Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Zbiore do kupy domki
Nanosze poprawki;
1-Iza Szumielewicz,ma dom w Konstancinie dla samca
2-Astoroth ma dom dla rudego samca
3-Talcoot ,szczeniak samiec jak najmłodszy,
4-Bianka mała suczka lub szczeniak
5-emdziałek,szczeniak
6- Aga, suczka lub szczeniak
7-Malagos,najlepiej szczeniak lub najmłodzas suczka,Jo 37 sama zawiezie

Siebie na razie nie wpisuje bo daleko ale wziażć mogłabym.

.................................

Posted

[quote name='danka1234']Ale nie wiadomo kiedy pojedzie.

Teapot ,spisałam te domki żebyscie miały rozeznanie i nie musiały szukac po watku,jak coś żle to poprawiajcie,jesli moge w czyms pomoc to pisz prosze.

Dzięki Danusiu- już wyedytowałam na ile się dało. Ale do momentu kiedy nie będzie kogoś, kto psiaki rozwiezie jesteśmy po prostu w dupie.
Nie mam pomysłów.
Może udałoby mi się TZ namówić na pojechanie do Wołomina, ale dopiero po 17.30. I gdzie potem rozwieść te jamniory? Do domu (sama jestem w DT) nie mogę wziąć żadnego.
Szlag mnie trafia, zwłaszcza, że je poznałam i jeśli 3 są tak cudowne to wiem jaka jest reszta.
TO PSIE IDEAŁY! Ratujmy je!

Posted

Niec to..żebym była bliżej zabrałabym nawed 2 na tymczas.

Iza Szumielewicz podała nr.tel i chce adres do jamników,to ona poprosi Pana aby sam tam pojechal,niech ktos napisze ten adres to zadzwonię do niej i podam.

Posted

Dziewczyny -musimy uzupełniać te deklaracje o miasta i ewentualne możliwości transportowe.

Warszawa - DT na już - dla ilu???
Isadora -1 ewentualnie 2 sunie (trzymamy kciuki za dom dla Linki -państwo właśnie są u Isadory)-brak transportu Wołomin Warszawa
Talcot- szczeniak Lublin (potrzebny transport Wołomin-Lublin - na już)--> nie wiem ale z tego co pisała Kometa, wychodzi mi, że szczeniorów już nie ma. Wszystkie bezpieczne na DT
Aga Frejno- sunia lub szczeniak (potrzebny transport Wołomin Chorzów- na już)
Iza Szumielewicz,ma dom w Konstancinie dla samca
Malagos- najlepiej szczeniak (raczej nie ma) lub najmłodzas suczka,Jo 37 sama zawiezie
Astoroth ma dom dla rudego samca Warszawa
Gamoń - sunia na 3-4 dni Warszawa

Bianka mała suczka lub szczeniak (gdzie?)
emdziałek,szczeniak (gdzie?) -> chyba już nie ma szczeniaków

Posted

słuchajcie dajcie mi jakis kontakt telefoniczny do osoby zarzadzajacej , rozmawiałam własnie z Iwona ze sklepu z artykulami dla zwierzat gdzie mamy kącik adopcyjny dobrze działajacy z Szembeka ... bedzie zaraz dzwonic po jakies domki nawt dt ..ale ja koncze prace ..ona bez internetu ...musi miec telefon do Was zeby odbierac psiorki

Posted

Talcott napisał(a):
Teapot - Jak najmłodszy pies!!! Bo inaczej zadręczy moje starusie!!!
Mają 2 lata. Są tak zabiedzone, że zabawa raczej nie jest im w głowie.

Posted

Delph zamieściła taki post na transportowym,moze.

Jeżeli ktoś kombinuje z transportem łączonym i mu się mu się za nic nie chce połączyć ;-) to oferuję chwilowy (1-4 dni) tymczas w Warszawie (oczekiwanie na zaplanowany transport).

Tylko przyjazne, nie za duże suczki lub szczeniaki (mam psiaka, który nie może na tym ucierpieć, małe mieszkanko i brak możliwości odseparowania w razie czego). Pieski zdrowe (ze względu na bezpieczeństwo mojego i to, że jest to IV piętro bez windy, pies musi dać radę się wdrapać).

Posted

Isadora7 napisał(a):
jestem, dajcie chwile na ogarniecie wszystkiego. Własnie wyadoptowałam Linkę brązową jamnisię

Cudnie to masz coraz lużniej :loveu:ale chyba nie na długo:evil_lol:

Posted

Isadora daj mi kontakt do siebie telefoniczny , bo juz wychodze z pracy , a Iwona chce sie kontaktowac z kims zeby odbierac psiny ...bedzie dzwonic zaraz po dt ..a nie ma internetu ...moze wezmie jakies do sklepu do siebie ...własnie dzisiaj adoptowała ostatnie kocieta , wiec jest miejsce

Posted

danka1234 napisał(a):
Delph zamieściła taki post na transportowym,moze.

Jeżeli ktoś kombinuje z transportem łączonym i mu się mu się za nic nie chce połączyć ;-) to oferuję chwilowy (1-4 dni) tymczas w Warszawie (oczekiwanie na zaplanowany transport).

Tylko przyjazne, nie za duże suczki lub szczeniaki (mam psiaka, który nie może na tym ucierpieć, małe mieszkanko i brak możliwości odseparowania w razie czego). Pieski zdrowe (ze względu na bezpieczeństwo mojego i to, że jest to IV piętro bez windy, pies musi dać radę się wdrapać).

Super informacja-trzeba mieć w pamięci!

Posted

Talcott napisał(a):
Nie chodzi o zabawę tylko o dominację - Max ma cięzką niedomykalność zastawek - i dwulatek by go dręczył

Przepraszam, jeśli zabrzmiałam oschle. Po prostu wydaje mi się, że Kometa pisała, że już szczeniaki wszystkie są w DT, więc dla nich szukamy tylko DS.
Nie wiem więc czy jakiś psiak się nada a Twój DT to przecież skarb! :loveu:

Posted

Tak na szybko bo już wychodzę z pracy .1-2 dni mogę przetrzymac (najchętniej sunie-rozumiem jamnisiowatą a nie bernardyna)).Jednak moja prośba -musi być zdrowa aby nie zaraziła moich psiaków.
Mieszkam w W-wie na Mokotowie w wiezowcu.
Podaje kontakt do siebie.Jednak sama nie mam czym pojechac.
505078763 Beata