eurydyka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 nie wzieto wczoraj 3 samcow, tylko jednego co pojechal od razu do DS a 3 sunie zabralismy my i wyladowaly na DT u isadory i jedna u malagos Quote
teapot Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='malagos']Czy moze kometa wie, kto wziął te szczeniaki 4-miesieczne? w pierwszym poscie doposała, ze wzieto 3 psy io 3 suki... A było 18 na poczatku...w tym 5 szczeniat. Bo bardzo jestem ciekawa :angryy: Wiem, że dwie z tych szczeniaków to właśnie Pola i Tylda - mają co najmniej 5 miesięcy. Quote
teapot Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Szczeniaki są w domach - nie mam pojęcia czy stałych (tu na 100% Pola i Tylda) czy tymczasowych. Zostały wzięte na samym początku, jako najsłabsze. W Wołominie zostały 3 (?) psy - dorosłe (ok.2 letnie) samczyki. Quote
eurydyka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 moim zdaniem w Wolominie zostalo wszystko co na zdjeciach minus sztuk jeden, chyba ze dzis ktos byl jeszcze zadnych szczeniakow nie widzialam tam Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ciotki puszczam już wici - potrzebny będzie transport do Krakowa na niedzielę dla suni z plantacji jamniczej która jest u mnie na tymczasie. Quote
eurydyka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 na jutro? chodzi o niedziele jutro? wpisz sie na watek transportowy Quote
bianka0 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Tylda już w domku.Podróż zniosła spokojnie,nie była nawet bardzo przestraszona.Towarzyszył jej Tuptuś,który pojechał spotkać się ze swoim pierwszym właścicielem p.Adamem.Pomógł mi on bardzo w transporcie Tyldy przez Warszawę,oszczędzajac mój czas i nerwy. Zdjęcia przedstawiają Tyldę w czasie podróży i po przyjeżdzie do nowego domu. Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='eurydyka']na jutro? chodzi o niedziele jutro? wpisz sie na watek transportowy Za tydzień. Po sterylce. Wpisze na transportowym, choć tam marne skutki widze. A coś trzeba zrobić bo to naprawdę okazja na adopcje i to dobrą. Żeby był mini to bym sama jakoś przewiozła Quote
eurydyka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 isadora i dopisz ze ona bardzo ladnie jechala samochodem, przez godzine w aucie nie bylo zadnych wyglupow, po prostu sie wtulala w nogi najpierw a potem juz na kolankach sie wtulala Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Transporcik do Krakowa na 7 września potrzebny Quote
malagos Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nescę grzecznie położyłam w kuchni i została tam na noc. Chodzi przede wszystkim o to siusianie, łatwiej sprzatnąć niz z salonu z paneli. Przed piatą obudziło mnie skrobanie, bo chciała wyjść. Wiec obie wyszłyśmy zobaczyć wschód słońca nad Krasnosielcem... Tyle, ze nóżki zrosiłyśmy, ja wróciłam do łóżka, Nutki i Dalii (musiałam sie wcisnać, bo małpy nawet nie chciały mi miejsca zrobić), na Nescę krzyknęłam, ze ma swoje posłanko.Rano sie obudziłam z Nescą na poduszce. Muszę ją wykąpać, bo jednak miałam nos w jej pleckach i jednak śmierdzi. :diabloti: Quote
eurydyka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Astaroth pytala o jamnika rudego, miala sprawdzic czy jej znajomy wezmie Chrupka i niecierpliwie czekamy na jakies wiesci od wczorajszego popoludnia my teraz idziemy na spacer z wieksza iloscia psow i prosimy o kciuki, zeby nie bylo spiec Quote
malagos Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 trzymamy kciuki, bo my już po spacerze, idziemy na sniadanie :cool3: Quote
hovomaniaczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja jade do Krakowa w przyszla niedziele - wiec sunie moge zabrac. Jade pociagiem o 8.05 z dworca centralnego. W Krakowie jest okolo 11.00. Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='hovomaniaczka']Ja jade do Krakowa w przyszla niedziele - wiec sunie moge zabrac. Jade pociagiem o 8.05 z dworca centralnego. W Krakowie jest okolo 11.00. Super to ja będe się umawiać z Domkiem sunieczki i będe z tobą w kontakcie. Wielkie dzięki. Quote
hovomaniaczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Isadora7'] Super to ja będe się umawiać z Domkiem sunieczki i będe z tobą w kontakcie. Wielkie dzięki. Nie ma problemu - jak juz jade w tamta strone, to moge sunie zabrac ze soba! Quote
danka1234 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To Tylda jest kruszynka w porównaniu z Tuptusiem a wydawało sie że Tuptuś już jest kruszynką.Cudnie że jej się udało i jest już w swoim domku. O, jamnisia ma juz 2 propozycje transportu do Krakowa Quote
MaJa 75 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mój TZ jedzie z Wawy do Krakowa 07.09. Wyjazd autem po południu tak ok. 17. Jeśli pomoc w dalszym ciągu potrzebna to dajcie znać;) Quote
malagos Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ogłaszam, ze w zwiazku z tym, ze szukam dla Nescki najlepszego z domów, będę ją rozpieszczać :p Gdy połozyłam sie po obiadku na hamaku, tak prosila, ze musiałam wziąć ją na hamak i leżałyśmy ryjek w ryjek :diabloti: Pazurki obcięte, wszystko przejrzane, dziś kąpiel ... i walka w nocy, jak długo wytrzyma na swoim posłanku, a kiedy ją znajdę na swej poduszce :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 malagos napisał(a):Ogłaszam, ze w zwiazku z tym, ze szukam dla Nescki najlepszego z domów, będę ją rozpieszczać :p Gdy połozyłam sie po obiadku na hamaku, tak prosila, ze musiałam wziąć ją na hamak i leżałyśmy ryjek w ryjek :diabloti: Pazurki obcięte, wszystko przejrzane, dziś kąpiel ... i walka w nocy, jak długo wytrzyma na swoim posłanku, a kiedy ją znajdę na swej poduszce :evil_lol: Ja też dzisiaj mam w planie kąpiel. Może się odkocha:loveu::loveu::loveu:. Bo ona już mnie traktuje "na zawsze". Quote
eurydyka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 poradzicie sobie z kapiela i odkochiwaniem:) Quote
malagos Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mam pytanko :oops: Jak juz Nesca trafiła do mnie, to czy jest mozliwość jakiegoś dofinansowania sterylizacji? :oops: Mam pod opieką mamuskę ze szczeniakami, wiec .... Mogłabym ją umówić na któryś dzień u naszego przyjaciela weta... Quote
kometa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 a czy ktos nie wybiera się może z krakowa do warszawy?:) Quote
Recommended Posts