Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wstawię zdjęcia Soni. Suni która adotpowana była w rekordowym tempie. Była u mnie na tyczmasie ze 3 godziny+ wizyta nowych Państwa też ze 3 godziny razem 6.

To ta ci w drugim transporcie przyjechała i bała się tak masakrycznie, że w czasie łapania jej przegryzła sobie język i musiała być usypiana aby jakoś zniosła podróż.

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona u Ciebie byla nawet krocej, bo jej nowi Panstwo byli chyba u Ciebie ok 20ej i blizej 22 pojechali, a my ja dowiezlismy ok 18ej :) i super trafila co najwazniejsze

moj maz znow mi o niej marudzil ze chce odwiedzic :) uprzedzisz jej domek, ze takiego fana ta sunia ma?

Posted

eurydyka napisał(a):
ona u Ciebie byla nawet krocej, bo jej nowi Panstwo byli chyba u Ciebie ok 20ej i blizej 22 pojechali, a my ja dowiezlismy ok 18ej :) i super trafila co najwazniejsze

moj maz znow mi o niej marudzil ze chce odwiedzic :) uprzedzisz jej domek, ze takiego fana ta sunia ma?

No tak masz rację, w sumie wizyta tych Państwa trwała chyba dłużej niż czas u mnie do ich przyjazdu. Już im napisałam, że goście sie wpraszają do Soni :):):)

Posted

maz obejrzal i sie usmiechnal ze to juz jamnik, ktory sie czuje bezpiecznie a nie to zaszczute male zwierzatko ktore wyciagal z klatki walczace o zycie ze strachu

jak dobrze widziec te fotki, doszla jeszcze tez fotka z domu z Krakowa Neski :)

isadora, teraz juz tylko czekamy na fotki ich trzeciej rudej siostry

• 1 month later...
Posted

Eurydyka specjalnie dla Twojego TZta:

Tytułem wstępu - fragment maila:

Sonia z plantacji jamniczej czuje sie dobrze. Zmieniła barwe sierści z jasnej na ciemną. Jest kochana i wesoła.

Posted

Sunia jest cudowna! Ma zabójcze spojrzenie!

A tutaj - raport z domu kolejnej panienki z jamniczej plantacji. Oto Pola:

I ze swoją siostrzyczką (however you'll call it - it must be love)

Posted

Ponieważ jestem łasa na pochwały - jeszcze jedno z tej serii:

Prawda, że one są cudowne! :loveu:

Ps. Zwróćcie uwagę na to, że pomimo iż zdjęcia dzieliły z dwie minuty Pola nawet nie drgnęła! :evil_lol:

Posted

I ja mam wiadomosc od Pani, ktora wziela dwie sunie bezposrednio ze schroniska. Co prawda napisala do mnie we wrzesniu... ale mysle, ze nic sie odtego czasu nie zmienilo i jest tylko lepiej! Niestety bez zdjec.

[quote] jamniczki sa cudowne dziewieciomiesieczna Figa jest juz dozywiona wesolutka wlasnie dostala pierwsza cieczke byla ze mna na urlopie na mMazurach jest bardzo grzeczna i posluszna druga pieciomiesieczna Luna to istny diabel ma niesamowita energie tyylko by rozrabiala ona mieszka u mojego brata w bloku obok jest jeszcze moja siedmioletnia Sonia, ktora traktuje je jak swoje dzieci jamniczki spotykaja sie codziennie. Sa juz po wszystkich szczepieniach teraz zostala tylko sterylizacja. [/quote]