Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Może jednak dać Teosiowi normalne jedzenie??? :evil_lol:

No takie śmieszne że nie wiem:mad::mad::mad:Najgorsze że do piątku wieczór muszę fachowca znaleźć bo mnir TZ zabije- a co najmniej na śmierc zaględzi:placz::placz::placz:Mogę wysłać którejś Ciotce na maila bo nie umiem wstawiac zdjęć- któraś chętna:cool3:

Posted

Była przed chwilą u mnie Ania ,bardzo ,,oszalała ,,na punkcie Tyldy(przepraszam Isadoro pomyliłam imię napisałam Tulka).Niezależnie od bardzo dobrych warunków jakie oferuje pieskowi,zdała test na zaangażowanie w adopcję.Godzinę po telefonie przyjechała osobiście obejrzeć zdjęcia piesków i dowiedzieć się o warunkach adopcji.

Posted

sorki za offa, ale:
wspomóżcie mnie choć myślmi, jutro założę watek, jadę jutro rano po sunię ze szczeniakami, są w jakimś wykopie przy kościele w Różanie, ksiądz zakazał nawet miski z wodą postawić, trwają prace budowlane, z 5 szczeniat jest juz czwórka, robotnicy zalali dół, jakoś tak, ze sunia nie ma dostepu do dzieci - to jakis koszmar! Dzwoniła pani z Różana płaczac, bo nie ma kto pomóc.........Zabieram całą piatkę do siebie na dzialkę, niech sie dzieje co chce :placz: :placz:

Posted

malagos napisał(a):
sorki za offa, ale:
wspomóżcie mnie choć myślmi, jutro założę watek, jadę jutro rano po sunię ze szczeniakami, są w jakimś wykopie przy kościele w Różanie, ksiądz zakazał nawet miski z wodą postawić, trwają prace budowlane, z 5 szczeniat jest juz czwórka, robotnicy zalali dół, jakoś tak, ze sunia nie ma dostepu do dzieci - to jakis koszmar! Dzwoniła pani z Różana płaczac, bo nie ma kto pomóc.........Zabieram całą piatkę do siebie na dzialkę, niech sie dzieje co chce :placz: :placz:

Ja jak je wyciągniecie ? Postawy ksiedza nie skomentuje :roll:

Posted

Dojechałam ... Rodzicom zafundowałam jeszcze jedną wizytę (trzecią w dniu dzisiejszym - tym razem poadopcyjną) ;)
I tak: Malusia ma od dziś na imię Pola. Jest prześlicznym szczylem z mocnym charakterkiem! Na wstępie pokazała Joko, że od tej pory to ona przejmuje rządy - wlazła jej do posłania i warknąwszy nadmieniła, że teraz to już jest jej legowisko! Biorąc pod uwagę, że Polka waży maks 4 kilo a Joko ok 40 ... widok CUDOWNY!

A tutaj dziewczynki uczą się poznawać i rozróżniać swoje imiona:

Posted

Talcott napisał(a):
To czekam na foty chociaż szczękę ciągnę za sobą po terakocie - Teo po raz trzeci!!! Obżarł tapicerkę na drzwiach!!!! Jejuuuuuuuuuu:angryy::angryy::angryy:

Miałam podobne przygody i kilka moich znajomych też. I nie chodzi tu o szczeniaki tylko dorosłe psy. Jeśli mogę Ci radzić zrezygnuj z tej tapicerki, bo to szkoda nerwów i pieniędzy. Teraz mam dzrzwi pomalowane i jest ok.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Miałam podobne przygody i kilka moich znajomych też. I nie chodzi tu o szczeniaki tylko dorosłe psy. Jeśli mogę Ci radzić zrezygnuj z tej tapicerki, bo to szkoda nerwów i pieniędzy. (...).

Znam ten ból. Miałam oskalpowane mieszkanie z boazerii, listw, kabli, wykładzin, pokaleczone meble i...eh...szkoda wymieniać przez małą sunieczkę. :angryy: ADHD i opętanie w czystej postaci. To mnie nauczyło, z racji skrzywienia zwierzakami, uprzedzania ich pomysłowości i wycofywania się
z tego, co możliwe...dla ich zdrowia fizycznego, a swojego psychicznego.
EVA ma 100% racji. Spartański wystrój i po kłopocie. ;)

Posted

Tiaaa problem w tym, że muszę ja wymienić przed przyjazdem TZ-a, bo mnie zaględzi na amen:angryy: :angryy::angryy::angryy: Teo szczeniakiem nie jest - paskudnik ma jakieś 6-8 lat i jest strrrrrrasznie zaborczy poschroniskowo.

Posted

kometa napisał(a):
są juz same dorosł***** i suki, czarne podp i rude.

kometa napisał(a):
nie mam niestety nowych, bwoeim od rana do wieczora pracuje..
nie ma nikogo kto mogłby podjechac do wołomina?

Przydałyby się te zdjęcia. A czy jestes w stanie miec informacje tego typu:
jest x suniek czarnych, y brązowych, xx piesków czarnych itd

Ideałem byłoby móc określić w jakim wieku sa jamole albo przedział ze np najmłodszy ma rok najstarszy 10