on na tym ostatnim zdjęciu się tak krzywi?:evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ale słodziak z niego :loveu: kto weźmie przystojniaka na dt? :cool3: Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 andzia69 napisał(a):a co on na tym ostatnim zdjęciu się tak krzywi?:evil_lol: Biedrzycka mu się przypomniała :angryy: Quote
doddy Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Praktykę tyż? NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To teraz ja muszę się zapisać na egzamin bo tak odwlekam od 2 lat... :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 doddy napisał(a):Praktykę tyż? NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To teraz ja muszę się zapisać na egzamin bo tak odwlekam od 2 lat... :diabloti: na praktyke, praktyke :diabloti: teorie w zeszłym tygodniu :multi: no i po to pisze kochana zeby Cie zmobilizować :multi: :loveu: dziękuję :multi: Quote
doddy Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Doggerek dziś opuścił klinikę. Niestety nadal ma kaszelek... Na razie udało się że jest u Oli od Sasy. Będzie leczony w domowych warunkach. Mam prośbę, jeśli ktoś chciałby pomóc Doggerkowi to można także wpłacać na jego leczenie. Dziś zapłaciłam leciutko ponad 1000zł faktury za leczenie (563zł za leczenie i 465zl za pobyt w lecznicy). Quote
osho Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 dogger, wypisali cię ze szpitala, to brykaj walczyć o domek, przystojniak jesteś, nie powinno być trudno ... Quote
Pit-R6 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a):na praktyke, praktyke :diabloti: teorie w zeszłym tygodniu :multi: no i po to pisze kochana zeby Cie zmobilizować :multi: :loveu: dziękuję :multi: GRATULACJE :p Quote
Recommended Posts