Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie w tej chwili u mnie są sunie takie jasne widoczne na zdjęciach. Musze jak najszybciej znaleźć im domki, bo miałam mieć jak namniejsze a to są standardowe. Mój Rambo nie moze być za długo zamykany w pokoju. Niestety one go będą stresowały potwornie. Nawet z Linke jak zobaczył ogon pod siebie i w długą. Chłopak ma padaczkę więc stres niewskazany.

Jedzie właśnie do mnie facet z Otwocka, trzymajcie kciuki aby sie na jedną zdecydował.

Posted

jak to sie spodziewam. na forum jamnikow - gdzie sa hodowcy - zazdnego odzewu.. podobnie jak nie ma w sumie odzewu na moje posty. wynika z tego ze oni zadzieraja nosa bo maja rasowe z papierami.. nie wazne. szkoda ze nie mogli pomoc ani nic wiecej sie nie udalo.

wiadomo czy vyla ta kobieta?

Posted

Isadoro przepraszam,że dopiero teraz się odzywam,ale dopiero teraz mam czas.Jutro przyjeżdżam do Warszawy odebrać Tyldę(Boże znowu się zgubię!)Ania przyszła właścicielka Tyldy naprawdę nie może więc przyjadę ,żeby zrobiło się nmiejsce dla kolejnych jamniorków.

Talkott to Tylda z DT u Isadory będzie jechała do Janowa Lubelskiego,jeżeli chcesz jamniorka i masz czas jadę jutro przez Lublin mogę Cię zabrać,wybierzesz sobie sama pieska.

Danusiu jeżeli jesteś dalej zdecydowana na 2 jamniorki na DT i siebie i możesz przyjechać jutro do Warszawy to dostosuję czas przyjazdu(z poślizgiem na błądzenie) do Ciebie i znowu się zobaczymy.

Posted

Isadora jest potwornie zabiegana w tej chwili - oswaja sunie i czeka na potencjalnego opiekuna jednej z nich. Odezwie się jak tylko Pan od niej pojedzie.
Bianko -uwielbiam Cię!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ja przewiozłam jednego czarnego awanturnika do Konstancina.
Właśnie wróciłam.

I co, jak facecik?
Dajcie jakieś zdjęcia, zawsze łatwiej mówić komuś o piesku jak można pokazać

Posted

ten do Konstancina do pojechal jak podejrzewam do tego pana od izy

te psy sa przerazone, jedna sunie musielismy usypiac do transportu, przegryzla rekawice gdy probowalismy ja wiac, krew sie lala niezle, teraz jest bezpieczna u isadory

sunia dla malagos jeszcze nie dojechala, ale z tego co wiem ds sie rozmyslil, wiec malagos potrzebowac bedzie ds dla niej, ta czarna jest najspokojniejsza, juz rodzila i karmila i bardzo zachudzona byla

jesli komus zalezy na chlopakach to sie przejedzcie, to niezla wycieczka pogladowa

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ja przewiozłam jednego czarnego awanturnika do Konstancina.
Właśnie wróciłam.

GIGANTYCZNE PODZIĘKOWANIA!!!:modla::modla::modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:
a jak pozostala dwójka...?

Posted

Talcott napisał(a):
Czemu awanturnika?

Bo troszkę się awanturował;)
Ale w sumie przespał całą drogę i przed samym Konstancinem wyglądał sobie przez okienko... mam nadzieję, że będzie miał dobry domek. Został z miejsca ochrzczony przez nowego Pana - nazywa się Dyzio:lol: