Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich, nie sądziłam, że będe tutaj tak wyczekiwana :)
Ciesze się, że Robuś (Robercik) już niedługo zamieszka z nami. Mam nadzieję, że chociaż troszeczke nas pokocha.
Pozdrawiam wszyskich.

Posted

ojej! - to Pani jednak istnieje ;) hihi

coś więcej o sobie? :D
i gdzie Robuś został wypatrzony? ;)

jejku, ja myślałam, że nikt nie zechce naszego chorego kluska :shake:

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Robuś został wypatrzony na "naszej-klasie" :D na profilu schroniska "Psitulmnie", z tego samego schroniska już mam śliczną dziewczynkę Perełkę. Bardzo długo się zastanawiałam nad przygarnięciem Robusia no i zdecydowałam się . Zdaje sobie sprawę, że muszę się dużo nauczyć, mam nadzieję, że sobie poradzę. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Czekam na dobre rady, zwłaszcza od dotychczasowych opiekunów Robercika.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='sleepingbyday']ej, co tak cicho???[/quote]

z tego co udało mi się dowiedziec to jak dobrze pójdzie to we wtorek Robercik będzie w nowym domku, ale nie znam jeszcze szczegółów :eviltong:
Wiem tylko kim jest nasza nowa dogomaniaczka i jaką Perełkę ma w domu, wiem też, że napewno jest złotym człowiekiem :loveu:

Posted

I jest już u nas w domu. Jest kochany :) Tylko straszny z niego głodomor, ciągle wyjada jedzenie od Perełki i jak można sie domyślać Perełka nie jest tym faktem zachwycona. Ale wydaje mi się, że się dogadają. Były już pierwsze próby wspólnej zabawy, goniły się po całym domu. A teraz idziemy razem na spacer. Dziękuje wszystkim za pomoc zwłaszcza dotychczasowej opiekunce ;)

Posted

Wspaniałe wiadomości!!!!!:lol: Ta kruszyna bardzo mocno zapadła mi w serce. Oby tylko ta przeklęta choroba nie atakowała za często:mad: