mosii Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='tifet']co u małego??? rozpieszczamy:lol: tu przez moja mame:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='iwonamaj']Widziałyście cioteczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122233 Co prawda Robuś jest piękny, ale może... myślę, że warto próbować wszystkiego, iwonko wrzucisz go tam? :cool3: [quote name='sleepingbyday']mam propozycję reklamy kilku piesków: napiszcie tekst (do 500znaków) - musza być fakty (wiek, szczepienia, choroby, dane kontaktowe) i troche o charakterze psa i jego historii, fotki wybiorę-mamy propozycję umieszczenia kilku psiaków do adopcji na jednej stronie internetowej. kto jest odpowiedzialny za robusia i zdecyduje, czy chce go tak zareklamować? dajcie znać, czy jesteście zainteresowani tą reklamą no i tekścik potrzebny oraz wybór fotek -chyba, że sama mam wybrać. będzie to miniakcja, kilka psiaków dostanie ogłoszenia, nie wiem jeszcze ile, na razie pzredstawiam swoje propozycje.... jesteśmy za! :multi: Quote
iwonamaj Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mam problemy ze wstawieniem zdjęcia Robusia...Ktoś moze to zrobić? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122233 Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='iwonamaj']Mam problemy ze wstawieniem zdjęcia Robusia...Ktoś moze to zrobić? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122233 mosii już to zrobiła :razz: Quote
sleepingbyday Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mysia_ napisał(a):myślę, że warto próbować wszystkiego, iwonko wrzucisz go tam? :cool3: jesteśmy za! :multi: jeśli tak, to poprosze ten tekst Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 sleepingbyday napisał(a):jeśli tak, to poprosze ten tekst mniej więcej jakiej długości ma być ten tekst? basiapron napisał(a):pieniążki doszły?? doszło 67 zł :multi: Quote
mosii Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 niestety Robercik miał wczoraj rano atak:-( słabiutki, dostał luminal, wieczorem atak sie powtórzył i był silnieszy:shake: i w nocy też. teraz bidulka spi zmęczony. Tak sie zmartwiłam bo myslałam, ze napady padaczkowe ze schroniska miały inna przyczyne:shake: Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 o nie... Boże, to fatalnie... czyli trzy ataki? to bardzo dużo! matko, zobaczycie się z wetem? biedactwo takie malutkie :placz: miałam nadzieję, że już nie będzie ataków... Quote
mosii Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 tak trzy ataki dwa widziłam, ten w nocy rozpoznałam po kupce, którą Robcio zrobił podczas....:shake: bedziemy u weta, Mysia potrzebuje wyniki badań krwi robionych w schronisku Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 okropne :( Mojżesz też nic nie miał, a potem nagle dwa ataki dziennie... silne... :shake: Robusiu, trzymaj się... Quote
tifet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 biedactwo... dajcie znać co lekarz na to... Quote
dorota412 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :placz:ja sie na tym nie znam kompletnie, ale czy leki oslabiaja ataki czy zupełnie eliminuja? Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 wszystko zależy od psa :( lekarz musi się znać dobrze żeby dobrze dobrać dawkę... zdarza się, że po lekach ataki ustają albo, że są rzadko (mój wet mówił, że często to raz w tygodniu...) mój Mojżesz miał najprawdopodobniej guza w mózgu i dlatego... ale ataki nie przechodziły, cały czas sie trząsł a luminal go zmiótł z nóg i już nie wstał :(:(:( ale moi weci też byli marni bali się i nie wiedzieli co robić, a udawali, że wiedzą... i zamiast powiedzieć, żeby pójść do kogoś innego, kto by się znał to tak to ciągnęli a nic nie pomagało ale to było coś jeszcze. nie tylko padaczka. Robusiu, trzymaj się maleńki... :placz: Quote
jotpeg Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 boshe, a mialam nadzieje, ze to ze stresu schroniskowego, a to jednak w nim siedzi... Robusiu, trzymaj sie. Quote
Mysia_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 biedactwo kochane :-( Wtedy też tak było 3 czy 4 ataki jednego dnia, a potem nic.... Dziwne to :shake: mosii napisał(a):bedziemy u weta, Mysia potrzebuje wyniki badań krwi robionych w schronisku wyniki zostały w lecznicy, mam nadzieje, że jeszcze gdzieś tam są... Wtedy nie wykazały nic niepokojącego :roll: Quote
mru Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 koniecznie trzeba powiedzieć o tamtych atakach - a te nowe zapisywać (ile trwają, czy są silne, godzinę zapisać... :( szkoda mi go strasznie nooo Quote
dorota412 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 A taka padaczka to raz wychodzi w badaniach, a raz nie? Jak bedzie trzeba uzbieramy na leki Quote
sleepingbyday Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tekst ma być ok 500 znaków. nie pilnuj się tego co do litery, ja jeszcze szczytam tekst i zrobie redakcję, jakby co. no i warto, żeby to było zrobione dzis do ok 15.00, to wyslę, gdzie trzeba. zdenerwowałam sie tymi atakami!!! miałam nadzieję, ze mu przeszło. będzie gorzej z adopcją :shake:. Quote
basiapron Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 dogo zaczyna cvhodzić moze mi się uda bazarka później zrobić bo ciągle coś jest nie tak:/ Quote
Mysia_ Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='sleepingbyday']tekst ma być ok 500 znaków. nie pilnuj się tego co do litery, ja jeszcze szczytam tekst i zrobie redakcję, jakby co. no i warto, żeby to było zrobione dzis do ok 15.00, to wyslę, gdzie trzeba. zdenerwowałam sie tymi atakami!!! miałam nadzieję, ze mu przeszło. będzie gorzej z adopcją :shake:. myslę, że z tym tekstem musimy póki co wstrzymć... Lepiej jak dowiemy się czegoś więcej o tych atakach :shake: Quote
mosii Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 od wczoraj Robercik nie miał zadnego ataku, teraz odpoczywa, w zasadzie cały dzień spi, ale nie jest już nerwowy, ma ustaloną dawkę luminalu. Wet mówi ze pewnie taka jego przypadłośc, raz na miesiąc ataki potem spokój. Quote
Mysia_ Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 biedny ten nasz Robuś, dobrze, ze jest u Ciebie. Mosii robiliscie mu jakieś dodatkowe badania? Quote
basiapron Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 jutro upiększe: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122455 Quote
Recommended Posts