Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robuś ma się całkiem dobrze. Do tej pory nie miał ataku :D Apetyt mu dopisuje. I chyba czuje się u nas już jak u siebie, bo nawet zaczął nieśmiało szczekać. Wczoraj byłam z nim u weterynarza po lekarstwa, ma przyjmować nadal te same. Zdjęć jeszcze nie robiłam, ale jak zrobie to odrazu wrzuce je na strone. Pozdrawiam wszystkich ;)

Posted

marlis napisał(a):
Robuś ma się całkiem dobrze. Do tej pory nie miał ataku :D Apetyt mu dopisuje. I chyba czuje się u nas już jak u siebie, bo nawet zaczął nieśmiało szczekać. Wczoraj byłam z nim u weterynarza po lekarstwa, ma przyjmować nadal te same. Zdjęć jeszcze nie robiłam, ale jak zrobie to odrazu wrzuce je na strone. Pozdrawiam wszystkich ;)

no to czekamy niecierpliwie na foteczki :loveu:

Posted

proszę wesprzyjcie Maksia, dajmy mu na koniec życia uwierzyć w człowieka...
on ma tak mało czasu :(

ile to dla nas? kilka weekendów?
parę tygodni pracy?
czas przed świętami?
trochę zimy?

a dla niego całe życie
on już wiosny nie zobaczy....

Posted

ciotki proszę przenieście się na wątek Maksika, bo jak tutaj czytam jakies smutne rzeczy i widze takie emotikonki to normalnie zawału prawie dostaję, że u Robusia coś się stało :oops: Pamiętajcie, że to wątek Roberta ;)

Posted

Przepraszam, że nic nie pisze, ale nie mam zbyt dużo czasu.
Robuś czuje się dobrze, nie ma ataków. Już sie do nas przyzwyczaił i zrobił się taką małą przylepą. Jest kochany , cudowny i cała rodzina go uwielbia.