tifet Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Basiu na email wysłałam Ci zdjęcia rzeczy gotowe do wystawienia wiesz już podcieniowane, oświetlone itp. tak że np widać wszystkie mini alementy słoników nawet na jednym ozdobne spękania :razz: Quote
basiapron Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 próbuje wrzucić,dogo działa strasznie Quote
Mysia_ Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 dogo ostatnio wariuje strasznie :shake: Quote
basiapron Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 okropne to jest szczególnie jak się bazarki prowadzi i trzeba uaktualniać i rozliczać Quote
Mysia_ Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 dzisiaj pierwszy dzień kiedy dogo sprawnie działa, przynajmniej u mnie ;) mosii jak tam Robert? :roll: Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 w takim razie wstrzymuję ogłoszenie z robusiem.... może będzie drugi set tych ogłoszen.... Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 wiecie może czy Robuś mając te ataki musi cały czas dostawac jakiś lek? Czy to podaje się tylko przy atakach? Ja nigdy nie miałam bliższego kontaktu z psiakiem z padaczką :oops: Quote
Doda_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Sara ONka brała cały czas.. przez kilka miesięcy, chyba już nie bierze Quote
mosii Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 leki trzeba podawac cały czas ale Robert od trzech dni znów rozrabia, depcze i nawet raz zapragnął sobie w oczku popływac;) z resztą wychodzi mu to wybornie :D fotka z wczoraj wieczora, ja przy kompie, Robert obok, malutka przytulanka:D Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 czy te leki są drogie? Mosii kochana pisz nam jakieś rozliczenia (wydatki) to Ci odrazu pieniązki przeslę za leki, za jedzonko ;) Quote
mosii Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Mysia na razie jest ok:evil_lol: luminal mam w domu, całe opakowanie podczas nastepnych ataków( a niestety na pewno wystąpią), trzeba bedzie zrobic badanie na cukier oraz kupic wlewy doodbytnicze albo dożylne przeciwdrgawkowe ponieważ ataki sa nie tyle silne ale powtarzaja sie z dużą częstotliwoscią. Ale to wydatki na przyszłość. Mysle ze mozna by juz uzbierać jakąś stówkę i mieć w zapasie. a propos kaski, Robercik opłacony do jutra;) Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 http://img222.imageshack.us/img222/8480/robert2qv7.jpg :loveu::loveu::loveu: jestesmy w tym miesiącu trochę do przodu, więc to co potrzeba mogłabyś kupić, to jutro bym Ci kase przelała, tylko napisz ile? hotelik - 160 zł? no i jeszcze to miało być plus jedzonko? no i te ewentualne potrzeby Robercika ;) Quote
sara_rokitnica Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a Robercik dostaje ten Luminal 15mg? ja dla mojego Króliśka go kupowałam to tam jest bodajże 10 tabletek w opakowaniu i chyba płaciłam coś ok. 3 zł więc o koszt tego leku raczej się nie trzeba za bardzo martwić... ale może on dostaje inny- nie znam się :P Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 sara_rokitnica napisał(a):a Robercik dostaje ten Luminal 15mg? ja dla mojego Króliśka go kupowałam to tam jest bodajże 10 tabletek w opakowaniu i chyba płaciłam coś ok. 3 zł więc o koszt tego leku raczej się nie trzeba za bardzo martwić... ale może on dostaje inny- nie znam się :P Robercik chyba nie wiele większy od króliczka :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no czyli pewnie cena też będzie nie większa ;) o ile nie taka sama ;) więc easy ;) dawka też pewnie się jakoś specjalnie nie różni czyli opakowanie powinno wystarczyć na czas zbliżony do czasu przez jaki wystarcza mojemu Króliśkowi :) na szczęście Luminal nie jest drogim lekiem- gorzej jakby dostawał taki lek homeopatyczny (nie pamiętam nazwy) który został przepisany Królisiowi, a kosztował bodajże 40 zł za opakowanie do podawania w zastrzykach a było tam chyba 10 ampułek... Quote
mru Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 kurcze, mam wlewki 2 po Mo ale niestety sprawdziłam termin przydatności... maj 2008 :shake: wywalę je Quote
mosii Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 na pocieszenie fotki zabawowe z przed chwili bo nie wiem czy Wam mówiłam, że Robert nauczył sie bawić :D Quote
mru Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :D a taki poważny jest na tych pierwszych fotkach hehe ;) no proszę jaki zabawowy! :multi: Quote
mosii Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no bo mi żaba zastrajkowała i musialam sie na fotosika przenieść:mad: to dalej Robercik:cool3: piękny Robert:loveu: Quote
mru Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ależ on jest cudakiem! :loveu: lecę spać, dobranoc Roberciku! Quote
mosii Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a tak wyglądają wieczory:razz: :crazyeye: Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 basiapron napisał(a):wiewiór i tyle:) masz rację epoka lodowcowa się kłania :loveu: Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='mosii']a tak wyglądają wieczory:razz: :crazyeye: ojć masz wesołą gromadkę... a Robercik oczywiście pozuje do zdjęcia :cool3: Quote
Recommended Posts