Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Morwa już w swoim domku. Zamieszkała bardzo blisko mnie :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No to super :multi:.
Gratuluje udanej adopcji!!!

Posted

gamoń napisał(a):
Czyli moje kciuki się przydały.Jak na nią spojrzałam to wiedziałam ,że taką słodycz ludziska szybko pokochają.
Gratuluję Wam dziewczyny takiej wielkiej akcji a Tobie Izadoro życzę duuuużo zdrowia i mniej cierpienia.
Całusy
Beata

danka1234 napisał(a):
Gratuluje, wyciagasz te domki jak magik króliki z kapelusza.:evil_lol:

Dzięki cioteczki. A telefony dzwonią, zaraz odpisuję na maile, chcę pomóc Malagos, bo ma tez sunię z tego "rzutu". Jestem szczęśliwa że sunia zamieszkała blisko mnie. Ona mnie tak ujęła, że od kilku dni byłam psychicznie zbita jak dawno się nie trafiło. W lecznicy mnie poznała. Ale jakby wiedziała od razu rozdała całuski Pani I Panu i .. padła kołami do góry, nadstawiając szwy po sterylce do mizianka.

Beatko dziękuję Ci bardzo za deklarację tymczasu, na Ciebie zawsze można liczyć.

Posted

danka1234 napisał(a):
Wyobrazam sobie jak Ci ulżyło.
Trzymam kciuki za domek dla Nesci, szkoda ze nie mogę fizycznie pomóc przez tą odległość.

Danusiu wiem, ze gdybyś była rzut beretem byłoby po sprawie.
Teraz bierzemy sie za Nescę i Puzona. Jeszcze musze wyrwać z Tomaszowa jamniczka od ocelot.

Posted

Isadora czeka na sunie z Wroclawia, probujemy zalatwic szalony transport, kciuki sie przydadza, bo blogoslawienstwo na droge jest (nie moge wnikac w szczegoly), ale nie wiadomo czy we Wroclawiu logistyka zadziala

Posted

jolakar napisał(a):
Malagos prosi o pomoc i sobie poszła... no ale jak przyjdziesz to proszę o zdjęcie i krótkie streszczenie suni, OK???

Jolu, a ten kontakt, wiadomo juz cos?

Posted

Ninti napisał(a):
Aha, Pani jest z Warszawy, z jazdą do Ostrołęki może być problem. Bo dopatrzyłam się, że Malagos z okolic Ostrołęki.
.

a ten kontakt, pani wzieła juz jakiegoś jamniorka?

Posted

kurcze, mam przykre wrazenie, że watek zamkniety, bo juz psy z Wołomina bezpieczne :watpliwy:
jeszcze tylko Nesca i juz po klopocie :cool1:
Jak tego dokonaliscie, ze 18 jamników znalazło w 10 dni domy? J tego nie umiem zrobić... wszystkie po starylizacji, kastracji?
Jakos mi smutno, ze zostałam sama na placu boju....

Posted

malagos napisał(a):
kurcze, mam przykre wrazenie, że watek zamkniety, bo juz psy z Wołomina bezpieczne :watpliwy:
Jak tego dokonaliscie, ze 18 jamników znalazło w 10 dni domy? J tego nie umiem zrobić... wszystkie po starylizacji, kastracji?

Może nie sama, ja tu zaglądam, ale niestety nie wiem co poradzić, bo ja niestety jestem taką niezgułą, co sama psa nie umie wyadoptować :oops:.

Posted

malagos napisał(a):

Nie zostałaś sama. Bede wystawiała na allegro jamnisię. Zaglądam, ale w dzikim biegu i naprawde czasu nie starczyło na wpisiki. Jakieś chrzciny w rodzinie i inne pozadogomaniackie tematy odciągnęły mnie na trochę.

Posted

Isadora jestes tez upracowana..jesli chcesz poprosze kogos z Mapy Pomocy Dogo chetnego tzn troche bardziej dyspozycyjnego do aukcji na allegro i innych ogloszen
Malagos nie martw sie..pytalam moja Mariolke czy nie chce drugiej..nie ..bo boi sie ze nie da rady dwoch jamniczek upilnowac

nie zostawimy Ciebie samiutkiej z jamnisia nie....

wyadoptowanie 18 jamnikow w 10 dni toz to rekord na dogo:crazyeye:

domki dobre domki gdzie jestescie..jest taka perelka u malagos:loveu:
sliczna Neska, czeka na swoj dom, ten jeden jedyny

Posted

malagos napisał(a):
a ten kontakt, pani wzieła juz jakiegoś jamniorka?

Pani, jak się okazało, ma w planie podróże do końca października prawie, po tej dacie chętna jest na jamniorkę. Stwierdziła, że z jamniczką po przejściach nie chce podróżować po ludziach, bo to dla suczki dodatkowy stres.
Jeśli jeszcze wtedy jakaś zostanie do wzięcia...

Posted

pixie napisał(a):
Isadora jestes tez upracowana..jesli chcesz poprosze kogos z Mapy Pomocy Dogo chetnego tzn troche bardziej dyspozycyjnego do aukcji na allegro i innych ogloszen
Malagos nie martw sie..pytalam moja Mariolke czy nie chce drugiej..nie ..bo boi sie ze nie da rady dwoch jamniczek upilnowac

nie zostawimy Ciebie samiutkiej z jamnisia nie....

wyadoptowanie 18 jamnikow w 10 dni toz to rekord na dogo:crazyeye:

domki dobre domki gdzie jestescie..jest taka perelka u malagos:loveu:
sliczna Neska, czeka na swoj dom, ten jeden jedyny

To jest jamnisia :) a to moja działeczka szykuję allegro :).
A reord owszem tez tak uważam. Przez mój tymczas przewinęło się 5 suniek z "jamniczej planety" - sama sie dziwie jak mi się udało :)