danka1234 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Biedne psisko,co też musi zjadać.:evil_lol: Quote
majqa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 danka1234 napisał(a):Biedne psisko,co też musi zjadać.:evil_lol: Może jednak dać Teosiowi normalne jedzenie??? :evil_lol: Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 majqa napisał(a):Może jednak dać Teosiowi normalne jedzenie??? :evil_lol: No takie śmieszne że nie wiem:mad::mad::mad:Najgorsze że do piątku wieczór muszę fachowca znaleźć bo mnir TZ zabije- a co najmniej na śmierc zaględzi:placz::placz::placz:Mogę wysłać którejś Ciotce na maila bo nie umiem wstawiac zdjęć- któraś chętna:cool3: Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zara wyślę niszczyciela. Może tu? Jamole się nie obrażą:loveu: Quote
bianka0 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Była przed chwilą u mnie Ania ,bardzo ,,oszalała ,,na punkcie Tyldy(przepraszam Isadoro pomyliłam imię napisałam Tulka).Niezależnie od bardzo dobrych warunków jakie oferuje pieskowi,zdała test na zaangażowanie w adopcję.Godzinę po telefonie przyjechała osobiście obejrzeć zdjęcia piesków i dowiedzieć się o warunkach adopcji. Quote
majqa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Toć anioł w czystej postaci!!! Sami zobaczcie! :loveu: Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 O ile anioły są tapicerkożerne:cool3::cool3::cool3: Quote
danka1234 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Toż jasne że anioł:loveu:za nic nie mógłby takich szkód wyrządzić :lol: Czyli że Tylda juz miałaby domek. Quote
malagos Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 sorki za offa, ale: wspomóżcie mnie choć myślmi, jutro założę watek, jadę jutro rano po sunię ze szczeniakami, są w jakimś wykopie przy kościele w Różanie, ksiądz zakazał nawet miski z wodą postawić, trwają prace budowlane, z 5 szczeniat jest juz czwórka, robotnicy zalali dół, jakoś tak, ze sunia nie ma dostepu do dzieci - to jakis koszmar! Dzwoniła pani z Różana płaczac, bo nie ma kto pomóc.........Zabieram całą piatkę do siebie na dzialkę, niech sie dzieje co chce :placz: :placz: Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 malagos napisał(a):sorki za offa, ale: wspomóżcie mnie choć myślmi, jutro założę watek, jadę jutro rano po sunię ze szczeniakami, są w jakimś wykopie przy kościele w Różanie, ksiądz zakazał nawet miski z wodą postawić, trwają prace budowlane, z 5 szczeniat jest juz czwórka, robotnicy zalali dół, jakoś tak, ze sunia nie ma dostepu do dzieci - to jakis koszmar! Dzwoniła pani z Różana płaczac, bo nie ma kto pomóc.........Zabieram całą piatkę do siebie na dzialkę, niech sie dzieje co chce :placz: :placz: Ja jak je wyciągniecie ? Postawy ksiedza nie skomentuje :roll: Quote
hovomaniaczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Koło mnie jest kosciol i tam tez sa takie cyrki ze zwierzetami - tylko, ze z kotami. Czy przypadkiem na ten telefon podany na pocztaku, nie dzwonila Pani, ktora chciala wziac jamniczke? Quote
AlmaMater Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Żeby tylko jeszcze było co zabierać :-( Quote
eurydyka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 a co wiemy o innych jamnikach, ktore zostaly na miejscu? Quote
kometa Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 są juz same dorosł***** i suki, czarne podp i rude. Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A foty????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kometa Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 nie mam niestety nowych, bwoeim od rana do wieczora pracuje.. nie ma nikogo kto mogłby podjechac do wołomina? Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oj szkoda:-(:-(:-( tak sobie myślę....... Quote
teapot Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dojechałam ... Rodzicom zafundowałam jeszcze jedną wizytę (trzecią w dniu dzisiejszym - tym razem poadopcyjną) ;) I tak: Malusia ma od dziś na imię Pola. Jest prześlicznym szczylem z mocnym charakterkiem! Na wstępie pokazała Joko, że od tej pory to ona przejmuje rządy - wlazła jej do posłania i warknąwszy nadmieniła, że teraz to już jest jej legowisko! Biorąc pod uwagę, że Polka waży maks 4 kilo a Joko ok 40 ... widok CUDOWNY! A tutaj dziewczynki uczą się poznawać i rozróżniać swoje imiona: Quote
EVA2406 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Talcott napisał(a):To czekam na foty chociaż szczękę ciągnę za sobą po terakocie - Teo po raz trzeci!!! Obżarł tapicerkę na drzwiach!!!! Jejuuuuuuuuuu:angryy::angryy::angryy: Miałam podobne przygody i kilka moich znajomych też. I nie chodzi tu o szczeniaki tylko dorosłe psy. Jeśli mogę Ci radzić zrezygnuj z tej tapicerki, bo to szkoda nerwów i pieniędzy. Teraz mam dzrzwi pomalowane i jest ok. Quote
majqa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 EVA2406 napisał(a):Miałam podobne przygody i kilka moich znajomych też. I nie chodzi tu o szczeniaki tylko dorosłe psy. Jeśli mogę Ci radzić zrezygnuj z tej tapicerki, bo to szkoda nerwów i pieniędzy. (...). Znam ten ból. Miałam oskalpowane mieszkanie z boazerii, listw, kabli, wykładzin, pokaleczone meble i...eh...szkoda wymieniać przez małą sunieczkę. :angryy: ADHD i opętanie w czystej postaci. To mnie nauczyło, z racji skrzywienia zwierzakami, uprzedzania ich pomysłowości i wycofywania się z tego, co możliwe...dla ich zdrowia fizycznego, a swojego psychicznego. EVA ma 100% racji. Spartański wystrój i po kłopocie. ;) Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Tiaaa problem w tym, że muszę ja wymienić przed przyjazdem TZ-a, bo mnie zaględzi na amen:angryy: :angryy::angryy::angryy: Teo szczeniakiem nie jest - paskudnik ma jakieś 6-8 lat i jest strrrrrrasznie zaborczy poschroniskowo. Quote
Isadora7 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 kometa napisał(a):są juz same dorosł***** i suki, czarne podp i rude. kometa napisał(a):nie mam niestety nowych, bwoeim od rana do wieczora pracuje.. nie ma nikogo kto mogłby podjechac do wołomina? Przydałyby się te zdjęcia. A czy jestes w stanie miec informacje tego typu: jest x suniek czarnych, y brązowych, xx piesków czarnych itd Ideałem byłoby móc określić w jakim wieku sa jamole albo przedział ze np najmłodszy ma rok najstarszy 10 Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Póki co lepiej wymienię bo musiałabym kupić wyjątkowo dobre stopery do uszu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts