tifet Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='mru']słońce wstało i... :niewiem: nie ma! ;)[/quote] może lubi pospać;) Quote
marlis Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Witam wszystkich, nie sądziłam, że będe tutaj tak wyczekiwana :) Ciesze się, że Robuś (Robercik) już niedługo zamieszka z nami. Mam nadzieję, że chociaż troszeczke nas pokocha. Pozdrawiam wszyskich. Quote
mru Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ojej! - to Pani jednak istnieje ;) hihi coś więcej o sobie? :D i gdzie Robuś został wypatrzony? ;) jejku, ja myślałam, że nikt nie zechce naszego chorego kluska :shake: Quote
marlis Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=black][FONT=Verdana]Robuś został wypatrzony na "naszej-klasie" :D na profilu schroniska "Psitulmnie", z tego samego schroniska już mam śliczną dziewczynkę Perełkę. Bardzo długo się zastanawiałam nad przygarnięciem Robusia no i zdecydowałam się . Zdaje sobie sprawę, że muszę się dużo nauczyć, mam nadzieję, że sobie poradzę. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Czekam na dobre rady, zwłaszcza od dotychczasowych opiekunów Robercika.[/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] Quote
tifet Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 bardzo się cieszymy że Robuś :loveu: będzie miał domek... a Pani sobie napewno poradzi...:razz: Quote
auraa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 to super wiadomość! I duża odpowiedzialność. Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkich!!!:lol: Quote
iwonamaj Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :loveu::loveu::loveu: jednak Robuś będzie miał domek! Rano myślałam, ze tylko coś mi się śniło. Quote
dorota412 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Nasz ukochany żabol bedzie mial dom:loveu::multi: Quote
madcat1981 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jesu, uwielbiam te chwile gdy coś się układa, to dla nich ciągle zaglądam na dogo:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 wspaniałe wieści :loveu: jak się sprawy mają? :razz: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='sleepingbyday']ej, co tak cicho???[/quote] z tego co udało mi się dowiedziec to jak dobrze pójdzie to we wtorek Robercik będzie w nowym domku, ale nie znam jeszcze szczegółów :eviltong: Wiem tylko kim jest nasza nowa dogomaniaczka i jaką Perełkę ma w domu, wiem też, że napewno jest złotym człowiekiem :loveu: Quote
mru Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 bankowo się we wtorek poryczę :cool3: nie wierzyłam... Quote
iwonamaj Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Trzymam kciuki i trochę się denerwuję... Quote
marlis Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 I jest już u nas w domu. Jest kochany :) Tylko straszny z niego głodomor, ciągle wyjada jedzenie od Perełki i jak można sie domyślać Perełka nie jest tym faktem zachwycona. Ale wydaje mi się, że się dogadają. Były już pierwsze próby wspólnej zabawy, goniły się po całym domu. A teraz idziemy razem na spacer. Dziękuje wszystkim za pomoc zwłaszcza dotychczasowej opiekunce ;) Quote
auraa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Wspaniałe wiadomości!!!!!:lol: Ta kruszyna bardzo mocno zapadła mi w serce. Oby tylko ta przeklęta choroba nie atakowała za często:mad: Quote
Mysia_ Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 PRZECUDOWNIE!!!! :multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts