Mysia_ Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 basiapron napisał(a):ja mam jeszcze po Roberciku dwa kalendarze 2009 to tez wystawie na jakies psiaki:) tyle bid, że napewno się przydadzą :loveu: Quote
iwonamaj Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Co u Robusia? Jak on się czuje? Nie miał ataku? Quote
Mysia_ Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 z tego co mi wiadomo to wszystko OK., ale najlepiej jakby jego Pani się tu wypowiadała, wszyscy moglibyśmy spać spokojnie :cool3: Quote
mru Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 oh nic tak nie robi, jak zalogowanie się nowego właściciela i czytanie sprawozdań! :D Quote
Mysia_ Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 marlis czekamy na jakieś wieści :cool3: Quote
marlis Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Robuś ma się całkiem dobrze. Do tej pory nie miał ataku :D Apetyt mu dopisuje. I chyba czuje się u nas już jak u siebie, bo nawet zaczął nieśmiało szczekać. Wczoraj byłam z nim u weterynarza po lekarstwa, ma przyjmować nadal te same. Zdjęć jeszcze nie robiłam, ale jak zrobie to odrazu wrzuce je na strone. Pozdrawiam wszystkich ;) Quote
Mysia_ Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 marlis napisał(a):Robuś ma się całkiem dobrze. Do tej pory nie miał ataku :D Apetyt mu dopisuje. I chyba czuje się u nas już jak u siebie, bo nawet zaczął nieśmiało szczekać. Wczoraj byłam z nim u weterynarza po lekarstwa, ma przyjmować nadal te same. Zdjęć jeszcze nie robiłam, ale jak zrobie to odrazu wrzuce je na strone. Pozdrawiam wszystkich ;) no to czekamy niecierpliwie na foteczki :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pozdrowienia dla małego pypcia :evil_lol: Quote
pumcia02 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 przepraszam za offa Bardzo pilnie potrzebny tymczas dla Maksika. Starego, duzego, chorego z nowotworem watroby. Może być płatny DT. najchetniej Warszawa i okolice. prosimy o pomoc jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/umiera-zostaly-mu-tylko-2-3-miesiace-zycia-pilnie-nawet-platne-dt-maksik-125158/ Quote
mru Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 proszę wesprzyjcie Maksia, dajmy mu na koniec życia uwierzyć w człowieka... on ma tak mało czasu :( ile to dla nas? kilka weekendów? parę tygodni pracy? czas przed świętami? trochę zimy? a dla niego całe życie on już wiosny nie zobaczy.... Quote
dorota412 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mru, dobilas mnie tymi paroma wersamiDolozmy sie do hotelu, sprawa PILNA!!!A jak nasz wiewior? Grzeczny? Bez ataków? Jak sie macie? Quote
Mysia_ Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 ciotki proszę przenieście się na wątek Maksika, bo jak tutaj czytam jakies smutne rzeczy i widze takie emotikonki to normalnie zawału prawie dostaję, że u Robusia coś się stało :oops: Pamiętajcie, że to wątek Roberta ;) Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dorota412 napisał(a):A kto wie co u Roberta? Marlis odezwij się tu czasem, bo wszyscy ciekawi ;) Quote
marlis Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Przepraszam, że nic nie pisze, ale nie mam zbyt dużo czasu. Robuś czuje się dobrze, nie ma ataków. Już sie do nas przyzwyczaił i zrobił się taką małą przylepą. Jest kochany , cudowny i cała rodzina go uwielbia. Quote
Mysia_ Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 wspaniałe wieści :razz: Marlis jak będziesz miała chwilkę prosimy o fotki ;) Quote
iwonamaj Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ale cudnie!!!:lol: Wymiziaj naszego skarba... Quote
jusstyna85 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Tyle osób pomogło pieskowi, w schronisku w Rudzie Śl jest piesek z padaczką,miał już 3 ataki, najprawdopoodbniej spowodowane stresem...czy ktoś mógłby pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-kudlaty-kuba-z-padaczka-pilnie-szuka-domu-zanim-psy-go-zagryza-126550/ Quote
Recommended Posts