Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, gdzie są zdjęcia i opisy tych psów. na której stornie? Jaki jest numer kontaktowy do osoby odpowiedzialnej za adopcje i jej imię/nazwisko.

dzwoniła do mnie isadora, ale nie doczekałam sie od niej mejla. zaraz wychodzę z pracy i nie będę pod mejlem. prosze o telefon - 0501 290 484

ja nie mam samochodu, ale jesli pan z konstancina zdecydowałby się w ciemno, namówię go, zeby sam pojechasl po psa. ale dokąd miałby pojechać?

Nic nie wiem, a naprawde chce pomóc.

Posted

poprosze na pw nr do isadory (isadora, wcielo mi Twoj nr niestety) i adres w wolominie, ale jak najszybciej, bo jest mala szansa na wycieczke do wolomina

jakie jamniki maja potencjalny dom? niestety osoba, ktore po nie potencjalnie moglaby pojechac nie ma mozliwosci przetrzymania psow u siebie nawet dzis wieczorem, wiec potrzebna informacja kto moze je w Warszawie lub okolicy przejac jesli zostana zabrane z Wolomina

Posted

Mogę pomóc w transporcie ale nie mogę nic zabrać do siebie . Jutro wyjeżdżam . Nie będe miała dostępu do netu . Mój numer 0-600 953 938 .

Posted

przy takiej akcji sa potrzebne konkrety, nr telefonu do osoby ktora przejmie konkretnego psa, adres, inaczej niestety nie moge wyslac tej osoby

adres schroniska, z kim rozmawiac...

Posted

Talcott napisał(a):
Kto wie jedzie jakis Jamol do Janowa Lubelskiego ? Isadora?

Do Janowa Lubelskiego jedzie czarna jamnisia która jest u Isadory na Tymczasie.
A ja tak daleko,nic nie moge pomoc :shake:a mogłabym zabrac na tymczas.

Posted

[quote name='kometa']KATASTROFA!!!!!!!!

WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO PSY TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!!

ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!!

JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!!

ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!!

RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!!

NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!!
CZY KTOS DZIŚ TAM JEDZIE????