Mysia_ Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 mosii ciotko nie dobra:mad: Pisz co tam u Was? Quote
Mysia_ Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 i ja oczywiście też pamiętam o Roberciku ;) Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 WAŻNE: ZAJRZYJCIE NA WĄTEK http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-psi-karzelek-7mies-skazany-za-wyglad-na-uspienie-123686/index30.html#post11170323 on znalazł domek, a chętnuch było więcej, a to taki malutki, uroczy pokrak jak robuś mniej więcej :cool3:. spytałam, czy przekażą pozostałe kontakty, może ktoś chętny się znajdzie, dziewczyny oczywiście przekażą wam namiary, ale odezwijcie się tam - ja nie wiem, kto jest najbardziej za robcia odpowiedzialny i decyzyjny, bez sensu, żebym pośredniczyła, bo to zawsze się coś namiesza. lepiej, żebyście się kontaktowały bezpośrednio, dziewczyny powiedzą, ajkie wrażenie te pozostale domki na nich zrobily... a może się uda?? Quote
iwonamaj Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oj, dobrze by było....Robuś już długo czeka... Quote
basiapron Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 znalazłam takie coś: Dodane: 03 Lis 2008 - 13:29 przyjmę młodego, malutkiego pieska w typie ratlerka lub właśnie takiej wielkości.Wszystko jedno czy to bedzie sunia czy piesek. ogłoszenie na stronie gratyzchaty.pl wystawione przez użytkownika kassandra (mam problem z wstawieniem linka) Quote
Mysia_ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 mosii zerkniesz na ten wątek i w to ogłoszonko? :cool3: Dotarły pieniążki, dziękujemy :loveu: 26 zł - bazarki basiapron 50 zł - dorota412 Quote
iwonamaj Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='sleepingbyday']WAŻNE: ZAJRZYJCIE NA WĄTEK http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-psi-karzelek-7mies-skazany-za-wyglad-na-uspienie-123686/index30.html#post11170323 on znalazł domek, a chętnuch było więcej, a to taki malutki, uroczy pokrak jak robuś mniej więcej :cool3:. spytałam, czy przekażą pozostałe kontakty, może ktoś chętny się znajdzie, dziewczyny oczywiście przekażą wam namiary, ale odezwijcie się tam - ja nie wiem, kto jest najbardziej za robcia odpowiedzialny i decyzyjny, bez sensu, żebym pośredniczyła, bo to zawsze się coś namiesza. lepiej, żebyście się kontaktowały bezpośrednio, dziewczyny powiedzą, ajkie wrażenie te pozostale domki na nich zrobily... a może się uda?? Dziewczyny od Stasia czekają na kontakt, pisała Andzia69 na wątku Stasia... Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ano właśnie. maja namiary na domki chetne na małego pieska, ten, którego chcieli też jest specjalnej troski... tylko łapać dziewczyny i namiary przejmować.... odezwicjcie sie, dziewczyny czekają z tymi namiarami. Quote
mosii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 bardzo zle z robertem atak za atakiem potem napisze lece do weta :( Quote
Mysia_ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Roberciku trzymaj się.... :-( Wpłata na Roberta: 20 zł - AURAA dziękujemy :razz: Quote
basiapron Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 nieee,nie moze być,Robert jest taki cuuudny!!! Quote
mosii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 trzymajcie kciuki za Roberta, noc bedzie decydująca... Mały został w szpitaliku, miał tak silne ataki, które nie dały sie opanowac został wiec wprowadzony w głęboki sen, przy uzyciu barbituranów w dawce na granicy śmiertelnej, pan doktor bedzie pilnował, zeby przez kilka godzin był w takim stanie, wybudzac sie moze dopiero rano... :-( Quote
Recommended Posts