kometa Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 malagos napisał(a):a jest jakiś młodzik? Dziewczynka lub chłopanio? ok.roczne:cool3: Quote
bianka0 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Napisała Ola164 zeby się tak moi chociaż na jednego zgodzili :-( Dziś mija rok jak moja jamnisia z TM Olu przykra rocznica,w tej walce o jamniczki zapomnieliśmy wszyscy o niej,większość z nas straciła i pewnie jeszcze nie raz straci nasze ukochane psiaki i prawie wszyscy wiemy jak się tęskni i jak pusty jest dom bez nich. A może Olu ten wysyp jamniczków w rocznicę śmierci to znak. Może czas wypełnić pustkę po poprzednim piesku? Quote
bogusika1 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 mysle Olu ze nowy psiak,to najlepsze lekarstwo , a i do tego nastepna bida bedzie miala domek:cool1:,ja swojego Puszka stracilam 10 mcy temu i dzisiaj jestem przed adopcja nowego psiaka, takiego zwyklego kundelka ,ale juz nie moge sie doczekac na moja sunie,:loveu::loveu:ktora nie miala latwego zycia ale teraz to sie zmieni:lol:,pozdrawiam i zycze domkow dla jamniorow:multi: Quote
Astaroth Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 czemu nikt mi nie chce odpowiedziec czy jest rudy chłopiec :sad: Quote
eurydyka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 moze po prostu nikt nie ma takiej pewnosci i stad brak odpowiedzi? Quote
kometa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Astaroth napisał(a):czemu nikt mi nie chce odpowiedziec czy jest rudy chłopiec :sad: bo nie wiem niestety... napewno jest ruda suczka... dzis powinnam sie dowiedziec:lol: Quote
malagos Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 kometa napisał(a):ok.roczne:cool3: ale byly na poczatku oglaszane 4-miesieczne? juz w swoich domach? :cool1: Quote
Kar0la Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 bianka0 napisał(a):Gdybym mogła wziąć jeszcze jednego pieska moim marzeniem byłaby Linka Moim też. Jest cudowna. :loveu::loveu::loveu: Fajnie, że jest trochę chętnych na paróweczki. Oby wszystkim się udało pomóc. Quote
danka1234 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Widze że nie tylko ja jestem zauroczona Linką :loveu:która dzisiaj może pojedzie do swojego domku. strawberryAnia, ja pomyliłam Twoje miejsce zamieszkania,zamiast Białystok odczytałam Białogard,wiec przepraszam Cię za gafę:oops:jednak żałuję bo to juz nie są moje strony. Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dzisiaj koło 4 rano zbudziło mnie subtelne "miauczenie" Tyldy i Linki. Wyszłam do przedpokoju i... zobaczylam koope normalną i koope jak woda. Obie skaczą, obie mnie witają i bądź mądry i pisz wiersze któej. No to dostały obie nifuroksazyd. Skłanialam się jednak, ze Tylda. Sajgon zlikwidowłam, pachnącym ajaxem wylałam. Wyłożyłam gazetkami. Wczoraj nawet poświęcilam się i kupilam Super Express i Fakt. Wyborcza jest gorsza bo na papierze z Kwidzyna, mniej wsiąkliwym. SE kochany korzysta z papieru z Myszkowa, po ugnieceniu świetnie nadaje się do wycierania... podłogi. No to rozłożyłam dziewczynkom na podłodze lekture. Ciekwa a jakże. Rozrywkowa. Jak to jedna Pani drugiej Pani zrobiła na złość...." (reszte wierszyka na priva zainteresowanym). Poszlam jeszcze lulu. Wstałam a tu Tylda smutna, macha ogonkiem aby tylko łaskawie. Uuuu cieniutko pomyślałam. Obejrzalam, oczka zdrowe tylko smutne, nonio zimiutki i mokry i brzunio wzdęty. Aha znaczy gaziki. No i dziewczynka pod pache i do weta. Potwierdził że gaziki, zriobił zastrzyki, kasiorkę zaliczył, Tyldunie zaniosłam do domciu i jestem w pracy. Sluchajcie jak ona mnie cały czas całowala po drodze do weta, u weta i w drodze powrotnej normalnie mnie rozwalają te dziewczyny. Quote
kometa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 malagos napisał(a):ale byly na poczatku oglaszane 4-miesieczne? juz w swoich domach? :cool1: byly 4 dziewuszki i 1 chlopak, 2 dziewczyny wziela Isadora, 2 znajoma pani, nie wiem do kogo poszedl chlopczyk... Quote
teapot Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Te dziewczyny to skarby!!! Nie uwierzycie jak Wam powiem, że wczoraj ten mały szczur -Pola latał już z Joko za patykiem! Nawet uszy jej falowały! Jest to o tyle niesamowite, że na spacerze mała początkowo zamienia się w kurczaka -ściąga wszystkie mięśnie i przywiera do ziemi- naprawdę wygląda jak przerażone kurczątko! Wydaje się, że będzie to psiak "bezsmyczowy", bo obróżkę znosi dzielnie, ale gdy tylko poczuje smycz (nawet luźną)- paraliż. Za to bez smyczy podąża za nami a jak wyjdą we 2 to skacze za swoim psem przewodnikiem, tak że chwilami można zapomnieć jak bardzo się bała wyjść. One będą idealne na szkolenie - klikerowe, smakołykowe- jedzenie jest dla nich w tej chwili skarbem i zrobią wszystko, żeby je zdobyć a że mądre bestie -powinny szybko skojarzyć dodatkowe smaczki z poleceniami. Wygląda na to, że Pola nie miała robali, więc tym bardziej chudość to wynik zabiedzenia. Dostaje teraz jeść 5 razy dziennie więc wkkrótce powinna wrócić do kondycji. A później wstawię fotki...;) Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 One nie maja robali (co mnie dziwi zważywszy że wyszły skąd wyszły). Kurcze siedzę w pracy i tęsknię za moją Planetą Jamnikó. Zawsze amrzyłam żeby mieć stado. Mam fiksika na punkcie jamnika :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wisełka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ale fajowo :loveu: Na fotki czekamy :multi: Quote
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Isadora7 napisał(a):(...)Mam fiksika na punkcie jamnika :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Oj wiemy, wiemy i w tym zafiksowaniu umacniamy! ;) Quote
kometa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 KATASTROFA!!!!!!!! WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO PSY TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!! ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!! JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!! ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!! RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!! NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!! Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='kometa']KATASTROFA!!!!!!!! WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO PSY TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!! ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!! JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!! ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!! RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!! NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!! O ku....... Jesuja nie mogę, nie ma mozliwosci ejchac, moege tylko rpzyjac jakas sunie jakby ktoś wyrwał Quote
teapot Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A oni jej w tym schronie te psy wydadzą??? Quote
scarlet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to jak Kuba ma tylu obserwatorów to może napisz, że pilnie treba go zabrać i pokrótce opisz sytuacje - może ktoś zdecyduje się wcześniej Quote
iza_szumielewicz Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie mam czasu czytac całego wątku. jesli wśród tych jamników jest dorosły samiec do 4 lat, dajcie znać. Mój nr telefonu: 0501 290 484. Miałabym dla niego dom w Konstancinie (dom z ogrodem). W grę wchodiz TYLKO dorosly samiec. Prosze nie piszcie tu, tylko dzwońcie. Quote
teapot Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 iza_szumielewicz napisał(a):Nie mam czasu czytac całego wątku. jesli wśród tych jamników jest dorosły samiec do 4 lat, dajcie znać. Mój nr telefonu: 0501 290 484. Miałabym dla niego dom w Konstancinie (dom z ogrodem). W grę wchodiz TYLKO dorosly samiec. Prosze nie piszcie tu, tylko dzwońcie. Dorosły samiec jest na 100% tylko trzeba by było po niego ZARAZ jechać! Quote
Astaroth Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 czy ktoś może pojechać? dla rudego chłopaka miałabym dom. Quote
Recommended Posts