Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Czy moze kometa wie, kto wziął te szczeniaki 4-miesieczne? w pierwszym poscie doposała, ze wzieto 3 psy io 3 suki... A było 18 na poczatku...w tym 5 szczeniat.
Bo bardzo jestem ciekawa :angryy:

Wiem, że dwie z tych szczeniaków to właśnie Pola i Tylda - mają co najmniej 5 miesięcy.

Posted

Szczeniaki są w domach - nie mam pojęcia czy stałych (tu na 100% Pola i Tylda) czy tymczasowych.
Zostały wzięte na samym początku, jako najsłabsze.
W Wołominie zostały 3 (?) psy - dorosłe (ok.2 letnie) samczyki.

Posted

Tylda już w domku.Podróż zniosła spokojnie,nie była nawet bardzo przestraszona.Towarzyszył jej Tuptuś,który pojechał spotkać się ze swoim pierwszym właścicielem p.Adamem.Pomógł mi on bardzo w transporcie Tyldy przez Warszawę,oszczędzajac mój czas i nerwy.
Zdjęcia przedstawiają Tyldę w czasie podróży i po przyjeżdzie do nowego domu.

Posted

[quote name='eurydyka']na jutro? chodzi o niedziele jutro?

wpisz sie na watek transportowy

Za tydzień. Po sterylce. Wpisze na transportowym, choć tam marne skutki widze. A coś trzeba zrobić bo to naprawdę okazja na adopcje i to dobrą.

Żeby był mini to bym sama jakoś przewiozła

Posted

isadora i dopisz ze ona bardzo ladnie jechala samochodem, przez godzine w aucie nie bylo zadnych wyglupow, po prostu sie wtulala w nogi najpierw a potem juz na kolankach sie wtulala

Posted

Nescę grzecznie położyłam w kuchni i została tam na noc. Chodzi przede wszystkim o to siusianie, łatwiej sprzatnąć niz z salonu z paneli. Przed piatą obudziło mnie skrobanie, bo chciała wyjść. Wiec obie wyszłyśmy zobaczyć wschód słońca nad Krasnosielcem... Tyle, ze nóżki zrosiłyśmy, ja wróciłam do łóżka, Nutki i Dalii (musiałam sie wcisnać, bo małpy nawet nie chciały mi miejsca zrobić), na Nescę krzyknęłam, ze ma swoje posłanko.Rano sie obudziłam z Nescą na poduszce. Muszę ją wykąpać, bo jednak miałam nos w jej pleckach i jednak śmierdzi. :diabloti:

Posted

Astaroth pytala o jamnika rudego, miala sprawdzic czy jej znajomy wezmie Chrupka i niecierpliwie czekamy na jakies wiesci od wczorajszego popoludnia

my teraz idziemy na spacer z wieksza iloscia psow i prosimy o kciuki, zeby nie bylo spiec

Posted

[quote name='hovomaniaczka']Ja jade do Krakowa w przyszla niedziele - wiec sunie moge zabrac. Jade pociagiem o 8.05 z dworca centralnego. W Krakowie jest okolo 11.00.

Super to ja będe się umawiać z Domkiem sunieczki i będe z tobą w kontakcie.
Wielkie dzięki.

Posted

To Tylda jest kruszynka w porównaniu z Tuptusiem a wydawało sie że Tuptuś już jest kruszynką.Cudnie że jej się udało i jest już w swoim domku.

O, jamnisia ma juz 2 propozycje transportu do Krakowa

Posted

Ogłaszam, ze w zwiazku z tym, ze szukam dla Nescki najlepszego z domów, będę ją rozpieszczać :p
Gdy połozyłam sie po obiadku na hamaku, tak prosila, ze musiałam wziąć ją na hamak i leżałyśmy ryjek w ryjek :diabloti:
Pazurki obcięte, wszystko przejrzane, dziś kąpiel ... i walka w nocy, jak długo wytrzyma na swoim posłanku, a kiedy ją znajdę na swej poduszce :evil_lol:

Posted

malagos napisał(a):
Ogłaszam, ze w zwiazku z tym, ze szukam dla Nescki najlepszego z domów, będę ją rozpieszczać :p
Gdy połozyłam sie po obiadku na hamaku, tak prosila, ze musiałam wziąć ją na hamak i leżałyśmy ryjek w ryjek :diabloti:
Pazurki obcięte, wszystko przejrzane, dziś kąpiel ... i walka w nocy, jak długo wytrzyma na swoim posłanku, a kiedy ją znajdę na swej poduszce :evil_lol:

Ja też dzisiaj mam w planie kąpiel. Może się odkocha:loveu::loveu::loveu:. Bo ona już mnie traktuje "na zawsze".

Posted

Mam pytanko :oops:
Jak juz Nesca trafiła do mnie, to czy jest mozliwość jakiegoś dofinansowania sterylizacji? :oops:
Mam pod opieką mamuskę ze szczeniakami, wiec ....
Mogłabym ją umówić na któryś dzień u naszego przyjaciela weta...