malagos Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ale silna grupa wsparcia, dzieki! :p Juz sie nie martwię. Quote
kometa Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Mama Hovomanaiczki mówiła że może będzie miała dom dla Neski.... Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nesca ma też wyróznione allegro: http://allegro.pl/item434214285_pani_jamnik_owa_nesca_szuka_domu.html :cool1: Quote
malagos Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Bardzo dziekuję! Nesca jest coraz fajniejsza.... :placz: Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzien dobry przyszlam na ciasteczko, ale tylko z Neską, i bez smietanki...za duzo tych kalorii prawda sunieczko? zwlaszcza dla ciotki Pixie Quote
malagos Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):Dzien dobry przyszlam na ciasteczko, ale tylko z Neską, i bez smietanki...za duzo tych kalorii prawda sunieczko? zwlaszcza dla ciotki Pixie patrzcie no, jaka gościówa :eviltong: Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):Dzien dobry przyszlam na ciasteczko, ale tylko z Neską, i bez smietanki...za duzo tych kalorii prawda sunieczko? zwlaszcza dla ciotki Pixie kochanego ciałka nigdy za dużo Quote
malagos Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pixi to nie grozi, dziewczyna jak szprycha :diabloti: a Nesia szuka domku.... Quote
basia0607 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 U nas w schronisku tez jest jamnisia !:placz: Quote
malagos Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pokażesz ją ? A imię Nesca ściagnęłam od Basinej siostry, Nesci! :eviltong: Quote
pixie Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 czy dzis moge przyjsc do Neski na ciasteczko? bardzo mi smakowalo ostatnio..kawusia byla pyszna z odrobinka pianki pysznosci prawdziwe capuccino na bazie neski oczywiscie Quote
malagos Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Aniu, mam cholernie przykrą sytuację. Nesca musi do soboty znaleźć dom. A ja wrreszcie wycofam sie z dogo. Quote
malagos Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Czy ktoś jeszcze tu zaglada?.... Kometa? Quote
Wisełka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 malagos napisał(a):Aniu, mam cholernie przykrą sytuację. Nesca musi do soboty znaleźć dom. A ja wrreszcie wycofam sie z dogo. I jak tam sytuacja?? :roll: Quote
pixie Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 rozmawialam przed chwila z Wanda szostek hmmm miala niedawno chetna na jamniczke tylko...wanda zaraz moze wejdzie do tego watku... trzymaj sie malagos ...i nesca tez na ciasteczko wpadne pozniej Quote
jamnicze Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zaglądam, trzymam kciuki i kibicuje, niestety sama niewiele mogę pomóc, dlatego nic nie piszę ale myślami jestem z Tobą malagos i z Neską Quote
eurydyka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 udalo sie zalatwic sterylke w Wawie? Quote
malagos Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jest nadzieja. Sunia jutro zostanie zabrana ode mnie przez EVA, zawieziona na ul. Topiel, poczeka tydzień i pojedzie do Krakowa, do swego nowego domu. Ale będę się cieszyć po ... a nie przed. Quote
pixie Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 malagos napisał(a):Jest nadzieja. Sunia jutro zostanie zabrana ode mnie przez EVA, zawieziona na ul. Topiel, poczeka tydzień i pojedzie do Krakowa, do swego nowego domu. Ale będę się cieszyć po ... a nie przed. czy Krakow sprawdzil juz domek czy jest Ci potrzebna jeszcze jakas pomoc? Quote
malagos Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Nesca pojechała do warszawy z EVA na tydzień, potem ruszy do Krakowa. Prosiłam Ewę i Was prosze o pomoc dla tego tygodniowego tymczasu warszawskiego, bo to młoda osoba i nie doswiadczona w sprawach psich. Ja na reszcie odpocznę. Quote
Isadora7 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 malagos napisał(a):Nesca pojechała do warszawy z EVA na tydzień, potem ruszy do Krakowa. Prosiłam Ewę i Was prosze o pomoc dla tego tygodniowego tymczasu warszawskiego, bo to młoda osoba i nie doswiadczona w sprawach psich. Ja na reszcie odpocznę. Jeżeli w czymś będę mogła pomóc to na pewna pewno pomogę. Quote
hovomaniaczka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Super, ze jamniorka udalo sie znalesc domki! To byl nie lada wyczyn - w koncu bylo ich 18! Quote
Recommended Posts