Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzisiaj wstawię zdjęcia Soni. Suni która adotpowana była w rekordowym tempie. Była u mnie na tyczmasie ze 3 godziny+ wizyta nowych Państwa też ze 3 godziny razem 6. To ta ci w drugim transporcie przyjechała i bała się tak masakrycznie, że w czasie łapania jej przegryzła sobie język i musiała być usypiana aby jakoś zniosła podróż. Quote
eurydyka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ona u Ciebie byla nawet krocej, bo jej nowi Panstwo byli chyba u Ciebie ok 20ej i blizej 22 pojechali, a my ja dowiezlismy ok 18ej :) i super trafila co najwazniejsze moj maz znow mi o niej marudzil ze chce odwiedzic :) uprzedzisz jej domek, ze takiego fana ta sunia ma? Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 eurydyka napisał(a):ona u Ciebie byla nawet krocej, bo jej nowi Panstwo byli chyba u Ciebie ok 20ej i blizej 22 pojechali, a my ja dowiezlismy ok 18ej :) i super trafila co najwazniejsze moj maz znow mi o niej marudzil ze chce odwiedzic :) uprzedzisz jej domek, ze takiego fana ta sunia ma? No tak masz rację, w sumie wizyta tych Państwa trwała chyba dłużej niż czas u mnie do ich przyjazdu. Już im napisałam, że goście sie wpraszają do Soni :):):) Quote
eurydyka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Isadora, nawet nie wiesz jak tymi zdjeciami zrobilas mi i mezowi frajde. ten tydzien jakis taki specjalny jest w dobre wiesci od roznych osob Quote
Jo37 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jak już zakumplowała się z drugim psiaczkiem . Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 maz obejrzal i sie usmiechnal ze to juz jamnik, ktory sie czuje bezpiecznie a nie to zaszczute male zwierzatko ktore wyciagal z klatki walczace o zycie ze strachu jak dobrze widziec te fotki, doszla jeszcze tez fotka z domu z Krakowa Neski :) isadora, teraz juz tylko czekamy na fotki ich trzeciej rudej siostry Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Eurydyka specjalnie dla Twojego TZta: Tytułem wstępu - fragment maila: Sonia z plantacji jamniczej czuje sie dobrze. Zmieniła barwe sierści z jasnej na ciemną. Jest kochana i wesoła. Quote
teapot Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Sunia jest cudowna! Ma zabójcze spojrzenie! A tutaj - raport z domu kolejnej panienki z jamniczej plantacji. Oto Pola: I ze swoją siostrzyczką (however you'll call it - it must be love) Quote
teapot Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 I wcale nie jesteśmy żebrakami - mamy tylko sugestywne spojrzenie! Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Sugestywne spojrzenie jest boooooooooooskie http://img508.imageshack.us/img508/1452/kadrdx9.jpg :loveu: Quote
teapot Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ponieważ jestem łasa na pochwały - jeszcze jedno z tej serii: Prawda, że one są cudowne! :loveu: Ps. Zwróćcie uwagę na to, że pomimo iż zdjęcia dzieliły z dwie minuty Pola nawet nie drgnęła! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial Black]Zamiziać pannice, zamiziać, zamiziać... [/FONT] Quote
hovomaniaczka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 I ja mam wiadomosc od Pani, ktora wziela dwie sunie bezposrednio ze schroniska. Co prawda napisala do mnie we wrzesniu... ale mysle, ze nic sie odtego czasu nie zmienilo i jest tylko lepiej! Niestety bez zdjec. [quote] jamniczki sa cudowne dziewieciomiesieczna Figa jest juz dozywiona wesolutka wlasnie dostala pierwsza cieczke byla ze mna na urlopie na mMazurach jest bardzo grzeczna i posluszna druga pieciomiesieczna Luna to istny diabel ma niesamowita energie tyylko by rozrabiala ona mieszka u mojego brata w bloku obok jest jeszcze moja siedmioletnia Sonia, ktora traktuje je jak swoje dzieci jamniczki spotykaja sie codziennie. Sa juz po wszystkich szczepieniach teraz zostala tylko sterylizacja. [/quote] Quote
Recommended Posts