Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basiu na email wysłałam Ci zdjęcia rzeczy gotowe do wystawienia wiesz już podcieniowane, oświetlone itp. tak że np widać wszystkie mini alementy słoników nawet na jednym ozdobne spękania :razz:

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie może czy Robuś mając te ataki musi cały czas dostawac jakiś lek? Czy to podaje się tylko przy atakach? Ja nigdy nie miałam bliższego kontaktu z psiakiem z padaczką :oops:

Posted

leki trzeba podawac cały czas
ale Robert od trzech dni znów rozrabia, depcze i nawet raz zapragnął sobie w oczku popływac;) z resztą wychodzi mu to wybornie :D

fotka z wczoraj wieczora, ja przy kompie, Robert obok, malutka przytulanka:D

Posted

Mysia na razie jest ok:evil_lol:
luminal mam w domu, całe opakowanie
podczas nastepnych ataków( a niestety na pewno wystąpią), trzeba bedzie zrobic badanie na cukier oraz kupic wlewy doodbytnicze albo dożylne przeciwdrgawkowe ponieważ ataki sa nie tyle silne ale powtarzaja sie z dużą częstotliwoscią. Ale to wydatki na przyszłość. Mysle ze mozna by juz uzbierać jakąś stówkę i mieć w zapasie.

a propos kaski, Robercik opłacony do jutra;)

Posted

a Robercik dostaje ten Luminal 15mg? ja dla mojego Króliśka go kupowałam to tam jest bodajże 10 tabletek w opakowaniu i chyba płaciłam coś ok. 3 zł więc o koszt tego leku raczej się nie trzeba za bardzo martwić... ale może on dostaje inny- nie znam się :P

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
a Robercik dostaje ten Luminal 15mg? ja dla mojego Króliśka go kupowałam to tam jest bodajże 10 tabletek w opakowaniu i chyba płaciłam coś ok. 3 zł więc o koszt tego leku raczej się nie trzeba za bardzo martwić... ale może on dostaje inny- nie znam się :P

Robercik chyba nie wiele większy od króliczka :loveu:

Posted

no czyli pewnie cena też będzie nie większa ;) o ile nie taka sama ;) więc easy ;) dawka też pewnie się jakoś specjalnie nie różni czyli opakowanie powinno wystarczyć na czas zbliżony do czasu przez jaki wystarcza mojemu Króliśkowi :) na szczęście Luminal nie jest drogim lekiem- gorzej jakby dostawał taki lek homeopatyczny (nie pamiętam nazwy) który został przepisany Królisiowi, a kosztował bodajże 40 zł za opakowanie do podawania w zastrzykach a było tam chyba 10 ampułek...